Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Canm istersen bi kaç gün daha bekle öyle test yap ben adete 2 gün kala yaptım çıkmadı bugün gecikmemin 2. Günü bugün de olmazsam yarın yapıcam tekrar

Canm istersen bi kaç gün daha bekle öyle test yap ben adete 2 gün kala yaptım çıkmadı bugün gecikmemin 2. Günü bugün de olmazsam yarın yapıcam tekrar

sağol canım.bende erken yapmayı düşünmüyorum.bakalım bugün olmam gerekiyor.ama adetten onceki karın ağrısı bacak ağrısı filan yok bende bu ay.

erkenden pozitifi gören yok sanırım. birkac gün daha beklerim l.belki stresten gec gelebilir o da var.

hayırlı haberler alırız inşallah

Ben dun yaptim 2 gun gecikmeye silik cikti 2-3 icinde regl olmazsam tekrarlicam

Ben dun yaptim 2 gun gecikmeye silik cikti 2-3 icinde regl olmazsam tekrarlicam

senin erken döllenme olabilir canım silik çıkmışsa vardir hamilelik diye biliyorum.hayırlı olsun.eger duzenliyse adetin birkac gün sonra kan tahlili de yaptirabilirsin.

inşallah vardır bebisin.darısı isteyen herkese

sendeki belirtler nelerdi canım?

Kullandığın iğnenin etkilerini bilmiyorum oyüzden yorum yapmim ama bel ağrım benim hiç olmadı ama bi çok kimsede oluyor, kasık ağrısı yaşadım ama ben.

Merhaba Canım, Hamilelik belirtileri yazdıkların ama psikolojik değilse, belkide regl olacaksın diye ağrıların başlamış olabilir. Umarım değildir hamilesindir, Test yapsan çıkar aslında silik olarak.

İnsallah canim adet sancisi ve gogus agrisindan baska bi belirtim yok hala da karnim sanki hasta olcakmisim gibi agriyor ama hic lekelenmem falan yok

Benim adete 3-4 gun kala cok akintim gelmisti cnm zaten ayni gun testi yaptimcok silik ikinci cizgi cikmisti

Arkadaşlar merhaba bugün itibaruyle klomen tedavisine başladım ayın besindede doktor gelceksin dedi ondan sonraki süreç nasıl olacak arkadaşlar

2 gün sonra yenilenmiş testin ve değerin yükselmiş.. bence sen yeniden test yaptır.. yani 0,1 den 2,95e yükselmiş.. tekrarlat.. yükselme ihtimali var...

ay hadi inşallah canım güzel haberlerini alırız bu ay.. spor yapmasına yap ama kendini çok fazla da yormadan yap

bence sen kan testine git.. neyse sonuç öğrenir rahatlarsın canım

Cnm iyi bi doktora görün belki düşük varsa engellerler inşallah bebişin seninle olur cnm benm
Evde yatiyorum simdi yarin doktora gidecegim bakalim ne diyecek. Bu arada enfeksiyon var dedi antibiyotik verdi doktor ilacida almadim yarin doktora goruneyim sonra icerim gerekirse

ay hadi inşallah canım güzel haberlerini alırız bu ay.. spor yapmasına yap ama kendini çok fazla da yormadan yap

İnşallah canım ama bugün 11 nisan için randevu aldım adetim 8 nisan adetin 4.gününe denk geliyor pazartesi ,yumurta takibi ve çatlatma iğnesi isticem bakalım adım atalım artık demi hsg mizi de olduk çok şükür..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…