- 18 Ekim 2015
- 3.436
- 1.866
- 53
İnsallah gebelik belirtisidir :))Bekle bakalım canım, belli olmaz
Kasıklarım cok agrimaya basladı adet oluyorum kesineyer hamileysen çift çizgiyi görürsün Can'ım bence yap
Benim de bat yarın test aldim ama yarin yapicam bende biraz yürüdüm sulu kahverengi akinti gelmis ama peceteye birsey gelmedi su an kasiklarim cok agriyor sanirim sökülüyorum.yavas yavasKızlar bir sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim.. Bugün 25.günüm adet sancısı çektim gün boyu, normalde bugün erken ama 1-2 damla çok açık kahverengi bir akıntı geldi başka yok bir de ayaktayken midem bulanıyor, başım dönüyor ilk defa böyle oldum benim gibi olan var mı gebelik olabilir mi acaba, yoksa adet mi olucam kafam karıştı
Benim ilk hamileliğimde de böyle olmuştu hatta o kadar şiddetliydiki ağrı kesici içmiştim ama adetim gelmedi birgün sonra testyaptım pozitifti inşallh şeninde öyle olur canımKasıklarım cok agrimaya basladı adet oluyorum kesin
İnsallah canım insallah simdi testi yapsam dogru sonuc verir mi acabaBenim ilk hamileliğimde de böyle olmuştu hatta o kadar şiddetliydiki ağrı kesici içmiştim ama adetim gelmedi birgün sonra testyaptım pozitifti inşallh şeninde öyle olur canım
Verir Can'ım eyer varsa ikinci çizgi hafifse olsa çıkarİnsallah canım insallah simdi testi yapsam dogru sonuc verir mi acaba
Neyse ben garantiye alayim yarin sabah yaparim belki adet olurum gerek kalmaz :)Verir Can'ım eyer varsa ikinci çizgi hafifse olsa çıkar
İkinci cizgiyi görecegimi sanmıyorum da rabbim bilir tabi insallah bu ay olmustur insallahVerir Can'ım eyer varsa ikinci çizgi hafifse olsa çıkar
İnşallah Can'ım içini ferah tut hayırlısı olsunİkinci cizgiyi görecegimi sanmıyorum da rabbim bilir tabi insallah bu ay olmustur insallah
İnsallah insallah hamileyizdir cok zor gercektenKizlar moralim cok bozuk esim bugun bebekle ilgili biseyler soyledi
Aglamak geldi icimden ama her seye agliyorsun diyecegi icin icimde tuttum cok duygusalim
Insallah bu ay hamileyimdir
Ne zormus...
Seni anlıyorum Can'ım allahım inşallah en kısa zamanda yavrunuzu kucağınıza almayı nasip etsin inşallahKizlar moralim cok bozuk esim bugun bebekle ilgili biseyler soyledi
Aglamak geldi icimden ama her seye agliyorsun diyecegi icin icimde tuttum cok duygusalim
Insallah bu ay hamileyimdir
Ne zormus...
Amin..aminnSeni anlıyorum Can'ım allahım inşallah en kısa zamanda yavrunuzu kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Insallah canim.. Allah tum isteyenlere saglikla nasip etsin. Cok stresli bir surec.İnsallah insallah hamileyizdir cok zor gercekten
Bende öyleyimAmin..aminn
Iyice duygusallastim bu ara. Regl olcagim zamanlar hep duygusallasirim zaten..
Umut edecek seyler ariyorum kendimde bu ay ne regl ne bebek belirtisi var.
Gecen ay bebek beklerken erkenden geldi adetim cok uzulmustum ondan duygusallastim sanirim .
Beşlide sen belirti olmadan hamile kalanlardansındır bellimi olur ümitlensinler istemiyorum tabi sma hayat sürprizlerle dolu canımAmin..aminn
Iyice duygusallastim bu ara. Regl olcagim zamanlar hep duygusallasirim zaten..
Umut edecek seyler ariyorum kendimde bu ay ne regl ne bebek belirtisi var.
Gecen ay bebek beklerken erkenden geldi adetim cok uzulmustum ondan duygusallastim sanirim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?