- 3 Eylül 2015
- 696
- 279
- 23
- 43
İnşallah amin canımSağol canım allah razı olsun inşallah umudum yok dememin sebebi sonra çok hayal kırıklığı oluyo bende kendimi kötüye alıştırıyorum dediğin gibi herşeyin hayırlısı burda daha neler müjdeleriz birbirimize Rabbim nasip eder se
Cnm sen carsambayi beklemeden bugun hemen baska bi doktora git dun cikan sonucuda soyle doktora.Canim bi kac saattir adet kanamasina dondu kanamam maalesef. Yerlesme kanamasi bu kadar olamaz bence. Ne olur dua edin bana
Amin cnm Allah kimseye evlat ozlemi cektirmesin insallahGünaydın kizlar bende sayfanıza yeni geldim 2 aydır sizi dikkatle izliyorum bende girmeliyim dedim geldim. Hamile olan arkadaslar tebrik ederim darısı bize inşallah ben de 8 aylık evliyim ilk günden itibaren istiyoruz ama henüz olmadıyinede hayırlısı allah zamanını bilir uçsunda gelsin meleklerimiz
Ne demek canım benim elimizden başka birşey gelmiyor ki onu yapalım ancak bu şekilde destek olmaya çalışıyoruzAmin cnm sağol yarın da bi geçsin kadın doğumdan randevu alıcam sağol cnm
Günaydın kizlar bende sayfanıza yeni geldim 2 aydır sizi dikkatle izliyorum bende girmeliyim dedim geldim. Hamile olan arkadaslar tebrik ederim darısı bize inşallah ben de 8 aylık evliyim ilk günden itibaren istiyoruz ama henüz olmadıyinede hayırlısı allah zamanını bilir uçsunda gelsin meleklerimiz
Kızlar bugün adet günüm hala olmadım sok kasığım batıyor belim ağrıyor göğüslerim adet öncesi şişmezdi şiş 1 haftadır ve az önce çamaşırıma beyaz akıntı gelmiş. 2 gün önce gebelik testi yaptım çıkmadı Eşim biraz daha bekleyelim diyor kan testi için
Ne demek canım benim elimizden başka birşey gelmiyor ki onu yapalım ancak bu şekilde destek olmaya çalışıyoruz
Canım günün bugünse 1-2gün gecikme olabilir, bekle istersen 1-2gün sonra teste gidersin..
Hoşgeldin canimm rabbim gonlune gore versin isteyen herkese insallahhGünaydın kizlar bende sayfanıza yeni geldim 2 aydır sizi dikkatle izliyorum bende girmeliyim dedim geldim. Hamile olan arkadaslar tebrik ederim darısı bize inşallah ben de 8 aylık evliyim ilk günden itibaren istiyoruz ama henüz olmadıyinede hayırlısı allah zamanını bilir uçsunda gelsin meleklerimiz
Benim olmuştu canım bende ümitlendim ama malesefadet oldum ama inşallah sen olmazsındisikartal87 sekerli_seker ve hamile olanlar beklenmeyen adete 1 hafta. Var krem gbi akıntı oldu mu silzerde normalde yum.dan sonra akıntı olmaz benim ama bu yoğun. Krem gbi afedersiniz ama kokusuz çat.ignesinden sonra 6. Günüm
Canim adetin kaçıncı günü iğne vuruldum sendisikartal87 sekerli_seker ve hamile olanlar beklenmeyen adete 1 hafta. Var krem gbi akıntı oldu mu silzerde normalde yum.dan sonra akıntı olmaz benim ama bu yoğun. Krem gbi afedersiniz ama kokusuz çat.ignesinden sonra 6. Günüm
14.gün canimCanim adetin kaçıncı günü iğne vuruldum sen
ay inşallah ya valla hep kafama takmicam diyorum.ama kendimi dinlemekten anlamıyorum belki iğnenin etkisi falan diye kandırıyor kendimi ve bel agrim çok fazlaBenim olmuştu canım bende ümitlendim ama malesefadet oldum ama inşallah sen olmazsın
Benim de dün 13.gündü 14 ml olmuş dedi doktor. Card tekrar gel 17 ml olursa iğne yaparız dedi hayırlısı artık. İnşallah senin olmuştur canim insallah14.gün canim
Anaaam sen çarşamba gitmicrkmiydin benim aklımda öyle kalmis yoksa sorardım ben sana. Çok iyi canım tek yum.mi bide benim gec oldu sana dedim. Ya benim leke geldi normal adet gbi değildi ben klomene başladım ertesi gün normal kanamam geldi doktoru aradım olsun kullan dedi adettin yani önceden kullanmaya başladım seninn ondan gec oldu ama zaten benim ikisinin ortalaması 16 ydi 2 gün sonra iğne. Yaptık ama inşallah tutunmuştur bebeğimBenim de dün 13.gündü 14 ml olmuş dedi doktor. Card tekrar gel 17 ml olursa iğne yaparız dedi hayırlısı artık. İnşallah senin olmuştur canim insallah
Bende 16 mart catlama ignesi yaptitdim bugun 13.gunum pko vardi adetlerim duzensiz bir hafta on gun gecikiyor igne vuruldugum icin yumurtam catlamismidir adetimi ne zaman beklemeliyim test yapmalimiyim bilmiyorum normalde adet olmadan once gogsum agrirdi ama 4 5 aydir düzensiz oldugumdan agrimuyodu bu ay agriyor gecen hafta migde bulantisini yasadim bu hafta bisey yok galiba usuttum dedim simdide ayaklarim usuyo ve sirtim usuyor biliyorum bunlarin hepsi adet belirtisiyle ayni ama teste ne zaman gidecegim konusunu bilmiyorum insallah tutulmuştur ve orda sapasağlam buyur ve dogar cumlemize Rabbim yasatsin insallahAnaaam sen çarşamba gitmicrkmiydin benim aklımda öyle kalmis yoksa sorardım ben sana. Çok iyi canım tek yum.mi bide benim gec oldu sana dedim. Ya benim leke geldi normal adet gbi değildi ben klomene başladım ertesi gün normal kanamam geldi doktoru aradım olsun kullan dedi adettin yani önceden kullanmaya başladım seninn ondan gec oldu ama zaten benim ikisinin ortalaması 16 ydi 2 gün sonra iğne. Yaptık ama inşallah tutunmuştur bebeğim
Çar cuma pazartesi gittim canim çarşamba tekrar çağırdı. Yum çok var da biri büyümüş herhalde.yarına kadar buyur de inşallah iğne olurum. Evet canım adetin 5. Günü kullamaya başlamıştım .doktor da normal dedi dün 13. Gündü zaten. İnşallah tutunmustur canimm senin. Rabbim gonlundekini versinnAnaaam sen çarşamba gitmicrkmiydin benim aklımda öyle kalmis yoksa sorardım ben sana. Çok iyi canım tek yum.mi bide benim gec oldu sana dedim. Ya benim leke geldi normal adet gbi değildi ben klomene başladım ertesi gün normal kanamam geldi doktoru aradım olsun kullan dedi adettin yani önceden kullanmaya başladım seninn ondan gec oldu ama zaten benim ikisinin ortalaması 16 ydi 2 gün sonra iğne. Yaptık ama inşallah tutunmuştur bebeğim
Aminnn canım inşallah.. Sıra sıra gelsin güzel haberleirmiz inşallahÇar cuma pazartesi gittim canim çarşamba tekrar çağırdı. Yum çok var da biri büyümüş herhalde.yarına kadar buyur de inşallah iğne olurum. Evet canım adetin 5. Günü kullamaya başlamıştım .doktor da normal dedi dün 13. Gündü zaten. İnşallah tutunmustur canimm senin. Rabbim gonlundekini versinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?