Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

arkadaşlar 15 martta pregnly iğneyi vurdum.(klomen sonrasında) bugün 11.gün. dayanamdım test yaptım. resmi koyuyorum. yorumlarınızı alabilirmiyim lütfen

Testte ikinci çizgi var canım :) Hamilesin Hemen kan testi yaptır kesinleşsin :)

bazen bu iğnelerde beta hcg olduğundan yanıltabilir falan diyorlar ama çekindim ondan bende :S

yani iğne konusunu bilemeyeceğim :) eğer öyle bir durum varsa kadın doğum doktorun usg ile baksın canım.. bilemedim şimdi

Günaydın kızlar bende yarın adet olmam lazım kendimi zor tutuyorum test yapmamak icin cunku tek cizgi görücem yine

Canım üzülmemek için bekle ozman sen.. 1-2gün kalmış zaten zor biliyorum ama

Doğru hatırladım demiştin, dene birdaha hayırlısı bakalım..

Gunaydin kizlar hafta sonu sebebiyle erken uyanmadim bugun :)
Reglime 5 gun var ve bu ay hic belirtim yok umutlanamadim bile
Dun durduk yere agladim esim de sasirdi iyice duygusallastim sanirim

Belirti yaşamadanda hamile kalanlar var canım ama umutlandırmayalım tabi..
İnşallah gönlüne göre olur canım.

merhaba. ben geçen ay 14ünde adet olmuştum.şubat sonunda yani adet olmamdan 10 gün sonra 2-3 gün kahverengi akıntı geldi.test yaptım evde.negatif çıktı.şimdi de günüm 12 gün geçti.normalde de günü gününe adet olmam, bi hafta önce sonra değişir genelde.geçen yılda bi kere böyle 10 gün gelmemişti. acaba hamilelik mi?test yapıcam pazartesiye kadar gelmezse.hastalık mı acaba?

Doktora gitmeden kesin bir sey soyleyemeyiz canim evde test varsa yapsaydin ?

Hmm bnde sisiyorum yavastan , ama baya kilo almssn sen mide bulantisi cekmedin ozmn ? Ben mide bulantisi cekiyorum hala cnm hcbisey istemiyor nasil bas edecem bilmiyorum

Tesekkur ederimm insallahh. İnan ismen soyliyemese mde isteyen herkese bebek nasip et alllahim diye dua ediyorm. İnsallah seninde olacak en yakin zmnda stres yapma..bhcg nin hergun 1onceki gune gore 2 katina cikmasi beklenir.
Tekrar test yaptrdn mi

Yaptırdım dün yine 0.14 geçen ay kimyasal gebelikti sanıyorum o yüzden gecikti ve ilk adetim kahverengi lekelenmelerle başlayacak sanıyorum şaka gibi ama doktorlar bu hafta hep dolu...

Benim de akintilarim geliyor su gibi affedersiniz camasirimda islaklik hissediyorum adet oldum diyorum gidip bakiyorum birsey yok adet olacagim icin sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…