- 18 Ekim 2015
- 3.436
- 1.866
- 53
Malesef canım benim ama pes etmek yok demi sonuna kadar devam demek vakti saati var ki gelmiyor bebişler.Bu belirtiler öldürecek bizi sonuc hep negatif ..:/
Tabi ki öyle bir taraftan umudum yok bir traftan var cok kötü birseyMalesef canım benim ama pes etmek yok demi sonuna kadar devam demek vakti saati var ki gelmiyor bebişler.
Canım özel olmazsa sormak istiyorum sen ne zamandır uğraşıyorsunBu belirtiler öldürecek bizi sonuc hep negatif ..:/
Bir bucuk yıl oldu evleneli bir kac ay korunduk hemen hemen bir yildan fazla oldu siz ?Canım özel olmazsa sormak istiyorum sen ne zamandır uğraşıyorsun
En kötüsü de o zaten hayırlısı demekten dua etmekten başka ne gelir elimizden hep umut et eğer umudun kalmazsa inancın da kalmazTabi ki öyle bir taraftan umudum yok bir traftan var cok kötü birsey
Dogru diyorsun rabbim büyük en kısa zamanda bizlerin yüzünü güldürür insallahEn kötüsü de o zaten hayırlısı demekten dua etmekten başka ne gelir elimizden hep umut et eğer umudun kalmazsa inancın da kalmaz
2.5 yıllık evliyim 1.5yıl vajinusmusdum en sonunda ameliyatla zarı kestiler ve hemen o sıkıntıyı atlattım çok şükür bir yıldır da hiç korunmuyoruz hala gebelik oluşmadı.Bir bucuk yıl oldu evleneli bir kac ay korunduk hemen hemen bir yildan fazla oldu siz ?
Amin inşallah canımDogru diyorsun rabbim büyük en kısa zamanda bizlerin yüzünü güldürür insallah
Olur canım olur insallah en kısa zamanda2.5 yıllık evliyim 1.5yıl vajinusmusdum en sonunda ameliyatla zarı kestiler ve hemen o sıkıntıyı atlattım çok şükür bir yıldır da hiç korunmuyoruz hala gebelik oluşmadı.
İnşallah canım olacak ben inanıyorumOlur canım olur insallah en kısa zamanda
Kızlar iyi akşamlar bugün kocis zoruyla bata 8 kala test yaptırdım 0.1 çıktı oturdum ama benim bu testten sonra kasik ağrılarım artti bide memitolar hafiften sızlamaya başladı akıntıda son gaz devam kusura bakmayın bugün isteyken altıma işedim sandım öyle ıslaktı ha bide grip oldum ve ayaklarım isinmiyo bunlarda belirti sayılıyor ise evet testi erken yaptım ama pazartesi dolgu yaptiricam eğer bebis varsa ki 0.1 e gore yok anestezi zararlı olacak ben napayim simdi bebis yok diye gidip yaptiriyim mi yoksa tekrar test yaptirirsam ne zaman yaptırayım ha bide ovu 19 marttı yani bugün 6. günü idi lütfen bana bir el atın ya kafam allak bullak
Canım ben ovulasyon testi kullandım 19 u tarih 6 gün geçti ama varsada 2 3 değer çıkar diye düşünmüştüm hayırlısı olsun senin bat ne zamanmerhaba canım.bence erken daha.negatif çıkması normal.ne zaman yumurtanın dollendigini bilmedigimiz icin gec dollenmis olabiliyor.belirtilere gelince yumurtlama zamani benimde kasık ağrım baş donmesi gaz karın şişkinliği halsizlik uyku hali altina isiyecekmisim gibi his akinti karın alt kısmında beliren cizgi her türlüsü mevcuttu.fakat amma ve lakin adetime 4 gün kalasiya sadece o beliren cizgi kaldı bide gün boyu ayakta kalinca belim ağrıyor.pazartesi doktora gittim yumurta çatlamış adeti bekle dedi.bekliyoruz napcaz test icin adetin gecince yap.diş olayina gelince ilaçlar zarar verebilir acil degilse bir hafta daha bekle.inşallah bebis haberleri alırız gı
Canım ben ovulasyon testi kullandım 19 u tarih 6 gün geçti ama varsada 2 3 değer çıkar diye düşünmüştüm hayırlısı olsun senin bat ne zaman
Anladım canım peki sence bendekiler gebelik belirtisi olabilir mihayırlısı canım.ovu testlerini hic kullanmadım gebelik icin hep testleri adetim gecikince yaptığım için bilemiyorum.bi oglusum var.düştükten sonra da ara verdim.artık kardeş istiyor.hayırlısı olsun bakalım.rabbim herkesin gönlüne göre versin.3 mart adet tarihim 26 27 günde bir oluyorum
Anladım canım peki sence bendekiler gebelik belirtisi olabilir mi
Cnm bende ovu testi ile hamile kaldim yumurtlamadan 11-12 gun sonra kan testi verdim anca 18 cikti. Senin daha cikmamis olmasi normalCanım ben ovulasyon testi kullandım 19 u tarih 6 gün geçti ama varsada 2 3 değer çıkar diye düşünmüştüm hayırlısı olsun senin bat ne zaman
Normaldede oluyormuydu ? Başka belirtin var mı ?Kızlar merhaba ben aranıza yeni katıldım bizde 5 aydır bekliyoruz ama bi gelişme yok ama adetime 4 gün var ve hala bende yumurta akı kıvamında akıntı var bir bilginiz var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?