4.9 mm nokta koymayı unutmuşum cnm pardon :)49 mm mi 5 haftalıkta falan 7 8 mm çıkanlar var benim fazla olur o zaman 0.49 cm diyor bende 5mm olmuyor mu
çok sagol canım. rabbim her isteyene nasip etsin.
şükürler olsun.
gözün aydın canım hayırlı olsunkızlar keseyi gördük hele şükür sata göre 5+1 di dr 4+2 dedi ovulasyon 7 si idi normaldir herhalde teee 3 hafta sonra gel dedinasıl bekliyceksem artık
inş canım çok saol. yazını okurken bıle gozlerım doldu. sankı bazen benı esım bıle anlamıyomus gıbı hıssedıyorum kı onunla da konusmayı ıstemıyorum zaten cunku sorun bende benım yuzumden olmuyo psıkolojısıne gırıyo o da ayrı bı stres oluyo ozaman. ben de denıyorum dusunmemeyı canım ama basaramıyorum galıba elımde degılsureklı hayal et hayatl et adet zamanı gelsın koca bı hayal kırıklıgı yasatsın sana artık yoruldum. tamam belkı yıllardır beklemıyorum benden daha kotu durumda olanlarda var cok sukur halıme ama ınsan cok ısteyınce cok da uzuluyo ıste
Merhabalar bende doktora başladım klomennn kullanıyorum nasıl bir süreç izlediniz birde çok merak ettiğim catlqtmaaa ignesiniiii doktor bey mi vuruyor birde nereden@disikartal87sekerli_seker ve hamile olanlar beklenmeyen adete 1 hafta. Var krem gbi akıntı oldu mu silzerde normalde yum.dan sonra akıntı olmaz benim ama bu yoğun. Krem gbi afedersiniz ama kokusuz çat.ignesinden sonra 6. Günüm
Merhabalar bende doktora başladım klomennn kullanıyorum nasıl bir süreç izlediniz birde çok merak ettiğim catlqtmaaa ignesiniiii doktor bey mi vuruyor birde nereden
Hayırlısı olsun cnm bnmEvde yatiyorum simdi yarin doktora gidecegim bakalim ne diyecek. Bu arada enfeksiyon var dedi antibiyotik verdi doktor ilacida almadim yarin doktora goruneyim sonra icerim gerekirse
Bende ayni sekilde usuttugumu dusundum.
Kan verdin mi peki?
Benim negatif cikti evde yapilan ama daha bata uc gun var. her an olcakmisim gibi cok karisik duygulardayim.
Insallah hamileyizdir :) bende batmalar devam ediyor hamileysem doktora gitmem lazim ama degilsem de gitmem lazim bu batma niye oluyo diyeAdet gününde tekrarla olmazsa testi. Kan vermedim cnm bi kaç gün daha beklicem sanırım. Aman bi de bi duygusallık ota b.ka ağlıyorum
Aynen cnm Bnmde batmalar devam ediyor ve çok ayakta kalınca hele belim kopuyor bi de pantolon sıkıyor çok rahatsız oluyorum. Evet Benmde hamile değilsem gitmem lazım Allah korusun kist mist bişey varsa :/ geçti cnm bugün 2. GünümInsallah hamileyizdir :) bende batmalar devam ediyor hamileysem doktora gitmem lazim ama degilsem de gitmem lazim bu batma niye oluyo diye
Gunun gecti mi senin
Kesinlikle canım önce can sonra Canan aslına bakarsan benim de olma ihtimali çok düşük yumurtlama günüm tam idrar yolu enfeksiyonu oldum antibiyotik içtim ama önümüzdeki ay tedavi başlıcak inşallah
Sana da çok geçmiş olsun canım
Senin belirtilerin benden fazla benim daha gunum gecmediAynen cnm Bnmde batmalar devam ediyor ve çok ayakta kalınca hele belim kopuyor bi de pantolon sıkıyor çok rahatsız oluyorum. Evet Benmde hamile değilsem gitmem lazım Allah korusun kist mist bişey varsa :/ geçti cnm bugün 2. Günüm
Merhabalar bende doktora başladım klomennn kullanıyorum nasıl bir süreç izlediniz birde çok merak ettiğim catlqtmaaa ignesiniiii doktor bey mi vuruyor birde nereden[/QU
canm merhaba bnde klomen kullandm catlatma ignesinıde acil doktoruna yaptırabilirsinz dedi onun için oraya yaptırdık.iğne göbekten yapılıyoCanım Merhaba, Tedavi görmedim ben hiçbir bilgim yok.
Canım merhaba bende bu ay ılk defa klomennn ve catlama ığnesı yaptırdım adetin 5.gunu klomennn basladım sabah akşam 1tane kullandım doktorun gel dedıgın gun gıttım solda 3yumurtanın oluşmuş hemen catlama yaptır sende yapabılırsek dedı enjeksiyonu ıle beraber ığnesı ufak bısey ben acının hemşirenin yaptırdım göbekten koldan yapılabilirmiş beklemedeyim sımdıden Rabbım ısteyen herkese hayırlı evlat nasıp etsınMerhabalar bende doktora başladım klomennn kullanıyorum nasıl bir süreç izlediniz birde çok merak ettiğim catlqtmaaa ignesiniiii doktor bey mi vuruyor birde nereden
Senin belirtilerin benden fazla benim daha gunum gecmedi
Yerinde olsam coktan testlere dalmistim :)
canim benim adetlerim duzensiz polikistik over var bende. suan bu hamilelikte hi normal degil eger hamileysem cunku sat 10 mart.kanamam devam ediyor o yuzden yarin doktora gidecegim eger dusukse bari biseyler yaparlarAdet gününde tekrarla olmazsa testi. Kan vermedim cnm bi kaç gün daha beklicem sanırım. Aman bi de bi duygusallık ota b.ka ağlıyorum
Hayirlisi canim ama anladigim kadariyla sen de istiyorsun :)Ya ben şu an bi kaç günlüğüne anneme geldim. normalde biz korunuyorduk bi kere yumurtlama günlerinde kaza ilişki oldu Eşim seneye askere gidicek o yüzden annemlerden çekiniyorum hamileysem diye yoksa çoktan randevu alıp gider kan testi yaptırırdım ama yarın gidip yine normal gebelik testi alıcam sanırım
Evet istiyorum ama bi yandan da korkuyorum 2 çocuk Nasıl bakıcam diyeHayirlisi canim ama anladigim kadariyla sen de istiyorsun :)
Test yaparsan mutlaka yaz olur mu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?