- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
arkadaşlar 15 martta pregnly iğneyi vurdum.(klomen sonrasında) bugün 11.gün. dayanamdım test yaptım. resmi koyuyorum. yorumlarınızı alabilirmiyim lütfen
bazen bu iğnelerde beta hcg olduğundan yanıltabilir falan diyorlar ama çekindim ondan bende :STestte ikinci çizgi var canım :) HamilesinHemen kan testi yaptır kesinleşsin :)
bazen bu iğnelerde beta hcg olduğundan yanıltabilir falan diyorlar ama çekindim ondan bende :S
şuan bide gidip erken gebelik testi aldım. onda hiçbirşey çıkmadı yani tek çizgi çıktıyani iğne konusunu bilemeyeceğim :) eğer öyle bir durum varsa kadın doğum doktorun usg ile baksın canım.. bilemedim şimdi
Günaydın kızlar bende yarın adet olmam lazım kendimi zor tutuyorum test yapmamak icin cunku tek cizgi görücem yine
Can'ım bende sabırsızım ama dün sabah yaptığım test tek çizgi çıktı ama internette o test güvenilir değil yanlış sonuç veriyor diye bi sürü yorum okudum. Bugün bi daha başka marka bi test almayı düşünüyorum kısmetse
bazen bu iğnelerde beta hcg olduğundan yanıltabilir falan diyorlar ama çekindim ondan bende :S
yarım saat arkasından erken gebelik testi yaptım. negatig çıktı ondaBilemeyiz iğnenin etkilerini ama 2. çizgi silik var canım bencede..
Gunaydin kizlar hafta sonu sebebiyle erken uyanmadim bugun :)
Reglime 5 gun var ve bu ay hic belirtim yok umutlanamadim bile
Dun durduk yere agladim esim de sasirdi iyice duygusallastim sanirim
yarım saat arkasından erken gebelik testi yaptım. negatig çıktı onda
Sagol canim sizin gibi anne adaylarinin guzel sozlerini duymak umut veriyor insanaBelirti yaşamadanda hamile kalanlar var canım ama umutlandırmayalım tabi..
İnşallah gönlüne göre olur canım.
Bekliyorum canım kesin olurum zatenCanım üzülmemek için bekle ozman sen.. 1-2gün kalmış zaten zor biliyorum ama
Doğru hatırladım demiştin, dene birdaha hayırlısı bakalım..
Doktora gitmeden kesin bir sey soyleyemeyiz canim evde test varsa yapsaydin ?merhaba. ben geçen ay 14ünde adet olmuştum.şubat sonunda yani adet olmamdan 10 gün sonra 2-3 gün kahverengi akıntı geldi.test yaptım evde.negatif çıktı.şimdi de günüm 12 gün geçti.normalde de günü gününe adet olmam, bi hafta önce sonra değişir genelde.geçen yılda bi kere böyle 10 gün gelmemişti. acaba hamilelik mi?test yapıcam pazartesiye kadar gelmezse.hastalık mı acaba?
allahım yazdıgım topik kuruyor.cevap yok
Hmm bnde sisiyorum yavastan , ama baya kilo almssn sen mide bulantisi cekmedin ozmn ? Ben mide bulantisi cekiyorum hala cnm hcbisey istemiyor nasil bas edecem bilmiyorumCanım ben 14 haftadan sonra almaya başladım baya baya da aldım zaten 20 kilo aldımkiloluydum da zaten hamile kaldığımda.. ama sıpam 3.850 gr doğdu.. bu kez hamile kalırsam asla çok yemeyeceğim ne kadar az o kadar iyi.. aman hamileyim diye süttü bilmem neydi aldım tabii..
Tesekkur ederimm insallahh. İnan ismen soyliyemese mde isteyen herkese bebek nasip et alllahim diye dua ediyorm. İnsallah seninde olacak en yakin zmnda stres yapma..bhcg nin hergun 1onceki gune gore 2 katina cikmasi beklenir.Çok teşekkür ediyorum sende bebeğini sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inşallah canım bana da dua et olur mu...dün yaptırdım kan testi ama lekelenmelerden önceydi 0.34 çıktı yerleşmeden sonra mı artar hcg?
Himm..Hayirlisi olsun hakkinizda. İnsallah enyakin zmnda hamile olur bebegini kucagina aldgn gunleri gorursun cnm .Canim malesef hastalandim yine husran
Tesekkur ederimm insallahh. İnan ismen soyliyemese mde isteyen herkese bebek nasip et alllahim diye dua ediyorm. İnsallah seninde olacak en yakin zmnda stres yapma..bhcg nin hergun 1onceki gune gore 2 katina cikmasi beklenir.
Tekrar test yaptrdn mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?