Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

İnşallah yani psikolojik desem 10 gundur hatta daha fazla ol ldu bel bacak gogus ağrısı si psikolojik olur mu ? Hamile miyim diyorum ama korkuyorum da test yapmaya
İnşallah psikolojik değildir canım korkma hiç testi yap kafan rahatlasın ama sana tavsiyem ya adet günü yap yada sonrası daha net cevap alırsın,kan tahlili yaptıracaksan erken yaptırdanda olur

Git bakalım canım bende bir doktor buldum bakalım ona gidicem insallah nette arastırdım gidenlerin hepsi cok cok memnun Ali gedikbası seneler önce annem babasına gitmis yunus gedikbasına annemde memnun ona git diyor bakalm

sarı leblebi canım.. ama yiyemezsen beyaz da olur.. :) cips iyi geliyorsa cipste yiyebilirsin.. bulantına ne iyi geliyorsa o.. bulantın olunca 10 tane kadar leblebi yesen keser inşallah :)

İnşallah rabbim olmayan herkese versin pazartesi kan tahlili ne gidicem ama gogus ucundan çok rahatsizim felaket aciyor bilmiyorum bakalım :)
İnşallah hayırlı haber alırsın canım,göğüs ucu şuanda bebişe süt hormonları çalışı ondan bukadar acıyo

arkadaşlar sizinle bir sey paylaşmak istiyorum benim sat 5 mart ve ovulasyondan bu yana karın kasık agrım var akıntı vs değişiklik yok adetime 10 gün kala mide bulantılarım arrttı bende bhcg baktırdım sonuç 0,1 ve 2 gün sonra yeniledim adetime 8 gün kala sonuç bhcg 2,95 ve daha bu gün 5 gün var idrarda baktım negatif yükselme ihtimali nedir idrar için erken ama kanda en erken ne zaman baktırabilirim.kendiimi hiç böyle hissetmemiştim yardım..

Selam kızlar nasılsınız?
Ben bu ay hsg den sonra yumurtalama zamanı enfeksiyon olduğum için üstüne düşmüyor diyet ve sporuma son gaz devam ediyordum bugün 70 dk spor yaptım az önce sağ kasığıma şiddetli ve 30 sn kadar kramp ve bıçak saplanması gibi oldu korktum valla:) ummuyorum ya bakarsanız bişey vardır :) inşallah en iyisi fazla yüklenmeyim spora ne olur ne olmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…