Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Sen hiç merak etme canım onu allahtan başka kimse bilemez rahat ol bebişlerin sağlıklı bir şekilde tutunsun sen onlarım murluluğunu yaşa gerisini allahıma bırak sağliklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder inşallah.

Cnm bence de erken yapmışsın benm 3 gün kala 48 çıkmıştı düşün yani senin daha 8 gün var hemen yükselmez biraz sabret cnm en azından 2-3 gün kala yaptır
Canım kasık ağrım vardı ilaç almam gerekiyordu ondan yaptırdım hala hafif var gibi dediğin gibi sonra tekrarlayım ben

cvp için duan icinde ALLAH razı olsun
ne güzel dua bu RABBİM ne muradın varsa önüne sersin inş bacımmm

kızlarrr transverden sonnra nelere dikat edilir bi yardımcı olurmusunuz tecrübeli arkdşlrdn yararlanmk isterim
dr sıkışık gel dedi
ee sıkışınnca transverden sonra ya wc ye gidersem akıp gitmez mi anlamadım be n bu işi bi
yardım eden hele şu bacınıza

benim adet belirtilerim 1hfta once baslardi normalde, ama hamilelikte 10-15 gun oncesinde belirtileri yasamstm. Yani oyle dusunmen normal.
Durum ne simdi, ne yapmaya karar verdin testi tekrarladn mi ? Yoksa beklicek misin?

Valla canm soledm doktora surup verdi ama 10dk anca idare ediyor beni.. illa ki günde 1-2 kusuyorum . Tuzlu kraker, tursu yiyorum. Yemek istemiyorum ama cips bile cok iyi geliyor. Bulantım tüm gün sürüyor ayyy napicam midem bulandigindan yemek yapmaya yanasamiyorum. leblebiyi deneyim bide, sari leblebi mi beyaz mi dedign?

Ya bende öyle duydum cnm ama dayanamıyorum ayaklarım buz gibi hiç ısınmıyor ayaklarıma koyuyorum karnımın Ağrı'sını hafifletiyor (
Ayagina koy cnm ondan bisey olmazda direk karna koyunca iltihaplar sicagi severmis cogalir derler:)))

Bende kizlarimda boyleydim bu hamileligim biraz daha rahat cok sukur kiz bebeklerde bulanti fazla olur uzun surer derler belli oldumu cinsiyetiniz:))

Rabbim yardimcin olsun canim gonlune gore versin tum isteyenlere nasip etsin insallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…