Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kızlar yaa adetim on gün gecikmişti ya Dr kontrolüm vardı muayenede sağ tarafta 18mm yumurta var dedi ya çatlamadı dedi yada çatlamış dışarı atmamış dedi gebe olma ihtimalin de var dedi kafam çok karıştı yaa progesteron tahlili istedi onun sonucuna göre herşey belli olacakmış dua edin bana lütfennnnnnn

Benim doktorum iğneden 10 gün sonra test yapalım dedi ama ben yine 12. Gün yapmayı düşünüyorum normalde de zaten 14. Gün diye biliyorum net Sonuuc almak için pco olsa bile cikar sanirim inşallah sağlıkla tutunmuştur bebislerimiz.. Bide zaten herşey çok farklı ben hamilelik belirtisi yaşadığım zaman hep adet geldi kasiklarim seyriyor ve ara ara kramp çok.hafif bakalım sabretmek en iyisi sen ya yarın yada perşembe test yap istersen zaten 14 yada 15 oluyor

Canım bende olmadı ama geçtiğimiz günlerde burda bir arkadaş senin bahsettiğin şekilde bir akıntısı olduğunu söylemişti ve internette görüntüsünü paylaştı benzerinin, hamilelik belirtileri arasındaydı normalde olmuyorsa.

İnşallah hamilesindir canım, güzel haberlerle gelirsin..

O zaman herkesde farklı belli de işte insan kendini dinledikce bi cvp arıyor normlade böyle akintim olmaz belki de iğneden iste kafayı yediğim günlerden biri daha adet olana kadar da surecek... Pekiiiii bel ağrısı var miiiii kasıklarda seyrilme falan

Iki gundur hafif kasik agrilarim vardi ama regl sancisi gibi degil ufak ufak batmalar vardi kasiklarimda
Usutmustum galiba cunku soguktu hava ince giyinmistim
Ne olur ne olmaz diye dun gebelik testi aldim bu sabah uyaninca yaptim negatif silik cizgi bile yoktu
Kasiklarimda batmalar hala devam ediyor.
Sizce ihtimal var mi? Hem sag hem sol kasigima ara ara batiyor. Sirtima dogru bir agri bu.
Reglime son uc gun var daha erken de gelebilir 26-28 arasi oldugum icin.

Teşekkürler cevap icin insallah herkese Rabbim hayirlisiyla versin

slm kızlar benim de adetim günüm hala olmadım test yapmadim moralim bozulmasın diye.afedersiniz dün yumurta akı gibi yoğun şekilde akintim geldi iki defa.sağ kasigim sert ve ağrıyor.bel ağrısı ve dizlerim cokkotu oturup kalkamiyorum

sizce hamile olabilirmiyim ?
benim gibi belirti yaşayıp sonucu pozitif OLAN VARMI? ?

Canm bende dün olacaktım olmadım adet belirtisi yok sol kasığım batıyor belim Ağrı'yor ve arada akıntım da oluyor adete 2 gün kala yapmıştım Benmde negatif çıkmıştı bekliyorum yarın tekrarlamayı düşünüyorum testi. Ayaklarım çok üşüyor 1 haftadır üşüttüm mü diye düşünüyorum bende bi yandan da hamilelik mi diyorum insan merak ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…