Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Çok saol canım inan içim rahatladı çokkk teşekkür ederim hepimizin hakkında hayırlısı olsun Rabbim gönlümüze göre versin.
Rica ederim canım bende cok korkarak gittim iceriden cikanlarin yüzüne baktım hep nasil yüz ifadelerinden anlamaya calistim ama hepsi iyidi bende cok sükür birsey hissetmedim

Tmm canım muhakkak sorarım ve inan o an siz aklıma gelirsiniz dediğini yapacam ve çok güzel geçecek hiç hissetmeyecem ki :)
Eger baska sorununuz yoksa filmden sonra hemen hamile kalanlar var tikali tüp varsa iceri verilen ilacin sayesinde aciliyormus ve 3 ile 5 ay icinde hamile kalan oluyormus

Eger baska sorununuz yoksa filmden sonra hemen hamile kalanlar var tikali tüp varsa iceri verilen ilacin sayesinde aciliyormus ve 3 ile 5 ay icinde hamile kalan oluyormus
İnşallah canım görünür de başka bir sıkıntı yok bi film kaldı yaptırmadığımız inşallah temiz çıkar da aşılama yaptırırız hemen

Canım benim hsg çekilen ayda aşılamayı yapmıyorlar mı bende on gün içinde hsg çektirecem aşılama da olacak ondan sordum bide nasıl zor mu hsg canın çok acıdı mı.
Yok canım hsg den sonra 3 ay bekleme olsun dedi çeken doktor kendiliğinden olabiliyormuş şans yüksekmiş ama yumurta takibi ve çatlatma iğnesi tedavisi olmadıysan aşılamadan önce o yapılıyormuş
Ben fazla beklemek istemiyorum 3 ay zaman kaybetmek istemiyorum nisan da takip ve iğne düşünüyorum kısmetse.
Hsg speculum yerleltirilirken canım acıdı o kadar 5 dk sürüyor ben diri diri çektirdim bişey kullanmadan çok rahat geçti
Tavsiyem anestezi alma çok kısa sürüyor ve kendini sakın sıkma rahat bırak geçmiş olsun..

Çok teşekkür ederim canım bilgilendirdiğin için Allah razı olsun bende büyük bi ihtimal senin gibi yaparım herhalde hakkımızda hayırlısı artık o müjdeli haberi bir an önce alır sağlıklı sıhhatli evlatlarımızı kucağımıza alırız inşallah tez vakitte

Amin canım benimm
Senden de Allah razı olsun..

Kızlar merhaba ben aranıza yeni katıldım bizde 5 aydır bekliyoruz ama bi gelişme yok ama adetime 4 gün var ve hala bende yumurta akı kıvamında akıntı var bir bilginiz var mı ?

Kızlar merhaba ben aranıza yeni katıldım bizde 5 aydır bekliyoruz ama bi gelişme yok ama adetime 4 gün var ve hala bende yumurta akı kıvamında akıntı var bir bilginiz var mı ?
Benim başıma bu ay geldi canım ama malesef negatif sonuç akışına bırak psikoloji çok önemli inan ben hamileliğin her belirtisini yaşadım bu ay adetim bile altı gün geçti ve halen adette olmadım düşün yani ama negatif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…