Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

aminnn
ALLAH razı olsun bacım canım sen tüp bebk miydi
seninde analı babalı olsun
canım eger tüp ise transverden sonra nelere dikat edilir?
Transferden sonra kuzenim tüp bebek yaptı onun yaptıklarını söyleyeyim ,1 hafta hiç kalkmamış,günde 3 litre su içmiş ve hiç ne olursa olsun stres yapmamış hiçbir şeyei kafaya takmamış bu çok önemliymiş ilk denemesiydi hemen tuttu şimdi 8 aylık oldu maşallah

hay MAŞALLAH benimde ilk tüp denemem
dediklerini aklımdan çıkartmıcam saol arkadaşım
ALLAH razı olsun

Kızlar merhaba araniza yeni katıldım bir sorum olacak ti benim bat tarihi 31 mart ama şöyle bir şeyde var 10 gün önceden kasiklarimda belimde ve bacaklarim da agrilarim başladı. Şimdi bata 4 gün var ve bacaklarim biraz ayakta durunca ağrımaya başlıyor özellikle sağ kasigim sert ve sis çok karşılıyor ilişkiye bile zor gidiyorum. Çok ağrı oluyor ama sadece sağ kasigim. Goguslerim sisti Ağrısı aman aman yok ama meme ucu çok yoğun aciyor hassasiyet var sizce bunlar ne bana yardımcı olur musunuz birde agzim kokuyo sanki cevap verirseniz çok mutlu olucam şimdiden tesekkur ederim :)

Birde dün biraz kahve rengi akintim geldi. Sizce bunlari gebeliğe baglamalimiyim ? Bide aşırı yemek yiyorum günde 5 Ogün önceden bu kadar istahimda yokti

Canım anlattıkların hamilelik belirtisi inşallah hamilesindir

Canım hamilelik belirtileri söylediklerin, umarım hamilesindir. Az daha sabret az kalmış regl gününe..
Yada test yap :)

İnşallah Allah herşeyin hayirlisini versinn ayin 1 inde kan tahlili yaptırayım diyorum ama hamileysem de ben çok haldir huldur iş yaparım bisi olmaz insallah

Öle yapma canım, korunmayı bıraktıgın andan itibaren dikkat etmek zorundasın her hareketine.

uzmek istemem seni canim ama o iliski sirasinda agri benim kist oldugunda oluyor bide catlamaya yakin catlama olunca geciyor.

Benim adetime 3 4 gün var canım.
Grip falan değilim ama burnum tıkalı ve arada akıyor.
Araştırdığıma göre gebelik nezlesi böyle oluyormuş ama bu kadar erken olabilir mi bilemedim.
Olabilir canim daha erken bile olabilir istiyosan hamilesindir insalahh:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…