Insallah canim:)Ara sıra leke geliyor canım oldum saniyorum insallah olmam da hamileyimdir
Hayırlısı olsun canım olacak inşallah bak bende de negatif ama hala hasta olmadım 8gün geçti.Günaydın ben gece yaptım negatif sonuc biliyordum zaten :) adette oluyorum zaten :)
Kızlar normalde yarın adet günüm ama dün kahverengi damla damla lekelenme tarzında açık kahverengiye çalan bir renkte kanamam var bugün 2.günüm hala devam ediyor var mı benim durumumda tecrübeli anne adayları bana yardımcı olun kafayı yicem. Yarın adet tarihim acaba adetim gelir mi endişeliyim. Bu yerleşme kanaması mı acaba??
Merhaba kizlar cok garip bi durum var basimda ayin 17sinde adetim bitti. 24 aksami iliskiden sonra kanamam geldi garip geldi bana cuma geceside kendimi hic iyi hissetmedim ve cumartesi sabah test yapmaya karar verdim. Ucuz bi testim vardi denedim ikinci cizgiyi silik gordum. Normalde yapiodum ama hic silik bile cikmiyodu ikinci cizgi bende hemen dijital testi yaptim ayni idrarla. Ve hamilesin diyor test. Ama adet biteli 10 gun oldu bu imkansiz bence. Ve damla damla kanamalar geliyor dunden beri. Bana bir akil verin. Hafta sonu oldugu icin kan testi de yaptiramadim
yerleşme kanaması döllenmeyle birlikte 6 yada 12 gun içerisinde olur diye biliyorum döllenmede 3 yada 4 gun surede olurmş.Merhaba kizlar cok garip bi durum var basimda ayin 17sinde adetim bitti. 24 aksami iliskiden sonra kanamam geldi garip geldi bana cuma geceside kendimi hic iyi hissetmedim ve cumartesi sabah test yapmaya karar verdim. Ucuz bi testim vardi denedim ikinci cizgiyi silik gordum. Normalde yapiodum ama hic silik bile cikmiyodu ikinci cizgi bende hemen dijital testi yaptim ayni idrarla. Ve hamilesin diyor test. Ama adet biteli 10 gun oldu bu imkansiz bence. Ve damla damla kanamalar geliyor dunden beri. Bana bir akil verin. Hafta sonu oldugu icin kan testi de yaptiramadim
Benim adetlerim cok duzensiz pko var bende. Sogan suyu denedim ari sutu kullandim 2 ay sonra adet oldum. Ve normalden uzunda surdu adetim. Hic bilmiyorum ne oldugunu. Yarin ilk is kan testi yaptirmak olacak. Sagol canim cevabin icinÜstüne görmüş olabilir misin peki geçen aydan? Bence kan testi yaptırmalısın en garanti sonucu o verir çünkü...
canım adetin geliyor da olabilir yerleşme kanaması da olabilir.. test yapsan çıkar aslında
Biliyorum bana da cok garip geldi. 3 defa asilama denedim tutmadi 2 aydir kendi halimdeydim. Bende anlam veremiyorum adet biteli 10 gun olmus bu durum garip geldiyerleşme kanaması döllenmeyle birlikte 6 yada 12 gun içerisinde olur diye biliyorum döllenmede 3 yada 4 gun surede olurmş.
Biliyorum bana da cok garip geldi. 3 defa asilama denedim tutmadi 2 aydir kendi halimdeydim. Bende anlam veremiyorum adet biteli 10 gun olmus bu durum garip geldi
hayırlısı olsun.inşallah hamilesindr.Biliyorum bana da cok garip geldi. 3 defa asilama denedim tutmadi 2 aydir kendi halimdeydim. Bende anlam veremiyorum adet biteli 10 gun olmus bu durum garip geldi
Amin canim hayirlisi hakkimizdahayırlısı olsun.inşallah hamilesindr.
Canım sen hamilesin bence doktora gitMerhaba kizlar cok garip bi durum var basimda ayin 17sinde adetim bitti. 24 aksami iliskiden sonra kanamam geldi garip geldi bana cuma geceside kendimi hic iyi hissetmedim ve cumartesi sabah test yapmaya karar verdim. Ucuz bi testim vardi denedim ikinci cizgiyi silik gordum. Normalde yapiodum ama hic silik bile cikmiyodu ikinci cizgi bende hemen dijital testi yaptim ayni idrarla. Ve hamilesin diyor test. Ama adet biteli 10 gun oldu bu imkansiz bence. Ve damla damla kanamalar geliyor dunden beri. Bana bir akil verin. Hafta sonu oldugu icin kan testi de yaptiramadim
Agzindan bal damliyo canim insallah oyledir. Yarin gidecegim bi aksilik olmazsaCanım sen hamilesin bence doktora git
İnşallah canım kendine dikkat et dinlenmeye çalış ,benimde adetim biteli 3 hafta olmuştu doktoragittim 5 +5 günlük çikmıştı inşallah seninde öyledirAgzindan bal damliyo canim insallah oyledir. Yarin gidecegim bi aksilik olmazsa
Hayirli olsun canim kucagina almayi nasip etsin Allah. Dinlenmeye calisiyorum bakalimİnşallah canım kendine dikkat et dinlenmeye çalış ,benimde adetim biteli 3 hafta olmuştu doktoragittim 5 +5 günlük çikmıştı inşallah seninde öyledir
Yok canım şimdi değil oğlum şimdi 8 yaşındaHayirli olsun canim kucagina almayi nasip etsin Allah. Dinlenmeye calisiyorum bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?