- 3 Eylül 2015
- 696
- 279
- 23
- 43
Sen hiç merak etme canım onu allahtan başka kimse bilemez rahat ol bebişlerin sağlıklı bir şekilde tutunsun sen onlarım murluluğunu yaşa gerisini allahıma bırak sağliklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder inşallah.slmmmmmmmm canlar bnde merkezden geldim
5 yum toplanmıştı
3 tanesi tutmuştu
dr bu gün 1i saglıklı degil dedi üzüldüm korku sardı beni
yarın transverim var 2 embiriyo konacak saat 12.45 de
canlarrr bna dua edermisinz ne olurr çok korkuyorum
dr fazla saglıklı degiller dedi
yani 1 . kalite degillermiş
ALLAHA sıgındım çokk kötüyüm canlarrr
Canım kasık ağrım vardı ilaç almam gerekiyordu ondan yaptırdım hala hafif var gibi dediğin gibi sonra tekrarlayım benCnm bence de erken yapmışsın benm 3 gün kala 48 çıkmıştı düşün yani senin daha 8 gün var hemen yükselmez biraz sabret cnm en azından 2-3 gün kala yaptır
Canım inşallah perşembe yine tekrarlıycam zaten adete 6 gün kaldı şu anBelki geç döllenme oldu bilemezsinki her ihtimale karşı bir test yap canım
cvp için duan icinde ALLAH razı olsunSen hiç merak etme canım onu allahtan başka kimse bilemez rahat ol bebişlerin sağlıklı bir şekilde tutunsun sen onlarım murluluğunu yaşa gerisini allahıma bırak sağliklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder inşallah.
Allah sendende razı olsun nemuradın varsa versın canım.cvp için duan icinde ALLAH razı olsun
ne güzel dua bu RABBİM ne muradın varsa önüne sersin inş bacımmm
Tekrarla canım inşallah bebişin tutunmuşturCanım inşallah perşembe yine tekrarlıycam zaten adete 6 gün kaldı şu an
Ben daha olmadım yaa sıkıntıdan şiştim resmenOldum ben canım
benim adet belirtilerim 1hfta once baslardi normalde, ama hamilelikte 10-15 gun oncesinde belirtileri yasamstm. Yani oyle dusunmen normal.Canım adet belirlilerimin hepsi var aşırı karin ağrım ve bel ağrım var göğüsler şişti bide ayıptır söylemesi ben adet zamanı ishal olurum oda başladı ama bunlar adetim başladı gün olurdu bu ay 1 hafta önceden başladı sanırım erken adet olucam ben bide yanında su gibi akıntım var şeffaf beyaz falan değil jel gibi de değil bildiğin su
Hım..Canını sıkmaHayır tahmin değil beta hcg mi ölçtürdüm 2 günde 1 toplam 3 defa sonra kanama başladı
İnşallah ama belim feci Ağrıyor yarın falan olurum herhaldeGelmez insallah canim bebis sancisidir insallah. Benim morelim bozuk gece test yaptim negatif cikti
Yaptık test canım negatif önümüzdeki maçlara bakicazbenim adet belirtilerim 1hfta once baslardi normalde, ama hamilelikte 10-15 gun oncesinde belirtileri yasamstm. Yani oyle dusunmen normal.
Durum ne simdi, ne yapmaya karar verdin testi tekrarladn mi ? Yoksa beklicek misin?
Umudum yok ama inşallah canımTekrarla canım inşallah bebişin tutunmuştur
Valla canm soledm doktora surup verdi ama 10dk anca idare ediyor beni.. illa ki günde 1-2 kusuyorum . Tuzlu kraker, tursu yiyorum. Yemek istemiyorum ama cips bile cok iyi geliyor. Bulantım tüm gün sürüyor ayyy napicam midem bulandigindan yemek yapmaya yanasamiyorum. leblebiyi deneyim bide, sari leblebi mi beyaz mi dedign?evet evet baya aldım ben kilo canım.. mide bulantısı yaşadım ama istifra etmedim .. talcid vermişti doktorum ondan alıyordum rahatlıyordum.. öyle sıkıntı çok çekmedim.. ilk zamanlar hele mide hazımsızlığım oldu bulantım 1 kere oldu o kadar.. şu sabah bulantısı bile yaşamadım oğlumda... sadece hazımsızlıktı derdim.. çubuk kraker ve leblebi yiyebiliyorsan iyi gelir bulantıya canım.. kızartma kokusuna dayanamazdım yapamadım 9 ay boyunca yapanında yanında duramadım en çok midemi rahatsız eden oydu.. doktorunla konuştuğunda bulantını söyle canım.. mutlaka sana bir şey önerecektir.
Hayirlisi olsun cnm. İnsallah enyakin zamanda hamile oldugunun mujdesini verirsinn bize burdan.Yaptık test canım negatif önümüzdeki maçlara bakicaz
Ayagina koy cnm ondan bisey olmazda direk karna koyunca iltihaplar sicagi severmis cogalir derler:)))Ya bende öyle duydum cnm ama dayanamıyorum ayaklarım buz gibi hiç ısınmıyor ayaklarıma koyuyorum karnımın Ağrı'sını hafifletiyor(
Bende kizlarimda boyleydim bu hamileligim biraz daha rahat cok sukur kiz bebeklerde bulanti fazla olur uzun surer derler belli oldumu cinsiyetiniz:))Valla canm soledm doktora surup verdi ama 10dk anca idare ediyor beni.. illa ki günde 1-2 kusuyorum . Tuzlu kraker, tursu yiyorum. Yemek istemiyorum ama cips bile cok iyi geliyor. Bulantım tüm gün sürüyor ayyy napicam midem bulandigindan yemek yapmaya yanasamiyorum. leblebiyi deneyim bide, sari leblebi mi beyaz mi dedign?
Rabbim yardimcin olsun canim gonlune gore versin tum isteyenlere nasip etsin insallahhhslmmmmmmmm canlar bnde merkezden geldim
5 yum toplanmıştı
3 tanesi tutmuştu
dr bu gün 1i saglıklı degil dedi üzüldüm korku sardı beni
yarın transverim var 2 embiriyo konacak saat 12.45 de
canlarrr bna dua edermisinz ne olurr çok korkuyorum
dr fazla saglıklı degiller dedi
yani 1 . kalite degillermiş
ALLAHA sıgındım çokk kötüyüm canlarrr
Anladım canım hakkımızda hayirlisi insallahhemde çokkk büyük inş bizimde dualarımızı kabul eder inş
ben ank novartta canım
İnsallah canım yaEvet duydum bende cnm. Bakalım hala adet olmadım yarın da olmazsam doktora gidicem inş kist falan yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?