- 19 Mayıs 2015
- 1.851
- 2.044
- 63
- 38
Aminn Allah razi olsun canimn darisi sana insallah sen vazgecme stres yapma ama asla vazgecme rabbim duasinda ısrarci olani sever sanada nasip eder insallah gonlumuze gore versin cumlemizin
Ben çok fazla istemeyerek başladığım halde korunmamaya ilk ay olsun bebeğim istedim canım ve dediğim gibi başında istemesemde hamile olduğumu öğrendikten sonra çok mutlu oldum ve hep bir telaş iyi mi acaba akıntım olsa kanamam mı oldu diye lavaboya koşuyorum, 8.haftam bitince belirtilerim kayboldu diyebileceğim kadar azaldı ve insan korkuyor ben bunu anladım.. Bunları sana seni çok iyi anladığımı bil diye anlatıyorum senin kadar istemediğim halde yaşadığım psikolojiyi anlaman için anlatıyorum..
Hiç üzülme ağlama sakın Allah gerçekten çok büyük senide bu duyguyla tanıştırır elbet..
Mrbalar şimdi adetin 3. Günü klomene başlanıyor günde 1 veya 2 veriliyor benim yum. Gelisimi olmadığı için günde 2 içtim ve takip için seni çağırıyor işte 10. Gün veya 13. Gün tekrar yumurtanın durumuna gore şu gün iğne verelim diyor iğne hazır iğne ucu küçük ve devlet karşılamiyor 74 lira doktorumun dediği satte göbekten eşim vurdu çok basit can yakmiyor sadece yum. Cattladığında kasık ağrısı oluyor ilişki sırasında oldu benim a herşeye kutlanıyor insan iğneden 10 gün sonra test dedi ama ben 12 gün yaptıracağım umarım ilk aydan tutar herşeyin hayırlısı olsun bu arda ilaçla ikoz gebelik şansımız yüksek oluyorMerhabalar bende doktora başladım klomennn kullanıyorum nasıl bir süreç izlediniz birde çok merak ettiğim catlqtmaaa ignesiniiii doktor bey mi vuruyor birde nereden
Bende bu ay ilk kullandım ve beklmedeyim iğneden sonra kaçıncı gündesin.Canım merhaba bende bu ay ılk defa klomennn ve catlama ığnesı yaptırdım adetin 5.gunu klomennn basladım sabah akşam 1tane kullandım doktorun gel dedıgın gun gıttım solda 3yumurtanın oluşmuş hemen catlama yaptır sende yapabılırsek dedı enjeksiyonu ıle beraber ığnesı ufak bısey ben acının hemşirenin yaptırdım göbekten koldan yapılabilirmiş beklemedeyim sımdıden Rabbım ısteyen herkese hayırlı evlat nasıp etsın
İnan anliyorum olmamasi daha zordur sana teselli olurmu bilmiyorum ama benim iki kizim var erkek cocuk cok istiyorum ayirt etmiyorum ama bide oglum olsun istiyorum karnimdaki kiz olursa bidaha cicuk dusunmuyorum cunku rabbimin bi bildigi vardir vermiyorsa bi hayir vardir diyorum bu sekilde dusun stres yapma uzulme kafan rahat olsun insallah rabbim sanada nasip etsin kuzum onun kabul etmeyecegi dua yoktur gec olsun guc olmasin hayirli saglikli evlatlar nasip etsin sana ve isteyen herkese insallahhAmin inş canımm işten çıktım cvb veremedim bazen belkı de farkında olmadan ısyan edıyorum Allah affetsın ama o kdr cok uzuluyorum ki her ne kadar dısardan guluyoda olsam ıçim aglıyo. Hep dıyorum hayırlısı bu elbet olucak ama bazen de nıye istediğim sey hiç benım için hayırlısı olmuyo dıyorum neyı cok ıstedıysem olmadı benım korkuyorum bunun da olmamasından
Bugun 14.gun canim ama regl olcak gibiyim sabah dayanamadim test yaptim negatifBende bu ay ilk kullandım ve beklmedeyim iğneden sonra kaçıncı gündesin.
İnan anliyorum olmamasi daha zordur sana teselli olurmu bilmiyorum ama benim iki kizim var erkek cocuk cok istiyorum ayirt etmiyorum ama bide oglum olsun istiyorum karnimdaki kiz olursa bidaha cicuk dusunmuyorum cunku rabbimin bi bildigi vardir vermiyorsa bi hayir vardir diyorum bu sekilde dusun stres yapma uzulme kafan rahat olsun insallah rabbim sanada nasip etsin kuzum onun kabul etmeyecegi dua yoktur gec olsun guc olmasin hayirli saglikli evlatlar nasip etsin sana ve isteyen herkese insallahh
Aminn insallahhgunaydın canımmamin canım Allahım isteyene versin yoksa görüyoruz biz burda olması ıcın yapamıycagımız sey yokken cocugunu cope atanları ya da ölüme terkedenleri. Allahım sana da gonlune gore versın ıns. 2 çiçek bi böcek ne güzel olur ama önce saglıklı olsun dediğin gibi en onemlısı de o.. ıns ben de yakında buraya kocaman harflerle hamıleyım dıye yazar bırılerıne umut olurum
İnsallah hamilesindir canimmKizlar bana dua edin bata 1 gun kaldi insallah hastalanmam dua edin bana hamileyimdir insallah
Kizlar bana dua edin bata 1 gun kaldi insallah hastalanmam dua edin bana hamileyimdir insallah
İnşallah hamilesindir canım..Kizlar bana dua edin bata 1 gun kaldi insallah hastalanmam dua edin bana hamileyimdir insallah
İnsallah hamilesindir canimm
Hamıle kalmakla da bıtmıyo dımı doğuma kdr hep bi kaybetme korkusu. Ben kucuklugumden berı bebeklere duskunum hep erken evlenıp bı bebegım olsun onunla buyuyım istedim ama unıydi calısma hayatıydı derken kısmet 28 yasında evlendım ve hep içimde ya olmazsa korkusu vardı o yuzden hıc korunmadım esım cocuk ıstemıyodu zor ıkna ettım ıykı onu dınlememısım. En azından bı kere bıle hamıle kalsam doğal yolla hamıle kalabıldıgımı bı gorsem dunyalar benım olur heralde. Ama bı ıkı ay daha olmazsa tup bebek yaptırıcam kı onu da istemiyorum çunku olmazsa yıkılırım bılıyorum kendımı. Anne olmak emınım kı dunyadakı en guZel şey ve bı o kadar da zor. Allah evletlarınızı sıze bagıslasın hayırlı doğumlar nasıp etsın. Burda sızler gıbı ıyı yureklı halden anlayan insanlarla konusmak gerçekten cok ıyı gelıyo. Allah razı olsun hepınızden
hcg 3000 olunca kese gorunurmus doktorum oyle dedi keseyi gordukten 1.5hafta sonra da kalp atisini duymustukmerhaba,
keseyi ve kalp atışını kaçıncı haftada hcg niz kaç iken duydunuz ?
hamileligin 5. haftalarinda bebegin kalbi olusurken annenin burnu tikanir veya kanarmisKızlar hamile kalınca burnu tıkanan var mı grip harici?
benim de 3.2 cikmisti 2 gun sonra idrar testinde silik cizgi gordum canim :)) insallah hamilesindir :))0,5-0,10 biliyorumda 2 gün sonra 2,95 cıktı işte
hcg 3000 olunca kese gorunurmus doktorum oyle dedi keseyi gordukten 1.5hafta sonra da kalp atisini duymustuk)
merhaba cevap için teşekkürler.
benim adete 1 gün kala yani:
23mart:12,49
25mart:52,15
29mart:367,5
çıktı.
6 nisan çarşambaya randevu verdi doktorum. iki günde bir ortalama 3 kat artıyo. ozaman tahmini
31 martta 900 olur
2 nisanda 2500 olur
4 nisanda 6000 olur
6 nisanda 15000 mi olur?
o zaman kalp atışını duyma ihtimalimiz de mi var ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?