Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Bazen testte gec cikiyor canim bekle bakalim bikac gun daha

Dünden beri adet olucam gibi sancılar geliyor gidiyor önceden böyle olmazdı adet olacağım gün ağrırdı peşine hemen olurdum. Şimdi bile olucam gibi ağrı oluyo ama tık yok bi kaç gün daha olmazsam sağlık ocağında kan vericem. Ama bu bekleyiş insanı deli ediyo

Hiç bişe olmaz canım sonucta hamile olup olmadigini bilemeyecegine gore denemelere devam..

Ilk denememiydi canim degilse ustune gorme dedikleri olabilir ama hastaneye gitmeyi ihmal etme bnce.

Bugun yarin diosan canim testte cikardi sanki silik bile degil mi

Bi de çok sık tuvalete çıkıyorum su fazla içmediğim halde idrarım da her yaptığımda koyu. vallahi bu belirtiler olmasa hiç şüphelenmicem de acabalar oluşuyo kafamda yarın ola hayrola

Hahay yalniz degilsin deli eden bekleyislere eslik ediyorum sana

merhaba,

keseyi ve kalp atışını kaçıncı haftada hcg niz kaç iken duydunuz ?

merhaba,

keseyi ve kalp atışını kaçıncı haftada hcg niz kaç iken duydunuz ?
Gunaydin canim keseyi 5 haftalikken gordum kalp atisini 7 haftalikken duydum keseyi gordugumde hcg 6642 di ama ben biraz daha gec gittim kesin ve net olsun diye :)) benimki boyleydi canim darisi sana saglikla aliriz insallah bebislerimizi kucaklarimiza

Sabah adet Ağrı'sı ile uyandım Heh şimdi oldum diye wc gittim yok hiç Böyle olmazdı
Canim ben duydugum birseyi paylasmak istiyorum senle nekadar dogru nekadar yanlis blmiyorumda sicak su torbasi kiste sebep oluyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…