- 16 Şubat 2016
- 1.933
- 1.534
- 133
- 35
Selam kızlar nasılsınız?
Ben bu ay hsg den sonra yumurtalama zamanı enfeksiyon olduğum için üstüne düşmüyor diyet ve sporuma son gaz devam ediyordum bugün 70 dk spor yaptım az önce sağ kasığıma şiddetli ve 30 sn kadar kramp ve bıçak saplanması gibi oldu korktum valla:) ummuyorum ya bakarsanız bişey vardır :) inşallah en iyisi fazla yüklenmeyim spora ne olur ne olmaz..
Evet canım dikkat etcem daha önce bu şekilde kramp ağrı girmemişti ya üşüttüm tada hsg den sonra biraz narin oldum bilmiyorumAynen canım spor yapman cok iyi olmus ama yinede dikkat et
Aynen öyle canım çalışmaları aksatma sakınO bakımdan diyorum adetim geldinde yeni çalışmalara bakalım
Hadi bakalım inşallah canım o doktor vesile olur bebişini kucağına almaya hayırlı haberlerini bekliyorumGit bakalım canım bende bir doktor buldum bakalım ona gidicem insallah nette arastırdım gidenlerin hepsi cok cok memnun Ali gedikbası seneler önce annem babasına gitmis yunus gedikbasına annemde memnun ona git diyor bakalm
Bende aynı durumdayım canım benim bugün 9.gün oldu ama hala adet olmadım gecikmenin 6.günü kan testi yapmıştım 0.100 yani negatif çıkmıştı dediğin gibi adet olayım artık :)Ya 5 gun geçti iste bilmiyorum kafam karışık olacaksam adet olayim ☺
Dikkat et cnm kendine nolur nolmaz :)Evet canım dikkat etcem daha önce bu şekilde kramp ağrı girmemişti ya üşüttüm tada hsg den sonra biraz narin oldum bilmiyorum
Canım benim ben bu belirtilerin hepsini gördüm ama psikolojikmiş sebebi gecikmenin 6.günü kan testi yaptım negatif çıktı bence kendini yıpratmaya gerek yok tahlili yap gitsin inan ben negatifi görünce herşey puf yok olup gitti resmen.Kızlar bugün adet günüm hala olmadım sok kasığım batıyor belim ağrıyor göğüslerim adet öncesi şişmezdi şiş 1 haftadır ve az önce çamaşırıma beyaz akıntı gelmiş. 2 gün önce gebelik testi yaptım çıkmadı Eşim biraz daha bekleyelim diyor kan testi için
Canım benim ben bu belirtilerin hepsini gördüm ama psikolojikmiş sebebi gecikmenin 6.günü kan testi yaptım negatif çıktı bence kendini yıpratmaya gerek yok tahlili yap gitsin inan ben negatifi görünce herşey puf yok olup gitti resmen.
En azından sen beyninde gebeliği geçirmiyor musun bu bile bi etkendir benceCanm planlı değildi kaza ilişki oldu 1 kere yumurtlamadan önce psikolojik olur mu ki akıntı falan da ne bileyim
En azından sen beyninde gebeliği geçirmiyor musun bu bile bi etkendir bence
Evet canım öyle yapcam, sağolasın:)Dikkat et cnm kendine nolur nolmaz :)
Canim benim 10 martta adetim geldi. Bi kac gundur damla damla kanamam vardi simdi cogaldi acile geldim test yapildi. 8. 86 cikti beta hcg hamile olmayabilirsin yani dusuk yapior olabilirsin dedi doktor. Carsamba tekrar kan testi yapilacak. Eger deger iki katina cikarsa hamileyim yoksa bebegimi kaybediyorumİnşallah ama belim feci Ağrıyor yarın falan olurum herhaldeadet olana kdr şans var cnm moralini bozma kaç günün var
Hakkında hayırlısı olsun canım ama dediğim gibi muhakkak kan testi yap için rahatlar en azından.Ay ne bilim cnm ya kafayı yedim kızım 2 yaşında bi yandan istiyorum bi yandan istemiyorum daha doğrusu Nasıl bakarım 2 çocuğa korkusu
Canim benim 10 martta adetim geldi. Bi kac gundur damla damla kanamam vardi simdi cogaldi acile geldim test yapildi. 8. 86 cikti beta hcg hamile olmayabilirsin yani dusuk yapior olabilirsin dedi doktor. Carsamba tekrar kan testi yapilacak. Eger deger iki katina cikarsa hamileyim yoksa bebegimi kaybediyorum
Sağol canım allah razı olsun inşallah umudum yok dememin sebebi sonra çok hayal kırıklığı oluyo bende kendimi kötüye alıştırıyorum dediğin gibi herşeyin hayırlısı burda daha neler müjdeleriz birbirimize Rabbim nasip eder seNeden umudun yokki döllenmenin bebeğin nezaman yerleştiğini bilmiyorsunki hiç canını sıkma canım zaman gösterir,yoksada canın sağolsun önümüzdeki günlerde eninde sonunda nda allahım basip edecek inşallah hayılı haberler vereceksin bize
Canim bi kac saattir adet kanamasina dondu kanamam maalesef. Yerlesme kanamasi bu kadar olamaz bence. Ne olur dua edin banaKötü düşünme cnm belki üstüne görme yaşıyorsundur çünkü adetine daha var yerleşme kanaması öyle oluyormuş ya damla damla. inşallah öyledir de meleğin sana tutunur dualarım seninle Can'ım haberdar et beni
Hakkında hayırlısı olsun canım ama dediğim gibi muhakkak kan testi yap için rahatlar en azından.
Canim bi kac saattir adet kanamasina dondu kanamam maalesef. Yerlesme kanamasi bu kadar olamaz bence. Ne olur dua edin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?