Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Aynen canım spor yapman cok iyi olmus ama yinede dikkat et

Kızlar bugün adet günüm hala olmadım sok kasığım batıyor belim ağrıyor göğüslerim adet öncesi şişmezdi şiş 1 haftadır ve az önce çamaşırıma beyaz akıntı gelmiş. 2 gün önce gebelik testi yaptım çıkmadı Eşim biraz daha bekleyelim diyor kan testi için

Git bakalım canım bende bir doktor buldum bakalım ona gidicem insallah nette arastırdım gidenlerin hepsi cok cok memnun Ali gedikbası seneler önce annem babasına gitmis yunus gedikbasına annemde memnun ona git diyor bakalm
Hadi bakalım inşallah canım o doktor vesile olur bebişini kucağına almaya hayırlı haberlerini bekliyorum

Ya 5 gun geçti iste bilmiyorum kafam karışık olacaksam adet olayim ☺
Bende aynı durumdayım canım benim bugün 9.gün oldu ama hala adet olmadım gecikmenin 6.günü kan testi yapmıştım 0.100 yani negatif çıkmıştı dediğin gibi adet olayım artık :)

Canım benim ben bu belirtilerin hepsini gördüm ama psikolojikmiş sebebi gecikmenin 6.günü kan testi yaptım negatif çıktı bence kendini yıpratmaya gerek yok tahlili yap gitsin inan ben negatifi görünce herşey puf yok olup gitti resmen.

Canm planlı değildi kaza ilişki oldu 1 kere yumurtlamadan önce psikolojik olur mu ki akıntı falan da ne bileyim

İnşallah ama belim feci Ağrıyor yarın falan olurum herhalde adet olana kdr şans var cnm moralini bozma kaç günün var
Canim benim 10 martta adetim geldi. Bi kac gundur damla damla kanamam vardi simdi cogaldi acile geldim test yapildi. 8. 86 cikti beta hcg hamile olmayabilirsin yani dusuk yapior olabilirsin dedi doktor. Carsamba tekrar kan testi yapilacak. Eger deger iki katina cikarsa hamileyim yoksa bebegimi kaybediyorum

Ay ne bilim cnm ya kafayı yedim kızım 2 yaşında bi yandan istiyorum bi yandan istemiyorum daha doğrusu Nasıl bakarım 2 çocuğa korkusu
Hakkında hayırlısı olsun canım ama dediğim gibi muhakkak kan testi yap için rahatlar en azından.

Kötü düşünme cnm belki üstüne görme yaşıyorsundur çünkü adetine daha var yerleşme kanaması öyle oluyormuş ya damla damla. inşallah öyledir de meleğin sana tutunur dualarım seninle Can'ım haberdar et beni

Sağol canım allah razı olsun inşallah umudum yok dememin sebebi sonra çok hayal kırıklığı oluyo bende kendimi kötüye alıştırıyorum dediğin gibi herşeyin hayırlısı burda daha neler müjdeleriz birbirimize Rabbim nasip eder se

Canim bi kac saattir adet kanamasina dondu kanamam maalesef. Yerlesme kanamasi bu kadar olamaz bence. Ne olur dua edin bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…