Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Yaptırdım dün yine 0.14 geçen ay kimyasal gebelikti sanıyorum o yüzden gecikti ve ilk adetim kahverengi lekelenmelerle başlayacak sanıyorum şaka gibi ama doktorlar bu hafta hep dolu...

Yaptırdım dün yine 0.14 geçen ay kimyasal gebelikti sanıyorum o yüzden gecikti ve ilk adetim kahverengi lekelenmelerle başlayacak sanıyorum şaka gibi ama doktorlar bu hafta hep dolu...
Gecen ay kimyasal gebelik oldugunu sadece tahmin ediorsun deil mi? Yoksa test yaptrmıs mıydn?

Kızlar dün yazmıştım 8 gün kala hcg 0.1 çıktı bugün 1 hafta var bata ben adet sancısı çekiyorum hala bel ve karin ağrım var gribim bide test sonucu sizce ne kadar yanlış olabilir

Kızlar dün yazmıştım 8 gün kala hcg 0.1 çıktı bugün 1 hafta var bata ben adet sancısı çekiyorum hala bel ve karin ağrım var gribim bide test sonucu sizce ne kadar yanlış olabilir
Yani basima gelmese test bozuk olmaz falan dicem ama bazen testler bozuk cikabiliyor.. Adet gununun biraz gecmesini bekleyip testi tekrarla derim.

Yani basima gelmese test bozuk olmaz falan dicem ama bazen testler bozuk cikabiliyor.. Adet gununun biraz gecmesini bekleyip testi tekrarla derim.
Canım adet belirlilerimin hepsi var aşırı karin ağrım ve bel ağrım var göğüsler şişti bide ayıptır söylemesi ben adet zamanı ishal olurum oda başladı ama bunlar adetim başladı gün olurdu bu ay 1 hafta önceden başladı sanırım erken adet olucam ben bide yanında su gibi akıntım var şeffaf beyaz falan değil jel gibi de değil bildiğin su

Su gibi akinti bende de var canım adet oldum saniyorum bakıyorum birsey yok anlamadım bende insallah hamilelik belirtisidir insallah

İnşallah canım senin bat 3 nisan mıydı yanlış hatırlıyorsam kusura bakma
Yok canım yarın ya da pazartesi asıl bat yarın da kasiklarimda batma sancı agri var bir de su gibi akinti var iste diyorum adet oldum bakiyorum birsey yok peceteye de birsey gelmiyor kendimi cok dinliyorum psikolojik oldu herhalde

Bende de 0 umut var canım ya hakkımızda hayırlısı olsun

Hmm bnde sisiyorum yavastan , ama baya kilo almssn sen mide bulantisi cekmedin ozmn ? Ben mide bulantisi cekiyorum hala cnm hcbisey istemiyor nasil bas edecem bilmiyorum

evet evet baya aldım ben kilo canım.. mide bulantısı yaşadım ama istifra etmedim .. talcid vermişti doktorum ondan alıyordum rahatlıyordum.. öyle sıkıntı çok çekmedim.. ilk zamanlar hele mide hazımsızlığım oldu bulantım 1 kere oldu o kadar.. şu sabah bulantısı bile yaşamadım oğlumda... sadece hazımsızlıktı derdim.. çubuk kraker ve leblebi yiyebiliyorsan iyi gelir bulantıya canım.. kızartma kokusuna dayanamazdım yapamadım 9 ay boyunca yapanında yanında duramadım en çok midemi rahatsız eden oydu.. doktorunla konuştuğunda bulantını söyle canım.. mutlaka sana bir şey önerecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…