Hahay Allah soyletti belki digeri yoldadirYok canım şimdi değil oğlum şimdi 8 yaşında
Ay inşallah ama malesef canım dün adet oldum allahım sana nasipetsin hatta tüm bekleyen herkese nasip etsin inşallahHahay Allah soyletti belki digeri yoldadir
Amin canim isteyen herkese nasip etsin icinde sana da. Ilk cocuk normal mi oldu yoksa asilama falan yaptirdiniz miAy inşallah ama malesef canım dün adet oldum allahım sana nasipetsin hatta tüm bekleyen herkese nasip etsin inşallah
Yap canim korkunun ecele faydasi yok. Hem belki mutlu olacaksin kim bilirBenim yumurtlama gununden 3 gun sonra pembemsi akinti gelmişti . Adetim geceli 4 gun oldu test yapmaya korkuyorum
4gun gecmis iyi duruyosun valla test yapmadan:)))Benim yumurtlama gununden 3 gun sonra pembemsi akinti gelmişti . Adetim geceli 4 gun oldu test yapmaya korkuyorum
Doğal yoldan oldu canımAmin canim isteyen herkese nasip etsin icinde sana da. Ilk cocuk normal mi oldu yoksa asilama falan yaptirdiniz mi
Ne guzel olur yine Allahin izniyle. Ben 2 senedir evliyim cok ugrastik aslima denedik 3 defa olmadi bu defa kendiliginden boyle bir durum oldu bakalim neymis yarin ogrenirimDoğal yoldan oldu canım
Insallah hamissindir canim hadi bi test yapiver bence durma. Korkarak kendini daha kotu edersinSizce hamile miyimdir
Belirtileri yasiyorum diyosun normalde hic gecikmen olmuyorsa nadir oluyosa 4gun az bir zaman degil buyuk ihtimalle olabilirsin idrar testi yaparsan cikar varsa sonrada kan testi yaptirirsin icin rahatlar canim her gebelik dusukle sonuclanacak diye birsey yok korkma stres yapma hamileysen bebeginde etkilenir sakin ol:))Sizce hamile miyimdir
Canım madem bir düşük yaşadın,daha fazla gecikmeden test yapıp doktora gitmen lazım allah korusun hamileysen riske atmaSizce hamile miyimdir
Tamam canım hayırlı haberlerini bekliyoruzSinir krizinden dolayı düşük olmuştu ; ( aynen ben yarın erkenden gideyim yapayım test . Sizede bilgilendiririm
Hadi bakalim hayirli haberler ver bize sakin ol. Dua et bol bol canim. Oluyor dusukten sonra ikincide dusecek bi kural yok. Rabbim sana ilk dusugunun acisini unutturacak sevinc yasatsin yarinSinir krizinden dolayı düşük olmuştu ; ( aynen ben yarın erkenden gideyim yapayım test . Sizede bilgilendiririm
Bazen testte gec cikiyor canim bekle bakalim bikac gun dahaKızlar geçen ay antibiyotik kullandığım için 3 gün geç adet oldum bu ay erken olurum dedim olmadım bugün yarın son gün. 2 saat önce test yaptım negatif ama sol kasık batmalarım, aç kalınca baş dönmelerim devam ediyo hamile olma olasılığım hala var mı ? Sadece 1 kere kaza ilişki oldu yumurtlamadan 1-2 gün önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?