Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Ben çok fazla istemeyerek başladığım halde korunmamaya ilk ay olsun bebeğim istedim canım ve dediğim gibi başında istemesemde hamile olduğumu öğrendikten sonra çok mutlu oldum ve hep bir telaş iyi mi acaba akıntım olsa kanamam mı oldu diye lavaboya koşuyorum, 8.haftam bitince belirtilerim kayboldu diyebileceğim kadar azaldı ve insan korkuyor ben bunu anladım.. Bunları sana seni çok iyi anladığımı bil diye anlatıyorum senin kadar istemediğim halde yaşadığım psikolojiyi anlaman için anlatıyorum..
Hiç üzülme ağlama sakın Allah gerçekten çok büyük senide bu duyguyla tanıştırır elbet..

Merhabalar bende doktora başladım klomennn kullanıyorum nasıl bir süreç izlediniz birde çok merak ettiğim catlqtmaaa ignesiniiii doktor bey mi vuruyor birde nereden

Bende ayni sekilde usuttugumu dusundum.
Kan verdin mi peki?
Benim negatif cikti evde yapilan ama daha bata uc gun var. her an olcakmisim gibi cok karisik duygulardayim.

Adet gününde tekrarla olmazsa testi. Kan vermedim cnm bi kaç gün daha beklicem sanırım. Aman bi de bi duygusallık ota b.ka ağlıyorum

Adet gününde tekrarla olmazsa testi. Kan vermedim cnm bi kaç gün daha beklicem sanırım. Aman bi de bi duygusallık ota b.ka ağlıyorum
Insallah hamileyizdir :) bende batmalar devam ediyor hamileysem doktora gitmem lazim ama degilsem de gitmem lazim bu batma niye oluyo diye
Gunun gecti mi senin

Insallah hamileyizdir :) bende batmalar devam ediyor hamileysem doktora gitmem lazim ama degilsem de gitmem lazim bu batma niye oluyo diye
Gunun gecti mi senin
Aynen cnm Bnmde batmalar devam ediyor ve çok ayakta kalınca hele belim kopuyor bi de pantolon sıkıyor çok rahatsız oluyorum. Evet Benmde hamile değilsem gitmem lazım Allah korusun kist mist bişey varsa :/ geçti cnm bugün 2. Günüm

aynen öyle canım.. biz iyi olmazsak bebişler de olmaz :) sağol canım sana da çok geçmiş olsun...

Senin belirtilerin benden fazla benim daha gunum gecmedi
Yerinde olsam coktan testlere dalmistim :)

Merhabalar bende doktora başladım klomennn kullanıyorum nasıl bir süreç izlediniz birde çok merak ettiğim catlqtmaaa ignesiniiii doktor bey mi vuruyor birde nereden[/QU
Canım Merhaba, Tedavi görmedim ben hiçbir bilgim yok.
canm merhaba bnde klomen kullandm catlatma ignesinıde acil doktoruna yaptırabilirsinz dedi onun için oraya yaptırdık.iğne göbekten yapılıyo

Merhabalar bende doktora başladım klomennn kullanıyorum nasıl bir süreç izlediniz birde çok merak ettiğim catlqtmaaa ignesiniiii doktor bey mi vuruyor birde nereden
Canım merhaba bende bu ay ılk defa klomennn ve catlama ığnesı yaptırdım adetin 5.gunu klomennn basladım sabah akşam 1tane kullandım doktorun gel dedıgın gun gıttım solda 3yumurtanın oluşmuş hemen catlama yaptır sende yapabılırsek dedı enjeksiyonu ıle beraber ığnesı ufak bısey ben acının hemşirenin yaptırdım göbekten koldan yapılabilirmiş beklemedeyim sımdıden Rabbım ısteyen herkese hayırlı evlat nasıp etsın

Senin belirtilerin benden fazla benim daha gunum gecmedi
Yerinde olsam coktan testlere dalmistim :)

Ya ben şu an bi kaç günlüğüne anneme geldim. normalde biz korunuyorduk bi kere yumurtlama günlerinde kaza ilişki oldu Eşim seneye askere gidicek o yüzden annemlerden çekiniyorum hamileysem diye yoksa çoktan randevu alıp gider kan testi yaptırırdım ama yarın gidip yine normal gebelik testi alıcam sanırım

canim benim adetlerim duzensiz polikistik over var bende. suan bu hamilelikte hi normal degil eger hamileysem cunku sat 10 mart.kanamam devam ediyor o yuzden yarin doktora gidecegim eger dusukse bari biseyler yaparlar

Hayirlisi canim ama anladigim kadariyla sen de istiyorsun :)
Test yaparsan mutlaka yaz olur mu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…