- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
aminnnRabbim yardimcin olsun canim gonlune gore versin tum isteyenlere nasip etsin insallahhh
İnsallah hamilesindir canım yaBen daha olmadım yaa sıkıntıdan şiştim resmen
Yok kuzum dogal yolla benimki hic bi fikrim yok o konuda saol cnm bu arada Allah razi olsunnaminnn
ALLAH razı olsun bacım canım sen tüp bebk miydi
seninde analı babalı olsun
canım eger tüp ise transverden sonra nelere dikat edilir?
Neden umudun yokki döllenmenin bebeğin nezaman yerleştiğini bilmiyorsunki hiç canını sıkma canım zaman gösterir,yoksada canın sağolsun önümüzdeki günlerde eninde sonunda nda allahım basip edecek inşallah hayılı haberler vereceksin bizeUmudum yok ama inşallah canım
Transferden sonra kuzenim tüp bebek yaptı onun yaptıklarını söyleyeyim ,1 hafta hiç kalkmamış,günde 3 litre su içmiş ve hiç ne olursa olsun stres yapmamış hiçbir şeyei kafaya takmamış bu çok önemliymiş ilk denemesiydi hemen tuttu şimdi 8 aylık oldu maşallahaminnn
ALLAH razı olsun bacım canım sen tüp bebk miydi
seninde analı babalı olsun
canım eger tüp ise transverden sonra nelere dikat edilir?
hay MAŞALLAH benimde ilk tüp denememTransferden sonra kuzenim tüp bebek yaptı onun yaptıklarını söyleyeyim ,1 hafta hiç kalkmamış,günde 3 litre su içmiş ve hiç ne olursa olsun stres yapmamış hiçbir şeyei kafaya takmamış bu çok önemliymiş ilk denemesiydi hemen tuttu şimdi 8 aylık oldu maşallah
İnşallah seninde ilkinde tutar arkadaşım hayırlısıylainşallah kucağına alırsınhay MAŞALLAH benimde ilk tüp denemem
dediklerini aklımdan çıkartmıcam saol arkadaşım
ALLAH razı olsun
Canım anlattıkların hamilelik belirtisi inşallah hamilesindirKızlar merhaba araniza yeni katıldım bir sorum olacak ti benim bat tarihi 31 mart ama şöyle bir şeyde var 10 gün önceden kasiklarimda belimde ve bacaklarim da agrilarim başladı. Şimdi bata 4 gün var ve bacaklarim biraz ayakta durunca ağrımaya başlıyor özellikle sağ kasigim sert ve sis çok karşılıyor ilişkiye bile zor gidiyorum. Çok ağrı oluyor ama sadece sağ kasigim. Goguslerim sisti Ağrısı aman aman yok ama meme ucu çok yoğun aciyor hassasiyet var sizce bunlar ne bana yardımcı olur musunuz birde agzim kokuyo sanki cevap verirseniz çok mutlu olucam şimdiden tesekkur ederim :)
Kızlar merhaba araniza yeni katıldım bir sorum olacak ti benim bat tarihi 31 mart ama şöyle bir şeyde var 10 gün önceden kasiklarimda belimde ve bacaklarim da agrilarim başladı. Şimdi bata 4 gün var ve bacaklarim biraz ayakta durunca ağrımaya başlıyor özellikle sağ kasigim sert ve sis çok karşılıyor ilişkiye bile zor gidiyorum. Çok ağrı oluyor ama sadece sağ kasigim. Goguslerim sisti Ağrısı aman aman yok ama meme ucu çok yoğun aciyor hassasiyet var sizce bunlar ne bana yardımcı olur musunuz birde agzim kokuyo sanki cevap verirseniz çok mutlu olucam şimdiden tesekkur ederim :)
İnşallah yani psikolojik desem 10 gundur hatta daha fazla ol ldu bel bacak gogus ağrısı si psikolojik olur mu ? Hamile miyim diyorum ama korkuyorum da test yapmayabelirtisi
İnşallah Allah herşeyin hayirlisini versinn ayin 1 inde kan tahlili yaptırayım diyorum ama hamileysem de ben çok haldir huldur iş yaparım bisi olmaz insallahsabret
İnşallah Allah herşeyin hayirlisini versinn ayin 1 inde kan tahlili yaptırayım diyorum ama hamileysem de ben çok haldir huldur iş yaparım bisi olmaz insallah
aminnnnnnnnn balım aminnnİnşallah seninde ilkinde tutar arkadaşım hayırlısıylainşallah kucağına alırsın
Evet canim dolu degil ama kuru gibi oluyo nefes almaKızlar hamile kalınca burnu tıkanan var mı grip harici?
Evet canim dolu degil ama kuru gibi oluyo nefes almazorlasiyo :)) bende oldu yani
uzmek istemem seni canim ama o iliski sirasinda agri benim kist oldugunda oluyor bide catlamaya yakin catlama olunca geciyor.Kızlar merhaba araniza yeni katıldım bir sorum olacak ti benim bat tarihi 31 mart ama şöyle bir şeyde var 10 gün önceden kasiklarimda belimde ve bacaklarim da agrilarim başladı. Şimdi bata 4 gün var ve bacaklarim biraz ayakta durunca ağrımaya başlıyor özellikle sağ kasigim sert ve sis çok karşılıyor ilişkiye bile zor gidiyorum. Çok ağrı oluyor ama sadece sağ kasigim. Goguslerim sisti Ağrısı aman aman yok ama meme ucu çok yoğun aciyor hassasiyet var sizce bunlar ne bana yardımcı olur musunuz birde agzim kokuyo sanki cevap verirseniz çok mutlu olucam şimdiden tesekkur ederim :)
Olabilir canim daha erken bile olabilir istiyosan hamilesindir insalahh:))Benim adetime 3 4 gün var canım.
Grip falan değilim ama burnum tıkalı ve arada akıyor.
Araştırdığıma göre gebelik nezlesi böyle oluyormuş ama bu kadar erken olabilir mi bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?