Benim doktorum iğneden 10 gün sonra test yapalım dedi ama ben yine 12. Gün yapmayı düşünüyorum normalde de zaten 14. Gün diye biliyorum net Sonuuc almak için pco olsa bile cikar sanirim inşallah sağlıkla tutunmuştur bebislerimiz.. Bide zaten herşey çok farklı ben hamilelik belirtisi yaşadığım zaman hep adet geldi kasiklarim seyriyor ve ara ara kramp çok.hafif bakalım sabretmek en iyisi sen ya yarın yada perşembe test yap istersen zaten 14 yada 15 oluyorBende 16 mart catlama ignesi yaptitdim bugun 13.gunum pko vardi adetlerim duzensiz bir hafta on gun gecikiyor igne vuruldugum icin yumurtam catlamismidir adetimi ne zaman beklemeliyim test yapmalimiyim bilmiyorum normalde adet olmadan once gogsum agrirdi ama 4 5 aydir düzensiz oldugumdan agrimuyodu bu ay agriyor gecen hafta migde bulantisini yasadim bu hafta bisey yok galiba usuttum dedim simdide ayaklarim usuyo ve sirtim usuyor biliyorum bunlarin hepsi adet belirtisiyle ayni ama teste ne zaman gidecegim konusunu bilmiyorum insallah tutulmuştur ve orda sapasağlam buyur ve dogar cumlemize Rabbim yasatsin insallah
disikartal87 sekerli_seker ve hamile olanlar beklenmeyen adete 1 hafta. Var krem gbi akıntı oldu mu silzerde normalde yum.dan sonra akıntı olmaz benim ama bu yoğun. Krem gbi afedersiniz ama kokusuz çat.ignesinden sonra 6. Günüm
Çatlatma iğnesi değilmi ,belkide hamile kaldın bel ağrısı da yapıyo çunkü adetine dahavar çünkü yerleşiyo olabiliray inşallah ya valla hep kafama takmicam diyorum.ama kendimi dinlemekten anlamıyorum belki iğnenin etkisi falan diye kandırıyor kendimi ve bel agrim çok fazla
Kızlar yaa adetim on gün gecikmişti ya Dr kontrolüm vardı muayenede sağ tarafta 18mm yumurta var dedi ya çatlamadı dedi yada çatlamış dışarı atmamış dedi gebe olma ihtimalin de var dedi kafam çok karıştı yaa progesteron tahlili istedi onun sonucuna göre herşey belli olacakmış dua edin bana lütfennnnnnn
O zaman herkesde farklı belli de işte insan kendini dinledikce bi cvp arıyor normlade böyle akintim olmaz belki de iğneden iste kafayı yediğim günlerden biri daha adet olana kadar da surecek... Pekiiiii bel ağrısı var miiiii kasıklarda seyrilme falanCanım bende olmadı ama geçtiğimiz günlerde burda bir arkadaş senin bahsettiğin şekilde bir akıntısı olduğunu söylemişti ve internette görüntüsünü paylaştı benzerinin, hamilelik belirtileri arasındaydı normalde olmuyorsa.
İnşallah canım benim yaa çok istiyorum dua edin saat iki de belli olacakmışİnşallah hamilesindir canım, güzel haberlerle gelirsin..
Ahhh okurken nasıl heycanlandim evet catlatma iğnesi inşaallah inşallah yerlessin heryer feda ona :)Çatlatma iğnesi değilmi ,belkide hamile kaldın bel ağrısı da yapıyo çunkü adetine dahavar çünkü yerleşiyo olabilir
Avrupa yakasında en iyisi Jimed diye biliyorum. doktor teksen çamlıbele gidin.Kızlarr infertilite icin İstanbul avrupa yakasında önerebileceginiz hastane doktor var mı?
merhabadisikartal87 sizin hcg sonuçlarınızı öğrenebilir miyim benim şöyle,
23 mart:12,49
25 mart:52,15
29 mart:367,5
sizce normal mi?
:)) inşallah canım allah gönlüne görE versinAhhh okurken nasıl heycanlandim evet catlatma iğnesi inşaallah inşallah yerlessin heryer feda ona :)
evet, normal bence iyi gidiyor. :) hayırlı olsun
Maşallah gayet normal canım allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah hayırlı olsunmerhabadisikartal87 sizin hcg sonuçlarınızı öğrenebilir miyim benim şöyle,
23 mart:12,49
25 mart:52,15
29 mart:367,5
sizce normal mi?
Maşallah gayet normal canım allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah hayırlı olsun
Teşekkürler cevap icin insallah herkese Rabbim hayirlisiyla versinBenim doktorum iğneden 10 gün sonra test yapalım dedi ama ben yine 12. Gün yapmayı düşünüyorum normalde de zaten 14. Gün diye biliyorum net Sonuuc almak için pco olsa bile cikar sanirim inşallah sağlıkla tutunmuştur bebislerimiz.. Bide zaten herşey çok farklı ben hamilelik belirtisi yaşadığım zaman hep adet geldi kasiklarim seyriyor ve ara ara kramp çok.hafif bakalım sabretmek en iyisi sen ya yarın yada perşembe test yap istersen zaten 14 yada 15 oluyor
Iki gundur hafif kasik agrilarim vardi ama regl sancisi gibi degil ufak ufak batmalar vardi kasiklarimda
Usutmustum galiba cunku soguktu hava ince giyinmistim
Ne olur ne olmaz diye dun gebelik testi aldim bu sabah uyaninca yaptim negatif silik cizgi bile yoktu
Kasiklarimda batmalar hala devam ediyor.
Sizce ihtimal var mi? Hem sag hem sol kasigima ara ara batiyor. Sirtima dogru bir agri bu.
Reglime son uc gun var daha erken de gelebilir 26-28 arasi oldugum icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?