- 19 Mayıs 2015
- 1.851
- 2.044
- 63
- 38
Aynen canım inan bitmiyor oyüzden zamanında hayırlı olanı versin Allah.
Sendende razı olsun canım, içini ferah tut.. Bebek için değil eşini sevdiğin için onunla ol göreceksin değişecek birçok şey..
hamileligin 5. haftalarinda bebegin kalbi olusurken annenin burnu tikanir veya kanarmis) benim cok olmustu )
X xDerinMavix Canım benim sabah ve akşamları tıkanıyor, sonra geçiyo.
test yapsana :))Gerçekten mi?
Bunu ilk defa duydum senden canım.
Benim hesabıma göre eğer hamileysem şuan 3 haftalık olmalı.
Adetime 1 2 gün var.
Benim cumartesi gününden beri burnum tıkalı ve ara ara kanıyor.
Burnumun içi kupkuru arada akıyor.
test yapsana :))
hmmm.. burun tikanikligin bebege bagli olsaydi testte cikardi bence amaDün yaptım ama çıkmadı.
Test pek kaliteli değildi ve başta ters yönde çizgi oldu bozuktu sanırım.
Boşuna üzülmeyeyim cumayı bekleyeyim en iyisi :)
hmmm.. burun tikanikligin bebege bagli olsaydi testte cikardi bence ama( sen yine de umudunu yitirme tabiii cuma gunu kan testi yaptir istersen daha garanti olur
adet olmadigin surece her zaman umut vardir canimm :)) gec dollenme olmus olabilir bak.. ben de gec yumurtlamistimBakalım adet bir geciksin de ona göre.
Belki boşuna umutlanıyorumdur.
adet olmadigin surece her zaman umut vardir canimm :)) gec dollenme olmus olabilir bak.. ben de gec yumurtlamistim)
Kızlar ben adet oluyorum galiba adet Ağrı'sı hiç yok ama lekelenmelerim oldu sevindim mi üzüldüm mü bilemedimhayırlısı
Yok canim buldugum doktora telefon actim gitmeden gelsem soylermisiniz dedim bu haftalar yaniltici olur dedi bikac hafta daha bekleyin dedi baska bir ozel doktoru ariyorum bitane daha var bi arastirip haftaya giderim belki bi hafta daha buyumus olurCanım sen cinsiyeti öğrencektin gittinmi hangi gündü ?
Canim bu kaza seni umutlandirdi vesile oldu artik dusunursun ikinci cocugu hayirlisi olsun:))Kızlar ben adet oluyorum galiba adet Ağrı'sı hiç yok ama lekelenmelerim oldu sevindim mi üzüldüm mü bilemedimhayırlısı
Canim bu kaza seni umutlandirdi vesile oldu artik dusunursun ikinci cocugu hayirlisi olsun:))
Üzülme canım, senin için hayırlısı böyleydi demekki..
İnşallah olmazssin canım hayırlısı olsun benimde dünden beri karnım kasıklarım patlıyor ağrım var sanki oldum olacam halbuki bata 4 gün var bu kadar erken başlamazdı normalde bişeyler geliyo tuvalete taşınıyorum ama bişey yok..ya üşüttüm yada bu ay çok ağrılı geçecekKızlar ben adet oluyorum galiba adet Ağrı'sı hiç yok ama lekelenmelerim oldu sevindim mi üzüldüm mü bilemedimhayırlısı
Kızlar nabernasılsınızzzz iş yoğunlugum aldı başını gidiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?