Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Her ay bekleyerek hata yaptigimin farkindayim ama elimde degil
Kız kardeşim her ay belirti olsun yada olmasın test yapardı onun birde olması imkansızdı iki düşük yaptı bir dı gebelik olmuştu bundan dolalıyı tupleri tıkalıydı, tüp bebek denedi iki defa olmadı, tekrardan tüp bebeğe başlicaklardı okadar kötüydüki onun sitredini tekrardan yaşamak itemiyordu çok ağladı allahıma çok yalvardı nasıl oldu bilmiyorum doğal yoldan hamilelaldı şimdi 4.5 aylık hamile maşallah bu allahımın mucizesiydi,sana diceğim şu eğer onun günü vakti saati nezamansa allahım sana onu verecek hiç merak etme rahat ol yeterki

Arkadaşlar merhaba bizde eşimle bebek düşünüyoruz ve suan adetime 1 gün var ve benim adetim hep 2 gün öne gelir ve düzenlidir ilk kez böyle oldu hafif bel ve kasık ağrısı var bir kaç gündür gebelik testi aldım ve sabah yapacağım aranızda hamile olan varsa bu ağrılar olan varmı aranızda sanırım erken gebelik belirtisi olabilirmiş internette öyle yazıyordu bebek yerleşirler bu tarz ağrılar olabilirmiş ama ben şuan çok merak ediyorum 1 senedir uğraşıyoruz sizinde araniz da bu tarz belirtiler yaşayan varmı bu adet agrisimidir yoksa gebelik agrisimi birde normalde adet olacağım zaman sivilce çıkar her zaman oda olmadı bu sefer göğüslerim şişer ve agrirdi

Cok guzel kiz kardesinizin hikayesi. Umarim saglikla kucagina Alir. Masallah..
Umudumu kesmiyorum ben.. Sadece bir duygusallik aninda Yazdim..

Kızlar benim test negatifti ama erken yapmistim karin ağrım akintim bel ağrım son gaz devam ediyo ovu testim kalmadı acaba yeniden mi yumurtluyorum ben bu gece ilişki olsa mi yada daha önceden tutunmussa zararı olur mu gerçi gribim ölüyorum halsizlikten ama son gucumle yapma ya calisicam eğer olursa

Kızlar Merhaba ben bata 2 gün kala test yapmıştım hemde 2 tane biri sabah biri akşam negatifti ertesi gün çöpte birinin pozitif olduğunu gördüm akşam yaptigimin hala adet olmadım hamilelik ihtimali var mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…