Bazen testte gec cikiyor canim bekle bakalim bikac gun daha
Hiç bişe olmaz canım sonucta hamile olup olmadigini bilemeyecegine gore denemelere devam..Slm;
Arkadaşlar kasıkta ara ara batmalarım oluyo iki gün önce ateşim yükseldi acile gittik iğne oldum.aynı gün bel ve sırt ağrısından duramadım..ara sıra beyaz kokusuz aknt oluyor. Daha önce yumurtlama dışı olmamıştı .Adetlerim düzensiz pkoluyum.acaba olabilirmi sadt trh: 8 marttı.bi önceki ayda buna benzer belirtiler oldu ama tam kan sonucumu alıcağım gün adt oldum.hayırlısı olsun.
Bide merak ettiğim bişi var hamile olduğumuzu bilmeden denemelere devam edersek bi zararı olurmu.kimi olur diyo kimi olmaz diyo.. İnş istediğimiz sonuca hayırlısıyla ulaşırız...Allah hepimizin gönlüne göre versin...
Ilk denememiydi canim degilse ustune gorme dedikleri olabilir ama hastaneye gitmeyi ihmal etme bnce.Merhaba kizlar cok garip bi durum var basimda ayin 17sinde adetim bitti. 24 aksami iliskiden sonra kanamam geldi garip geldi bana cuma geceside kendimi hic iyi hissetmedim ve cumartesi sabah test yapmaya karar verdim. Ucuz bi testim vardi denedim ikinci cizgiyi silik gordum. Normalde yapiodum ama hic silik bile cikmiyodu ikinci cizgi bende hemen dijital testi yaptim ayni idrarla. Ve hamilesin diyor test. Ama adet biteli 10 gun oldu bu imkansiz bence. Ve damla damla kanamalar geliyor dunden beri. Bana bir akil verin. Hafta sonu oldugu icin kan testi de yaptiramadim
Bugun yarin diosan canim testte cikardi sanki silik bile degil miKızlar geçen ay antibiyotik kullandığım için 3 gün geç adet oldum bu ay erken olurum dedim olmadım bugün yarın son gün. 2 saat önce test yaptım negatif ama sol kasık batmalarım, aç kalınca baş dönmelerim devam ediyo hamile olma olasılığım hala var mı ? Sadece 1 kere kaza ilişki oldu yumurtlamadan 1-2 gün önce
Oldum ben canımHayırlısı olsun canım olacak inşallah bak bende de negatif ama hala hasta olmadım 8gün geçti.
Bende çıkardı diye düşünüyorum kızımda 6 gün kala çok çok silik çıkmıştı. Kafam karışık adet Ağrı'sı var gibi sürekli oldum diye wc ye gidiyorum bişey yok hiç böyle olmazdı. yarın olurum herhaldeBugun yarin diosan canim testte cikardi sanki silik bile degil mi
Tşk ederim cnm.bende öyle düşünüyom ama internette olur diyenlerde var kafam karıştıHiç bişe olmaz canım sonucta hamile olup olmadigini bilemeyecegine gore denemelere devam..
Canim ben 3 asilama denedim olmadi bu kendiliginden bole bi durum oldu hic anlamadim ne oldugunuIlk denememiydi canim degilse ustune gorme dedikleri olabilir ama hastaneye gitmeyi ihmal etme bnce.
Hahay yalniz degilsin deli eden bekleyislere eslik ediyorum sanaDünden beri adet olucam gibi sancılar geliyor gidiyor önceden böyle olmazdı adet olacağım gün ağrırdı peşine hemen olurdum. Şimdi bile olucam gibi ağrı oluyo ama tık yok bi kaç gün daha olmazsam sağlık ocağında kan vericem. Ama bu bekleyiş insanı deli ediyo
Kız vallahi 1 haftadır içim içimi yiyo ya psikolojik Dicem ama Ağrının da psikolojiği olmaz herhaldeHahay yalniz degilsin deli eden bekleyislere eslik ediyorum sana
Herseyin psikolojigi oluyo canim ama hayirlisi insallahKız vallahi 1 haftadır içim içimi yiyo ya psikolojik Dicem ama Ağrının da psikolojiği olmaz herhaldeşu an sıcak su torbası ile kanka oldum kasık Ağrı'sına sebep
Herseyin psikolojigi oluyo canim ama hayirlisi insallah
Belirtileri yasiyorum diyosun normalde hic gecikmen olmuyorsa nadir oluyosa 4gun az bir zaman degil buyuk ihtimalle olabilirsin idrar testi yaparsan cikar varsa sonrada kan testi yaptirirsin icin rahatlar canim her gebelik dusukle sonuclanacak diye birsey yok korkma stres yapma hamileysen bebeginde etkilenir sakin ol:))
Hiç bişe olmaz canım sonucta hamile olup olmadigini bilemeyecegine gore denemelere devam..
Gunaydin canim keseyi 5 haftalikken gordum kalp atisini 7 haftalikken duydum keseyi gordugumde hcg 6642 di ama ben biraz daha gec gittim kesin ve net olsun diye :)) benimki boyleydi canim darisi sana saglikla aliriz insallah bebislerimizi kucaklarimizamerhaba,
keseyi ve kalp atışını kaçıncı haftada hcg niz kaç iken duydunuz ?
Canim ben duydugum birseyi paylasmak istiyorum senle nekadar dogru nekadar yanlis blmiyorumda sicak su torbasi kiste sebep oluyormusSabah adet Ağrı'sı ile uyandım Heh şimdi oldum diye wc gittim yok hiç Böyle olmazdı
merhaba,
keseyi ve kalp atışını kaçıncı haftada hcg niz kaç iken duydunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?