Çok saol canım inan içim rahatladı çokkk teşekkür ederim hepimizin hakkında hayırlısı olsun Rabbim gönlümüze göre versin.Anladım canım hakkınızda hayırlısı rahat olun kendinizi kasmayın ben islem süresince derin derin nefes alıp verdim :)
Normal jinekolojik muayne gibi canım gecen de doktorum smear aldı onu bile hissetmedim :) almadı sadece muayne etti sandım almısÖyle bi korku yok da ilk defa başımdan geçecek hani neyle karşılaşacam bilmiyorum
Anladım canım inşallah ben de hissetmem :)Normal jinekolojik muayne gibi canım gecen de doktorum smear aldı onu bile hissetmedim :) almadı sadece muayne etti sandım almıs
Rica ederim canım bende cok korkarak gittim iceriden cikanlarin yüzüne baktım hep nasil yüz ifadelerinden anlamaya calistim ama hepsi iyidi bende cok sükür birsey hissetmedimÇok saol canım inan içim rahatladı çokkk teşekkür ederim hepimizin hakkında hayırlısı olsun Rabbim gönlümüze göre versin.
İnsallah kendini sıkma rahat ol birde gitmeden agri kesici ictim cekilmeden yarim saat bir saat önce sor doktora icebilir miyim diye cok rahatlatiyormusAnladım canım inşallah ben de hissetmem :)
Tmm canım muhakkak sorarım ve inan o an siz aklıma gelirsiniz dediğini yapacam ve çok güzel geçecek hiç hissetmeyecem ki :)İnsallah kendini sıkma rahat ol birde gitmeden agri kesici ictim cekilmeden yarim saat bir saat önce sor doktora icebilir miyim diye cok rahatlatiyormus
İnsallah canım rabbim yardımcın olsun bol bol dua oku ayetel kürsü falanTmm canım muhakkak sorarım ve inan o an siz aklıma gelirsiniz dediğini yapacam ve çok güzel geçecek hiç hissetmeyecem ki :)
Eger baska sorununuz yoksa filmden sonra hemen hamile kalanlar var tikali tüp varsa iceri verilen ilacin sayesinde aciliyormus ve 3 ile 5 ay icinde hamile kalan oluyormusTmm canım muhakkak sorarım ve inan o an siz aklıma gelirsiniz dediğini yapacam ve çok güzel geçecek hiç hissetmeyecem ki :)
İnşallahh amin kuzumHayırlısı olsun canım... İnşallah sürpriz yapar bebişin beklemediğin anda göbüşte olur :)
Amin canım Allah razı olsun.Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsunİnsallah canım rabbim yardımcın olsun bol bol dua oku ayetel kürsü falan
İnşallah canım görünür de başka bir sıkıntı yok bi film kaldı yaptırmadığımız inşallah temiz çıkar da aşılama yaptırırız hemenEger baska sorununuz yoksa filmden sonra hemen hamile kalanlar var tikali tüp varsa iceri verilen ilacin sayesinde aciliyormus ve 3 ile 5 ay icinde hamile kalan oluyormus
AminAmin canım Allah razı olsun.Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun
İnsallah asılamaya gerek kalmadan hamile kalırsın canımİnşallah canım görünür de başka bir sıkıntı yok bi film kaldı yaptırmadığımız inşallah temiz çıkar da aşılama yaptırırız hemen
İnşallahhhhh canım benim valla ağzından bal damlıyorİnsallah asılamaya gerek kalmadan hamile kalırsın canım
Yok canım hsg den sonra 3 ay bekleme olsun dedi çeken doktor kendiliğinden olabiliyormuş şans yüksekmiş ama yumurta takibi ve çatlatma iğnesi tedavisi olmadıysan aşılamadan önce o yapılıyormuşCanım benim hsg çekilen ayda aşılamayı yapmıyorlar mı bende on gün içinde hsg çektirecem aşılama da olacak ondan sordum bide nasıl zor mu hsg canın çok acıdı mı.
Çok teşekkür ederim canım bilgilendirdiğin için Allah razı olsun bende büyük bi ihtimal senin gibi yaparım herhalde hakkımızda hayırlısı artık o müjdeli haberi bir an önce alır sağlıklı sıhhatli evlatlarımızı kucağımıza alırız inşallah tez vakitteYok canım hsg den sonra 3 ay bekleme olsun dedi çeken doktor kendiliğinden olabiliyormuş şans yüksekmiş ama yumurta takibi ve çatlatma iğnesi tedavisi olmadıysan aşılamadan önce o yapılıyormuş
Ben fazla beklemek istemiyorum 3 ay zaman kaybetmek istemiyorum nisan da takip ve iğne düşünüyorum kısmetse.
Hsg speculum yerleltirilirken canım acıdı o kadar 5 dk sürüyor ben diri diri çektirdim bişey kullanmadan çok rahat geçti
Tavsiyem anestezi alma çok kısa sürüyor ve kendini sakın sıkma rahat bırak geçmiş olsun..
Amin canım benimmÇok teşekkür ederim canım bilgilendirdiğin için Allah razı olsun bende büyük bi ihtimal senin gibi yaparım herhalde hakkımızda hayırlısı artık o müjdeli haberi bir an önce alır sağlıklı sıhhatli evlatlarımızı kucağımıza alırız inşallah tez vakitte
Benim başıma bu ay geldi canım ama malesef negatif sonuç akışına bırak psikoloji çok önemli inan ben hamileliğin her belirtisini yaşadım bu ay adetim bile altı gün geçti ve halen adette olmadım düşün yani ama negatifKızlar merhaba ben aranıza yeni katıldım bizde 5 aydır bekliyoruz ama bi gelişme yok ama adetime 4 gün var ve hala bende yumurta akı kıvamında akıntı var bir bilginiz var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?