- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
İnşallah canım ama bugün 11 nisan için randevu aldım adetim 8 nisan adetin 4.gününe denk geliyor pazartesi ,yumurta takibi ve çatlatma iğnesi isticem bakalım adım atalım artık demi hsg mizi de olduk çok şükür..
Canım ovulasyon gerçekleşmemiş bugün yarın çatlar dedi doktor bi umut yeşerdi bilmiyorum artıkBelki geç yumurtlama olmuş tür canım yinede umut var
Gozun aydin caniiimm Allahim tamamina erdirsinkızlar keseyi gördük hele şükür sata göre 5+1 di dr 4+2 dedi ovulasyon 7 si idi normaldir herhalde teee 3 hafta sonra gel dedinasıl bekliyceksem artık
sagol canımGozun aydin caniiimm Allahim tamamina erdirsin
Bende ayni sekilde usuttugumu dusundum.Canm bende dün olacaktım olmadım adet belirtisi yok sol kasığım batıyor belim Ağrı'yor ve arada akıntım da oluyor adete 2 gün kala yapmıştım Benmde negatif çıkmıştı bekliyorum yarın tekrarlamayı düşünüyorum testi. Ayaklarım çok üşüyor 1 haftadır üşüttüm mü diye düşünüyorum bende bi yandan da hamilelik mi diyorum insan merak ediyor
evet cnm 49 mm oluyo :)kese 0.49 cm (5 mm mi acaba )ne demek kızlar ultrasona göre 4+2 haftalığım sata göre 5+1
Canım öncelikle hayırlı olsun :) betaya ilk adete kaç gün kala baktırdın ve o zaman değer ne çıktıcanım beta ilk 8.85, 33, 222.2 diye bugün istemedi
canım beta ilk adete 6 gün kala 8.85 4 gün kala 33 adeti 3 gün geçince 222.2 çıktı bugü kese görünince tekrar istemedi drCanım öncelikle hayırlı olsun :) betaya ilk adete kaç gün kala baktırdın ve o zaman değer ne çıktı
49 mm mi 5 haftalıkta falan 7 8 mm çıkanlar var benim fazla olur o zaman 0.49 cm diyor bende 5mm olmuyor muevet cnm 49 mm oluyo :)
hayır canım 4,9 mm oluyo. 1 cm zaten 10 mm.evet cnm 49 mm oluyo :)
Kesinlikle canım önce can sonra Canan aslına bakarsan benim de olma ihtimali çok düşük yumurtlama günüm tam idrar yolu enfeksiyonu oldum antibiyotik içtim ama önümüzdeki ay tedavi başlıcak inşallahiyi yapmışsın canım... hadi inşallah olur bu ay hsg de yaptırdın artık strese girmeden bebiş gelsinnn :) ben bu ay umut görmüyorum.. dişim mahvetti beni... çürümüş 20lik dişim antibiyotik tedavisi vs. görüyorum. yarın dişim çekilecek.. yani olma ihtimali yok bebeğin :) önce diş tedavimi olayım ben daha hayırlı benim için..
Slm kızlar uzun zamandır gırmıyodum. uzaktan takıp edıyodum. her ne kadar adet baslangıcı bı daha dusunmek takıp etmek yok desemde yumurtlamadan sonra acaba mı dıyorum ve sureklı aklımda. kendimi oyalayamıyorum baska bıseylerle. eşim de hep kafaya takıyosun cok dusunuyosun ondan olmuyo dıyıp duruyo halbukı ona hıc bı belırtımden bahsetmıyorum bıle. her ay farklı seyler yasıyorum zaten. psikolojım sureklı benımle oynuyo. bu ay da karnımın alt kısmın sag kasıgıma dogru olan yerıme arada bı batma oluyo ve egılıp kalktıgımda adet agrısı gıbı agrı gırıyo. goguslerım dolgunlastı ama asırı hassaslaşma yok.sankı uclarında karıncalanma hıssı var bıde. mıdem de bulantı varmıs gıbı hıssedıyorum ama emınım kı psıkolojık. akıntım ara ara cogalıyo genelde seffat uzayan bazente sarımsı akıskan bı kıvamda. ıdrarımda ben de koku hıssedıyorum. beklenmeyen batımı bılmıyorum aslında duzenlı oluyodum genelde 28-29 gunde bır ama en son 31 gun uzerıne oldum. bu ay hsg cekıldım ve gunlarımı takıp etmedıgı halde yumurtlama gunlerıne yakın zamanşarda ılıskıye gırmısım. 2 yıl oldu beklıyorum yaşım 30 artık çok istiyorum ama eşimde morfolojı 1 o yuzden de umıtlı degıl bana beynımın bır oyunu yıne bu belırtıler
Canım slm, öncelikle haklısın bebeğin olsun istemen senin en büyük hakkın ama strestende etkileniliyor diyolar. Zor bir durum biliyorum ama düşünmemeye çalışman doğru olan.
Emin ol hamile olduğunu insan hissediyor zaten bir belirtiye psikolojik desen bu kesinlikle değil diyorsun ve hissediyosun.
Kafana çok yorma elbet zamanı vardır, inşallah en kısa sürede bebek sahibi olursun canım..
Canim 49 degil 4,9 dur o yani evet 5mm falandir cunku ben 12. Haftada 2li ultrasonda 47 mm cikti suan okudum saglikla gelsin insallahh minnaklarimiz49 mm mi 5 haftalıkta falan 7 8 mm çıkanlar var benim fazla olur o zaman 0.49 cm diyor bende 5mm olmuyor mu
Seni cok iyi anliyorum anne olmak istegi her kadinda vardir rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin sana ve tum isteyen herkese nasip etsin kurban oldugum Allahim nasip etsin sende hamis ol burda belirtilerini yaz bize en kisa zamanda insalahhh.inş canım çok saol. yazını okurken bıle gozlerım doldu. sankı bazen benı esım bıle anlamıyomus gıbı hıssedıyorum kı onunla da konusmayı ıstemıyorum zaten cunku sorun bende benım yuzumden olmuyo psıkolojısıne gırıyo o da ayrı bı stres oluyo ozaman. ben de denıyorum dusunmemeyı canım ama basaramıyorum galıba elımde degılsureklı hayal et hayatl et adet zamanı gelsın koca bı hayal kırıklıgı yasatsın sana artık yoruldum. tamam belkı yıllardır beklemıyorum benden daha kotu durumda olanlarda var cok sukur halıme ama ınsan cok ısteyınce cok da uzuluyo ıste
Seni cok iyi anliyorum anne olmak istegi her kadinda vardir rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin sana ve tum isteyen herkese nasip etsin kurban oldugum Allahim nasip etsin sende hamis ol burda belirtilerini yaz bize en kisa zamanda insalahhh.
Aminn Allah razi olsun canimn darisi sana insallah sen vazgecme stres yapma ama asla vazgecme rabbim duasinda ısrarci olani sever sanada nasip eder insallah gonlumuze gore versin cumlemizinamin canım hamişlerin duası kabul olurmuş derler Alla razı olsun sizden dualarınız için. isteyen herkese versin Allahım. benden daha çok bekleyenlere benden önce versin inş. size de hayırlı saglıcaklı evlatlar nasıp etsın
adetime bi kaç gun kaldı dıye tahmın edıyorum. gecen ay 2 gun gecıkınce cok umutlanmıştım ama olmadı tabıkı bu aydan da cok umıtlı degılım ama ıste oksursem hamılemıyım acaba dıyorum. ve nefret edıyorum kendımden oluruna bırakmayı ne zaman ogrenıcem bılmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?