Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kizlar bende hamile kalmaya calisiyorum 7 aydir. 11 martta regl oldum en son. birkac gundur cok kasik agrim var sanki sol kasikta da sislik var biraz. Kadin doguma gittim 3 gun once kist falan yok dedi yumurta catliyo olabilir dedi. Dun acile gittim idrar testi yapti normal hersey dedi ama agrim devam ediyor ozellikle yurudukten veya tuvaletten sonra. Basina boyle birsey gelen oldu mu

Benim yumurtlama gununden 3 gun sonra pembemsi akinti gelmişti . Adetim geceli 4 gun oldu test yapmaya korkuyorum

Aslında icim içimi yiyoda bekliyorum biraz daha hamilelik belirtilerini yaşıyorum aslında ama iste bu kere düşük olunca korkuyorum

Sizce hamile miyimdir
Belirtileri yasiyorum diyosun normalde hic gecikmen olmuyorsa nadir oluyosa 4gun az bir zaman degil buyuk ihtimalle olabilirsin idrar testi yaparsan cikar varsa sonrada kan testi yaptirirsin icin rahatlar canim her gebelik dusukle sonuclanacak diye birsey yok korkma stres yapma hamileysen bebeginde etkilenir sakin ol:))

Sinir krizinden dolayı düşük olmuştu ; ( aynen ben yarın erkenden gideyim yapayım test . Sizede bilgilendiririm

Kızlar geçen ay antibiyotik kullandığım için 3 gün geç adet oldum bu ay erken olurum dedim olmadım bugün yarın son gün. 2 saat önce test yaptım negatif ama sol kasık batmalarım, aç kalınca baş dönmelerim devam ediyo hamile olma olasılığım hala var mı ? Sadece 1 kere kaza ilişki oldu yumurtlamadan 1-2 gün önce

Sinir krizinden dolayı düşük olmuştu ; ( aynen ben yarın erkenden gideyim yapayım test . Sizede bilgilendiririm
Hadi bakalim hayirli haberler ver bize sakin ol. Dua et bol bol canim. Oluyor dusukten sonra ikincide dusecek bi kural yok. Rabbim sana ilk dusugunun acisini unutturacak sevinc yasatsin yarin

Bazen testte gec cikiyor canim bekle bakalim bikac gun daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…