- 16 Şubat 2016
- 1.933
- 1.534
- 133
- 35
@beklenencan A Ask sana benzersweetwitch01 sekerli_seker ve sayamadığım diğer kızlar benim adete 8 gün kala beta 0.13 çıktı aslnda yaptırmayacaktım ama kasık ağrıma dayanamadım doktor negatif demişti.. ama benim kasık sızım devam ediyo sizin içinizde böyle olup sonradan hamiş olan var mı yani umutlanayım mı
Gunaydin canim keseyi 5 haftalikken gordum kalp atisini 7 haftalikken duydum keseyi gordugumde hcg 6642 di ama ben biraz daha gec gittim kesin ve net olsun diye :)) benimki boyleydi canim darisi sana saglikla aliriz insallah bebislerimizi kucaklarimiza
Canım cevapla dedikten sonra yazı paneli çıkıyorya üstte oradaki gülen suratı (smıle-ifadeler) tıkla çıkıyor hepsiKizlar yaa bu suratlari nerden yapiyosunuz :)))))
Merhaba,
Hcgm kaçtı bilmiyorum canım. Keseyi 4.hafta 4günlükken, kalp atışlarınıda tam 6.haftam bittiğinde duydum.
sagol canım saglıkla kucaklarımıza alırız inşallah.
Canım zaten sen çok erken yapmmıisın çıkmaması normal adetine kaç gün kaldı, bence testi yekrar yaptırmalısın en iyisi kafan rahatlasın@beklenencan A Ask sana benzersweetwitch01 sekerli_seker ve sayamadığım diğer kızlar benim adete 8 gün kala beta 0.13 çıktı aslnda yaptırmayacaktım ama kasık ağrıma dayanamadım doktor negatif demişti.. ama benim kasık sızım devam ediyo sizin içinizde böyle olup sonradan hamiş olan var mı yani umutlanayım mı
Canım cevapla dedikten sonra yazı paneli çıkıyorya üstte oradaki gülen suratı (smıle-ifadeler) tıkla çıkıyor hepsi
Ya bende öyle duydum cnm ama dayanamıyorum ayaklarım buz gibi hiç ısınmıyor ayaklarıma koyuyorum karnımın Ağrı'sını hafifletiyorCanim ben duydugum birseyi paylasmak istiyorum senle nekadar dogru nekadar yanlis blmiyorumda sicak su torbasi kiste sebep oluyormus
Cnm bence de erken yapmışsın benm 3 gün kala 48 çıkmıştı düşün yani senin daha 8 gün var hemen yükselmez biraz sabret cnm en azından 2-3 gün kala yaptır@beklenencan A Ask sana benzersweetwitch01 sekerli_seker ve sayamadığım diğer kızlar benim adete 8 gün kala beta 0.13 çıktı aslnda yaptırmayacaktım ama kasık ağrıma dayanamadım doktor negatif demişti.. ama benim kasık sızım devam ediyo sizin içinizde böyle olup sonradan hamiş olan var mı yani umutlanayım mı
@beklenencan A Ask sana benzersweetwitch01 sekerli_seker ve sayamadığım diğer kızlar benim adete 8 gün kala beta 0.13 çıktı aslnda yaptırmayacaktım ama kasık ağrıma dayanamadım doktor negatif demişti.. ama benim kasık sızım devam ediyo sizin içinizde böyle olup sonradan hamiş olan var mı yani umutlanayım mı
Canım adete 8 gün falan vardı ağrım olduğu için yaptım ilaç alamıyordumCanım zaten sen çok erken yapmmıisın çıkmaması normal adetine kaç gün kaldı, bence testi yekrar yaptırmalısın en iyisi kafan rahatlasın
Ben sökülüyorum adet oldum canım kan testi yaptirmadim zaten@beklenencan A Ask sana benzersweetwitch01 sekerli_seker ve sayamadığım diğer kızlar benim adete 8 gün kala beta 0.13 çıktı aslnda yaptırmayacaktım ama kasık ağrıma dayanamadım doktor negatif demişti.. ama benim kasık sızım devam ediyo sizin içinizde böyle olup sonradan hamiş olan var mı yani umutlanayım mı
Direk karnina koyarsan tehkileliymis iltihapmalara falan neden oluyormusYa bende öyle duydum cnm ama dayanamıyorum ayaklarım buz gibi hiç ısınmıyor ayaklarıma koyuyorum karnımın Ağrı'sını hafifletiyor(
Belki geç döllenme oldu bilemezsinki her ihtimale karşı bir test yap canımCanım adete 8 gün falan vardı ağrım olduğu için yaptım ilaç alamıyordum
Bozma moralini canım ya rabbim büyük siz nereye muayne oluyorsunuz?slmmmmmmmm canlar bnde merkezden geldim
5 yum toplanmıştı
3 tanesi tutmuştu
dr bu gün 1i saglıklı degil dedi üzüldüm korku sardı beni
yarın transverim var 2 embiriyo konacak saat 12.45 de
canlarrr bna dua edermisinz ne olurr çok korkuyorum
dr fazla saglıklı degiller dedi
yani 1 . kalite degillermiş
ALLAHA sıgındım çokk kötüyüm canlarrr
Evet duydum bende cnm. Bakalım hala adet olmadım yarın da olmazsam doktora gidicem inş kist falan yokturDirek karnina koyarsan tehkileliymis iltihapmalara falan neden oluyormus
hemde çokkk büyük inş bizimde dualarımızı kabul eder inşBozma moralini canım ya rabbim büyük siz nereye muayne oluyorsunuz?
Gelmez insallah canim bebis sancisidir insallah. Benim morelim bozuk gece test yaptim negatif ciktiSabah adet Ağrı'sı ile uyandım Heh şimdi oldum diye wc gittim yok hiç Böyle olmazdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?