En iyisini yaparsın Can'ım rahat olmaya çalış ozaman olur.Gunaydın kızlar siparişlerimi bitirip teslim ettim..İnanılmaz yogun ve yorucuydu ama dua ediyorum bu ay cok siparisim olsun kafamı bile kasicak vakit bulamayayim da bebek olayina kafami takmayayimgecen ay belirtiler testler beni cok umutlandirmisti..
Ovu testi almiyorum olayi cozdum.sancim oldugu gun yumurtam catliyorates olcmuyorum, esimi bile etkiledi ates yontemi.su gun iliski olsun olayi zaten yoktu ama ,kiz bebe yontemi icin yumurta catladiktan sonra iliskiyi yasaklamistim. olacagi varsa olur.bu ay esim ne derse o
Canım bende bu ay adet olduktan sonra hiç girmedim şimdi bi sonraki adetime bi hafta var 3-4 gündür kasık ağrım olduğu için girdim bende kendimi işe ve örgüye verdim hiç bakmadım belirtilere onun için eğer hamiş olursam bu ay gerçekten umursamazlıktan oldum diyecemGunaydın kızlar siparişlerimi bitirip teslim ettim..İnanılmaz yogun ve yorucuydu ama dua ediyorum bu ay cok siparisim olsun kafamı bile kasicak vakit bulamayayim da bebek olayina kafami takmayayimgecen ay belirtiler testler beni cok umutlandirmisti..
Ovu testi almiyorum olayi cozdum.sancim oldugu gun yumurtam catliyorates olcmuyorum, esimi bile etkiledi ates yontemi.su gun iliski olsun olayi zaten yoktu ama ,kiz bebe yontemi icin yumurta catladiktan sonra iliskiyi yasaklamistim. olacagi varsa olur.bu ay esim ne derse o
Test yap canım net sonuçArkadaşlar ben yeniyim merak ediyorum yarın adet günüm dünden beri hafif bulantı var normal midir
Gunaydın kızlar siparişlerimi bitirip teslim ettim..İnanılmaz yogun ve yorucuydu ama dua ediyorum bu ay cok siparisim olsun kafamı bile kasicak vakit bulamayayim da bebek olayina kafami takmayayimgecen ay belirtiler testler beni cok umutlandirmisti..
Mide bulantısı hamilelik belirtisidir canım psikolojik değilse, bendede oluyordu.. Test yapsan çıkar eğer 1gün kaldıysa istersen bi deneArkadaşlar ben yeniyim merak ediyorum yarın adet günüm dünden beri hafif bulantı var normal midir
Kızlar bende hala adet belirtisi yok yarın ve ondan sonraki gün adet günüm. sol kasığım batmaya devam ediyor hapşırınca öksürünce daha çok belli ediyor kendini
Oluyormus adet belirtileri ile ayni oluyormusAynen benimde yarın adet günüm.bugun hasta olcakmışm gibi karnım ağrıyo.hamilelik olsa ağrı olur mu acaba
Bende öyleyim canım iki gün önce esim is yeri ile yemege gideceklermis onunnicin agladim sonra gülmeye basladim esim diyor ne oluyor sana bir gülüp bir agliyorsun psikolojim bozuldu adet olcam bir de onun etkisi sanrmGunaydin kizlar hafta sonu sebebiyle erken uyanmadim bugun :)
Reglime 5 gun var ve bu ay hic belirtim yok umutlanamadim bile
Dun durduk yere agladim esim de sasirdi iyice duygusallastim sanirim
Ben hiç idrar testi ile uğraşmayacam canım adete 1 hafta var gidip direk kan verecem yok çift çizgi çıkmıştı çıkacaktı stres mahvediyor insanı :)Günaydın kızlar bende yarın adet olmam lazım kendimi zor tutuyorum test yapmamak icin cunku tek cizgi görücem yine
Bende insallah olur da adet gecikmesini bekleyecgim canım insallahBen hiç idrar testi ile uğraşmayacam canım adete 1 hafta var gidip direk kan verecem yok çift çizgi çıkmıştı çıkacaktı stres mahvediyor insanı :)
Test yapsan canım belli olur aslında senin, nasıl dayanıyorsunuz ben anlamıyorum
Bencede en iyisini yaparsin cnm takma bakalim bu sefer kafaya bi de boyle dene :)Gunaydın kızlar siparişlerimi bitirip teslim ettim..İnanılmaz yogun ve yorucuydu ama dua ediyorum bu ay cok siparisim olsun kafamı bile kasicak vakit bulamayayim da bebek olayina kafami takmayayimgecen ay belirtiler testler beni cok umutlandirmisti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?