Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Gunaydın kızlar siparişlerimi bitirip teslim ettim..İnanılmaz yogun ve yorucuydu ama dua ediyorum bu ay cok siparisim olsun kafamı bile kasicak vakit bulamayayim da bebek olayina kafami takmayayim gecen ay belirtiler testler beni cok umutlandirmisti..
Ovu testi almiyorum olayi cozdum.sancim oldugu gun yumurtam catliyor ates olcmuyorum, esimi bile etkiledi ates yontemi.su gun iliski olsun olayi zaten yoktu ama ,kiz bebe yontemi icin yumurta catladiktan sonra iliskiyi yasaklamistim. olacagi varsa olur.bu ay esim ne derse o

En iyisini yaparsın Can'ım rahat olmaya çalış ozaman olur.

Kızlar bende hala adet belirtisi yok yarın ve ondan sonraki gün adet günüm. sol kasığım batmaya devam ediyor hapşırınca öksürünce daha çok belli ediyor kendini

Canım bende bu ay adet olduktan sonra hiç girmedim şimdi bi sonraki adetime bi hafta var 3-4 gündür kasık ağrım olduğu için girdim bende kendimi işe ve örgüye verdim hiç bakmadım belirtilere onun için eğer hamiş olursam bu ay gerçekten umursamazlıktan oldum diyecem

İnşallah olsun canım çoook siparişin :) Daha iyi olur senin için çok takip etmemek..
Bu ay hayırlısıysa olsun.

Kızlar bende hala adet belirtisi yok yarın ve ondan sonraki gün adet günüm. sol kasığım batmaya devam ediyor hapşırınca öksürünce daha çok belli ediyor kendini

Test yapsan canım belli olur aslında senin, nasıl dayanıyorsunuz ben anlamıyorum

Gunaydin kizlar hafta sonu sebebiyle erken uyanmadim bugun :)
Reglime 5 gun var ve bu ay hic belirtim yok umutlanamadim bile
Dun durduk yere agladim esim de sasirdi iyice duygusallastim sanirim

Gunaydin kizlar hafta sonu sebebiyle erken uyanmadim bugun :)
Reglime 5 gun var ve bu ay hic belirtim yok umutlanamadim bile
Dun durduk yere agladim esim de sasirdi iyice duygusallastim sanirim
Bende öyleyim canım iki gün önce esim is yeri ile yemege gideceklermis onunnicin agladim sonra gülmeye basladim esim diyor ne oluyor sana bir gülüp bir agliyorsun psikolojim bozuldu adet olcam bir de onun etkisi sanrm

KIZLAAR adetim 3 gun gecikti duphaston kullanmistim o da biteli 6 gun oldu sol kasik bolgemde seyirme gibi bişey oluyo hamileligeişaret olabilir mi

Test yapsan canım belli olur aslında senin, nasıl dayanıyorsunuz ben anlamıyorum

Can'ım bende sabırsızım ama dün sabah yaptığım test tek çizgi çıktı ama internette o test güvenilir değil yanlış sonuç veriyor diye bi sürü yorum okudum. Bugün bi daha başka marka bi test almayı düşünüyorum kısmetse

Bencede en iyisini yaparsin cnm takma bakalim bu sefer kafaya bi de boyle dene :)

arkadaşlar 15 martta pregnly iğneyi vurdum.(klomen sonrasında) bugün 11.gün. dayanamdım test yaptım. resmi koyuyorum. yorumlarınızı alabilirmiyim lütfen

Eklentiler

• IMG_2146.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 64
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…