- 3 Eylül 2015
- 696
- 279
- 23
- 43
Amim Can'ımBende öyleyimrabbim cok aratmadan bizlere hayırlı evlat nasip etsin insallah
Her ay bekleyerek hata yaptigimin farkindayim ama elimde degilBeşlide sen belirti olmadan hamile kalanlardansındır bellimi olur ümitlensinler istemiyorum tabi sma hayat sürprizlerle dolu canım
Gercekten insanin elinde olmuyor adet dönemi yaklasınca baslıyoruz acabalara belirti aramalara rabbim tez vakitte bizlere hayirli evlat nasip etsin insallah :/Her ay bekleyerek hata yaptigimin farkindayim ama elimde degil
Kız kardeşim her ay belirti olsun yada olmasın test yapardı onun birde olması imkansızdı iki düşük yaptı bir dı gebelik olmuştu bundan dolalıyı tupleri tıkalıydı, tüp bebek denedi iki defa olmadı, tekrardan tüp bebeğe başlicaklardı okadar kötüydüki onun sitredini tekrardan yaşamak itemiyordu çok ağladı allahıma çok yalvardı nasıl oldu bilmiyorum doğal yoldan hamilelaldı şimdi 4.5 aylık hamile maşallah bu allahımın mucizesiydi,sana diceğim şu eğer onun günü vakti saati nezamansa allahım sana onu verecek hiç merak etme rahat ol yeterkiHer ay bekleyerek hata yaptigimin farkindayim ama elimde degil
Cok guzel kiz kardesinizin hikayesi. Umarim saglikla kucagina Alir. Masallah..Kız kardeşim her ay belirti olsun yada olmasın test yapardı onun birde olması imkansızdı iki düşük yaptı bir dı gebelik olmuştu bundan dolalıyı tupleri tıkalıydı, tüp bebek denedi iki defa olmadı, tekrardan tüp bebeğe başlicaklardı okadar kötüydüki onun sitredini tekrardan yaşamak itemiyordu çok ağladı allahıma çok yalvardı nasıl oldu bilmiyorum doğal yoldan hamilelaldı şimdi 4.5 aylık hamile maşallah bu allahımın mucizesiydi,sana diceğim şu eğer onun günü vakti saati nezamansa allahım sana onu verecek hiç merak etme rahat ol yeterki
Amin,biliyorum canımCok guzel kiz kardesinizin hikayesi. Umarim saglikla kucagina Alir. Masallah..
Umudumu kesmiyorum ben.. Sadece bir duygusallik aninda Yazdim..
Günaydın ben gece yaptım negatif sonuc biliyordum zaten :) adette oluyorum zaten :)Günaydın kızlar test yapan varmı
Canın sağolsun canım,hadi bakalım adetim olurken biraz dinlen inşallah önümüzdeki ay hayırlı haberini alırızGünaydın ben gece yaptım negatif sonuc biliyordum zaten :) adette oluyorum zaten :)
İnsallah canım insallah.. :)Canın sağolsun canım,hadi bakalım adetim olurken biraz dinlen inşallah önümüzdeki ay hayırlı haberini alırız
Gunaydin canim uzme kendiniGünaydın ben gece yaptım negatif sonuc biliyordum zaten :) adette oluyorum zaten :)
hasta oldun mu bugün cnmKasıklarım cok agrimaya basladı adet oluyorum kesin
Olmadım daha canımhasta oldun mu bugün cnm
Aaa ben oluyorum demissin oldun sandim hadi bakalim insallah olmazsin mi denir ne denir bilemedim :)Olmadım daha canım
Ara sıra leke geliyor canım oldum saniyorum insallah olmam da hamileyimdirAaa ben oluyorum demissin oldun sandim hadi bakalim insallah olmazsin mi denir ne denir bilemedim :)
Çok saolun bir deniycemMide bulantısı hamilelik belirtisidir canım psikolojik değilse, bendede oluyordu.. Test yapsan çıkar eğer 1gün kaldıysa istersen bi dene
yerleşme kanaması olabilir belki bende de bir hafta önce kan geldi iki gun leke şeklinde sonra kesildi.seninki adet gününe gelmştr belki..Ara sıra leke geliyor canım oldum saniyorum insallah olmam da hamileyimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?