Canm istersen bi kaç gün daha bekle öyle test yap ben adete 2 gün kala yaptım çıkmadı bugün gecikmemin 2. Günü bugün de olmazsam yarın yapıcam tekrarslm kızlar benim de adetim günüm hala olmadım test yapmadim moralim bozulmasın diye.afedersiniz dün yumurta akı gibi yoğun şekilde akintim geldi iki defa.sağ kasigim sert ve ağrıyor.bel ağrısı ve dizlerim cokkotu oturup kalkamiyorum
sizce hamile olabilirmiyim ?
benim gibi belirti yaşayıp sonucu pozitif OLAN VARMI? ?
Canm istersen bi kaç gün daha bekle öyle test yap ben adete 2 gün kala yaptım çıkmadı bugün gecikmemin 2. Günü bugün de olmazsam yarın yapıcam tekrar
Ben dun yaptim 2 gun gecikmeye silik cikti 2-3 icinde regl olmazsam tekrarlicamsağol canım.bende erken yapmayı düşünmüyorum.bakalım bugün olmam gerekiyor.ama adetten onceki karın ağrısı bacak ağrısı filan yok bende bu ay.
erkenden pozitifi gören yok sanırım. birkac gün daha beklerim l.belki stresten gec gelebilir o da var.
hayırlı haberler alırız inşallah
Ben dun yaptim 2 gun gecikmeye silik cikti 2-3 icinde regl olmazsam tekrarlicam
Canım yaa nasıl oluyor bu anlamadım progesteron sonucum çıktı 1.57 yani yumurtam çatlamamış bile ama adetim on gün geciktiLuvrita21 ınsallh canım hamilesindir güzel haberlerle dön
O zaman herkesde farklı belli de işte insan kendini dinledikce bi cvp arıyor normlade böyle akintim olmaz belki de iğneden iste kafayı yediğim günlerden biri daha adet olana kadar da surecek... Pekiiiii bel ağrısı var miiiii kasıklarda seyrilme falan
Merhaba Canım, Hamilelik belirtileri yazdıkların ama psikolojik değilse, belkide regl olacaksın diye ağrıların başlamış olabilir. Umarım değildir hamilesindir, Test yapsan çıkar aslında silik olarak.slm kızlar benim de adetim günüm hala olmadım test yapmadim moralim bozulmasın diye.afedersiniz dün yumurta akı gibi yoğun şekilde akintim geldi iki defa.sağ kasigim sert ve ağrıyor.bel ağrısı ve dizlerim cokkotu oturup kalkamiyorum
sizce hamile olabilirmiyim ?
benim gibi belirti yaşayıp sonucu pozitif OLAN VARMI? ?
İnsallah canim adet sancisi ve gogus agrisindan baska bi belirtim yok hala da karnim sanki hasta olcakmisim gibi agriyor ama hic lekelenmem falan yoksenin erken döllenme olabilir canım silik çıkmışsa vardir hamilelik diye biliyorum.hayırlı olsun.eger duzenliyse adetin birkac gün sonra kan tahlili de yaptirabilirsin.
inşallah vardır bebisin.darısı isteyen herkese
sendeki belirtler nelerdi canım?
Benim adete 3-4 gun kala cok akintim gelmisti cnm zaten ayni gun testi yaptimcok silik ikinci cizgi cikmistidisikartal87 sekerli_seker ve hamile olanlar beklenmeyen adete 1 hafta. Var krem gbi akıntı oldu mu silzerde normalde yum.dan sonra akıntı olmaz benim ama bu yoğun. Krem gbi afedersiniz ama kokusuz çat.ignesinden sonra 6. Günüm
2 kati artis olmasi gerekio 2 gunde bir senin iki katindan da fazla artmis hep zaten bence gayet guzelmerhabadisikartal87 sizin hcg sonuçlarınızı öğrenebilir miyim benim şöyle,
23 mart:12,49
25 mart:52,15
29 mart:367,5
sizce normal mi?
Belki geç yumurtlama olmuş tür canım yinede umut varCanım yaa nasıl oluyor bu anlamadım progesteron sonucum çıktı 1.57 yani yumurtam çatlamamış bile ama adetim on gün gecikti
Gözünaydın canım, herzaman sağlıklı haberlerimiz olur inşallah birbirimizekızlar keseyi gördük hele şükür sata göre 5+1 di dr 4+2 dedi ovulasyon 7 si idi normaldir herhalde teee 3 hafta sonra gel dedinasıl bekliyceksem artık
kızlar keseyi gördük hele şükür sata göre 5+1 di dr 4+2 dedi ovulasyon 7 si idi normaldir herhalde teee 3 hafta sonra gel dedinasıl bekliyceksem artık
canım beta ilk 8.85, 33, 222.2 diye bugün istemedibeta degerlerin nasıldı canım senin
arkadaşlar sizinle bir sey paylaşmak istiyorum benim sat 5 mart ve ovulasyondan bu yana karın kasık agrım var akıntı vs değişiklik yok adetime 10 gün kala mide bulantılarım arrttı bende bhcg baktırdım sonuç 0,1 ve 2 gün sonra yeniledim adetime 8 gün kala sonuç bhcg 2,95 ve daha bu gün 5 gün var idrarda baktım negatif yükselme ihtimali nedir idrar için erken ama kanda en erken ne zaman baktırabilirim.kendiimi hiç böyle hissetmemiştim yardım..
Selam kızlar nasılsınız?
Ben bu ay hsg den sonra yumurtalama zamanı enfeksiyon olduğum için üstüne düşmüyor diyet ve sporuma son gaz devam ediyordum bugün 70 dk spor yaptım az önce sağ kasığıma şiddetli ve 30 sn kadar kramp ve bıçak saplanması gibi oldu korktum valla:) ummuyorum ya bakarsanız bişey vardır :) inşallah en iyisi fazla yüklenmeyim spora ne olur ne olmaz..
Kızlar bugün adet günüm hala olmadım sok kasığım batıyor belim ağrıyor göğüslerim adet öncesi şişmezdi şiş 1 haftadır ve az önce çamaşırıma beyaz akıntı gelmiş. 2 gün önce gebelik testi yaptım çıkmadı Eşim biraz daha bekleyelim diyor kan testi için
Canim ben yurtdisindayim burda sistem biraz farkli normal doktora da gitsem test sonucu icin 1 gun bekletecekler. Zaten pek umudumda yok uzuleceksemde birgun sonra uzuleyimCnm sen carsambayi beklemeden bugun hemen baska bi doktora git dun cikan sonucuda soyle doktora.
Evde yatiyorum simdi yarin doktora gidecegim bakalim ne diyecek. Bu arada enfeksiyon var dedi antibiyotik verdi doktor ilacida almadim yarin doktora goruneyim sonra icerim gerekirseCnm iyi bi doktora görün belki düşük varsa engellerlerinşallah bebişin seninle olur cnm benm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?