Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kızlar adete 1 hafta vardı sağ kasığımda ağrıdan dolayı kan testi yaptırırdm 0.13 çıktı yani gebelik yok şu an doktor değer yukselmez sanmıyorum dedi demekki varmış bi hayır..

Gebelik testi aldım kızlar yarın adet olmazsam yapicam sabah iki saat falan yürüdüm sulu kanli akinti gelmis simdi testi yapsam dogru sonuc verir mi acaba ?

Kızlar bir sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim.. Bugün 25.günüm adet sancısı çektim gün boyu, normalde bugün erken ama 1-2 damla çok açık kahverengi bir akıntı geldi başka yok bir de ayaktayken midem bulanıyor, başım dönüyor ilk defa böyle oldum benim gibi olan var mı gebelik olabilir mi acaba, yoksa adet mi olucam kafam karıştı

Benim de bat yarın test aldim ama yarin yapicam bende biraz yürüdüm sulu kahverengi akinti gelmis ama peceteye birsey gelmedi su an kasiklarim cok agriyor sanirim sökülüyorum.yavas yavas

Kizlar moralim cok bozuk esim bugun bebekle ilgili biseyler soyledi
Aglamak geldi icimden ama her seye agliyorsun diyecegi icin icimde tuttum cok duygusalim
Insallah bu ay hamileyimdir
Ne zormus...

Kizlar moralim cok bozuk esim bugun bebekle ilgili biseyler soyledi
Aglamak geldi icimden ama her seye agliyorsun diyecegi icin icimde tuttum cok duygusalim
Insallah bu ay hamileyimdir
Ne zormus...
Seni anlıyorum Can'ım allahım inşallah en kısa zamanda yavrunuzu kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Seni anlıyorum Can'ım allahım inşallah en kısa zamanda yavrunuzu kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Amin..aminn
Iyice duygusallastim bu ara. Regl olcagim zamanlar hep duygusallasirim zaten..
Umut edecek seyler ariyorum kendimde bu ay ne regl ne bebek belirtisi var.
Gecen ay bebek beklerken erkenden geldi adetim cok uzulmustum ondan duygusallastim sanirim .

Bende öyleyim rabbim cok aratmadan bizlere hayırlı evlat nasip etsin insallah

Beşlide sen belirti olmadan hamile kalanlardansındır bellimi olur ümitlensinler istemiyorum tabi sma hayat sürprizlerle dolu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…