- 1 Kasım 2015
- 173
- 91
- 13
Yaptırdım dün yine 0.14geçen ay kimyasal gebelikti sanıyorum o yüzden gecikti ve ilk adetim kahverengi lekelenmelerle başlayacak sanıyorum şaka gibi ama doktorlar bu hafta hep dolu...
Gecen ay kimyasal gebelik oldugunu sadece tahmin ediorsun deil mi? Yoksa test yaptrmıs mıydn?Yaptırdım dün yine 0.14geçen ay kimyasal gebelikti sanıyorum o yüzden gecikti ve ilk adetim kahverengi lekelenmelerle başlayacak sanıyorum şaka gibi ama doktorlar bu hafta hep dolu...
Yani basima gelmese test bozuk olmaz falan dicem ama bazen testler bozuk cikabiliyor.. Adet gununun biraz gecmesini bekleyip testi tekrarla derim.Kızlar dün yazmıştım 8 gün kala hcg 0.1 çıktı bugün 1 hafta var bata ben adet sancısı çekiyorum hala bel ve karin ağrım var gribim bide test sonucu sizce ne kadar yanlış olabilir
Canım adet belirlilerimin hepsi var aşırı karin ağrım ve bel ağrım var göğüsler şişti bide ayıptır söylemesi ben adet zamanı ishal olurum oda başladı ama bunlar adetim başladı gün olurdu bu ay 1 hafta önceden başladı sanırım erken adet olucam ben bide yanında su gibi akıntım var şeffaf beyaz falan değil jel gibi de değil bildiğin suYani basima gelmese test bozuk olmaz falan dicem ama bazen testler bozuk cikabiliyor.. Adet gununun biraz gecmesini bekleyip testi tekrarla derim.
Su gibi akinti bende de var canım adet oldum saniyorum bakıyorum birsey yok anlamadım bende insallah hamilelik belirtisidir insallahCanım adet belirlilerimin hepsi var aşırı karin ağrım ve bel ağrım var göğüsler şişti bide ayıptır söylemesi ben adet zamanı ishal olurum oda başladı ama bunlar adetim başladı gün olurdu bu ay 1 hafta önceden başladı sanırım erken adet olucam ben bide yanında su gibi akıntım var şeffaf beyaz falan değil jel gibi de değil bildiğin su
Gecen ay kimyasal gebelik oldugunu sadece tahmin ediorsun deil mi? Yoksa test yaptrmıs mıydn?
İnşallah canım senin bat 3 nisan mıydı yanlış hatırlıyorsam kusura bakmaSu gibi akinti bende de var canım adet oldum saniyorum bakıyorum birsey yok anlamadım bende insallah hamilelik belirtisidir insallah
Yok canım yarın ya da pazartesi asıl bat yarın da kasiklarimda batma sancı agri var bir de su gibi akinti var iste diyorum adet oldum bakiyorum birsey yok peceteye de birsey gelmiyor kendimi cok dinliyorum psikolojik oldu herhaldeİnşallah canım senin bat 3 nisan mıydı yanlış hatırlıyorsam kusura bakma
Evde test yapsana canım çıkar bata çok az kalmışYok canım yarın ya da pazartesi asıl bat yarın da kasiklarimda batma sancı agri var bir de su gibi akinti var iste diyorum adet oldum bakiyorum birsey yok peceteye de birsey gelmiyor kendimi cok dinliyorum psikolojik oldu herhalde
Bata 5 gün kala yapmistim negatif cikti tekrar yapmak istemiyorum yine negatiftir cunku yarin adet olurum kesin 3 gün önce kahverengi leke geldi serce parmak kadar o gun temizlik falan yaptm biraz zorlandim sanirim ondan geldi fazla umutlanmak istemiyorumEvde test yapsana canım çıkar bata çok az kalmış
Bende de 0 umut var canım ya hakkımızda hayırlısı olsunBata 5 gün kala yapmistim negatif cikti tekrar yapmak istemiyorum yine negatiftir cunku yarin adet olurum kesin 3 gün önce kahverengi leke geldi serce parmak kadar o gun temizlik falan yaptm biraz zorlandim sanirim ondan geldi fazla umutlanmak istemiyorum
Aynen canim rabbim beklemedigimiz an da sürpriz yapsın bize insallahBende de 0 umut var canım ya hakkımızda hayırlısı olsun
Siz ne kadar süredir istiyorsunuz canım?Bende de 0 umut var canım ya hakkımızda hayırlısı olsun
Bu ay 6. ay canimSiz ne kadar süredir istiyorsunuz canım?
Siz daha yenisiniz canım ya olur insallah bizim bir seneyi gecti olur sizin insallah bir seneye kalmadanBu ay 6. ay canim
İki gun kala bende oyle oldum canim.adet oldum sanip kosuyodum wc yok.sonra adet oldum isteBenim de akintilarim geliyor su gibi affedersiniz camasirimda islaklik hissediyorum adet oldum diyorum gidip bakiyorum birsey yok adet olacagim icin sanirim
Anladım canım benim de adet olacagim icin boyle :)İki gun kala bende oyle oldum canim.adet oldum sanip kosuyodum wc yok.sonra adet oldum iste
Bekle bakalım canım, belli olmazAnladım canım benim de adet olacagim icin boyle :)
Hmm bnde sisiyorum yavastan , ama baya kilo almssn sen mide bulantisi cekmedin ozmn ? Ben mide bulantisi cekiyorum hala cnm hcbisey istemiyor nasil bas edecem bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?