Olabilir bakalım herşey nasip kismetuzmek istemem seni canim ama o iliski sirasinda agri benim kist oldugunda oluyor bide catlamaya yakin catlama olunca geciyor.
Bide birşey merak ettim bu gogus acısı çok yok ama bole değince bide sudyen içinde çok acıyor öyle birşey mi ?
İnşallah psikolojik değildir canım korkma hiç testi yap kafan rahatlasın ama sana tavsiyem ya adet günü yap yada sonrası daha net cevap alırsın,kan tahlili yaptıracaksan erken yaptırdanda olurİnşallah yani psikolojik desem 10 gundur hatta daha fazla ol ldu bel bacak gogus ağrısı si psikolojik olur mu ? Hamile miyim diyorum ama korkuyorum da test yapmaya
Keşke canım nerde gecikmenin 6.gününde kan testi yaptırdım 0.100 çıktı yani negatif estrofem kullanmıştım rahim duvarım inceydi acaba bu kadar geciktirmesi normal mi bilmiyorum yarın Dr kontrolüm var bakalım.İnsallah hamilesindir canım ya
Git bakalım canım bende bir doktor buldum bakalım ona gidicem insallah nette arastırdım gidenlerin hepsi cok cok memnun Ali gedikbası seneler önce annem babasına gitmis yunus gedikbasına annemde memnun ona git diyor bakalmKeşke canım nerde gecikmenin 6.gününde kan testi yaptırdım 0.100 çıktı yani negatif estrofem kullanmıştım rahim duvarım inceydi acaba bu kadar geciktirmesi normal mi bilmiyorum yarın Dr kontrolüm var bakalım.
İnşallah rabbim olmayan herkese versin pazartesi kan tahlili ne gidicem ama gogus ucundan çok rahatsizim felaket aciyor bilmiyorum bakalım :)
Olabilir canim daha erken bile olabilir istiyosan hamilesindir insalahh:))
Valla canm soledm doktora surup verdi ama 10dk anca idare ediyor beni.. illa ki günde 1-2 kusuyorum . Tuzlu kraker, tursu yiyorum. Yemek istemiyorum ama cips bile cok iyi geliyor. Bulantım tüm gün sürüyor ayyy napicam midem bulandigindan yemek yapmaya yanasamiyorum. leblebiyi deneyim bide, sari leblebi mi beyaz mi dedign?
İnşallah hayırlı haber alırsın canım,göğüs ucu şuanda bebişe süt hormonları çalışı ondan bukadar acıyoİnşallah rabbim olmayan herkese versin pazartesi kan tahlili ne gidicem ama gogus ucundan çok rahatsizim felaket aciyor bilmiyorum bakalım :)
0,5-0,10 biliyorumda 2 gün sonra 2,95 cıktı işteNormali zaten 0.5 ile 0.10
Canım sen bekle birazdaha daha adetine var değilmi idrar testimi yaptınArkadaşlar test yaptım negatif çıktı artık adetimi bekliyorum .
Ben daha adrtine bar sandım pardon canım olsa çıkardı canımYa 5 gun geçti iste bilmiyorum kafam karışık olacaksam adet olayim ☺
Bide birşey merak ettim bu gogus acısı çok yok ama bole değince bide sudyen içinde çok acıyor öyle birşey mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?