Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kızlar iyi akşamlar bugün kocis zoruyla bata 8 kala test yaptırdım 0.1 çıktı oturdum ama benim bu testten sonra kasik ağrılarım artti bide memitolar hafiften sızlamaya başladı akıntıda son gaz devam kusura bakmayın bugün isteyken altıma işedim sandım öyle ıslaktı ha bide grip oldum ve ayaklarım isinmiyo bunlarda belirti sayılıyor ise evet testi erken yaptım ama pazartesi dolgu yaptiricam eğer bebis varsa ki 0.1 e gore yok anestezi zararlı olacak ben napayim simdi bebis yok diye gidip yaptiriyim mi yoksa tekrar test yaptirirsam ne zaman yaptırayım ha bide ovu 19 marttı yani bugün 6. günü idi lütfen bana bir el atın ya kafam allak bullak

merhaba canım.bence erken daha.negatif çıkması normal.ne zaman yumurtanın dollendigini bilmedigimiz icin gec dollenmis olabiliyor.belirtilere gelince yumurtlama zamani benimde kasık ağrım baş donmesi gaz karın şişkinliği halsizlik uyku hali altina isiyecekmisim gibi his akinti karın alt kısmında beliren cizgi her türlüsü mevcuttu.fakat amma ve lakin adetime 4 gün kalasiya sadece o beliren cizgi kaldı bide gün boyu ayakta kalinca belim ağrıyor.pazartesi doktora gittim yumurta çatlamış adeti bekle dedi.bekliyoruz napcaz test icin adetin gecince yap.diş olayina gelince ilaçlar zarar verebilir acil degilse bir hafta daha bekle.inşallah bebis haberleri alırız gı

Canım ben ovulasyon testi kullandım 19 u tarih 6 gün geçti ama varsada 2 3 değer çıkar diye düşünmüştüm hayırlısı olsun senin bat ne zaman

Canım ben ovulasyon testi kullandım 19 u tarih 6 gün geçti ama varsada 2 3 değer çıkar diye düşünmüştüm hayırlısı olsun senin bat ne zaman

hayırlısı canım.ovu testlerini hic kullanmadım gebelik icin hep testleri adetim gecikince yaptığım için bilemiyorum.bi oglusum var.düştükten sonra da ara verdim.artık kardeş istiyor.hayırlısı olsun bakalım.rabbim herkesin gönlüne göre versin.3 mart adet tarihim 26 27 günde bir oluyorum

Anladım canım peki sence bendekiler gebelik belirtisi olabilir mi

Anladım canım peki sence bendekiler gebelik belirtisi olabilir mi

işte o konuda benim de kafam karışık .sende de bende de belirtiler gebelik belirtileri ama benim psikolojik olabilir.çok istedigimden.3 güne adet olacam.belirtiler yok oldu.oglumda hatırlamıyorum ama düşükde öncesinde belirti yaşamadım canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…