Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Canım Betayı ben ilk olarak 4 hafta 4günlükken yaptırdım oyüzden bilmiyorum ama böyle olup hamile olabilenleride burda okudum, geç döllenme diyolar..

amiiiinnn canım amin. rabbim olmayanlara da versin inşallah

Canım zaten sen çok erken yapmmıisın çıkmaması normal adetine kaç gün kaldı, bence testi yekrar yaptırmalısın en iyisi kafan rahatlasın

Canim ben duydugum birseyi paylasmak istiyorum senle nekadar dogru nekadar yanlis blmiyorumda sicak su torbasi kiste sebep oluyormus
Ya bende öyle duydum cnm ama dayanamıyorum ayaklarım buz gibi hiç ısınmıyor ayaklarıma koyuyorum karnımın Ağrı'sını hafifletiyor (

Cnm bence de erken yapmışsın benm 3 gün kala 48 çıkmıştı düşün yani senin daha 8 gün var hemen yükselmez biraz sabret cnm en azından 2-3 gün kala yaptır

Canım bende erken yaptırmıştım 2 çıkmıştı negatifti. Adetim 3 gün geçti regl oldum.Bence biraz daha bekle.. ne kadar erken öğrenmeye çalışıyoruz o kadar strese giriyoruz. Hamileysen mutlaka yükselecektir.

slmmmmmmmm canlar bnde merkezden geldim
5 yum toplanmıştı
3 tanesi tutmuştu
dr bu gün 1i saglıklı degil dedi üzüldüm korku sardı beni
yarın transverim var 2 embiriyo konacak saat 12.45 de
canlarrr bna dua edermisinz ne olurr çok korkuyorum
dr fazla saglıklı degiller dedi
yani 1 . kalite degillermiş
ALLAHA sıgındım çokk kötüyüm canlarrr

Bozma moralini canım ya rabbim büyük siz nereye muayne oluyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…