Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

aslında eşime demiyorum hadi yapalım bak yumurtlama zamanım geldi vs diye ama o anlıyo bebek zamanı mı diyo benim aklımda yoksa bile aklıma sokuyo bundan sonra ilişki öncesi bebekten bahsetmek yok dedim eşime de :) aslında biliyorum hani derler ya kısmetinde varsa gelir yemenden kısmetinde yoksa ne gelir elden diye yani bazen biz ne yapsak da boş olucağı varsa oluyo o yüzden takmamak lazım ama ah bu anne olma isteği yok mu insan kendine engel olamıyo maalesef. keşke diyorum yaşım 25 lerde olsaydı oyle evlenseydım o zaman korkmazdım bu kadar 30 a kadar yolu var derdım ama sımdı yas olmus 30 zaten her gecen gun aleyhıme ıslıyo gıbı gelıyo..

hamileligin 5. haftalarinda bebegin kalbi olusurken annenin burnu tikanir veya kanarmis ) benim cok olmustu )

Gerçekten mi?
Bunu ilk defa duydum senden canım.
Benim hesabıma göre eğer hamileysem şuan 3 haftalık olmalı.
Adetime 1 2 gün var.
Benim cumartesi gününden beri burnum tıkalı ve ara ara kanıyor.
Burnumun içi kupkuru arada akıyor.

test yapsana :))

Dün yaptım ama çıkmadı.
Test pek kaliteli değildi ve başta ters yönde çizgi oldu bozuktu sanırım.
Boşuna üzülmeyeyim cumayı bekleyeyim en iyisi :)
hmmm.. burun tikanikligin bebege bagli olsaydi testte cikardi bence ama ( sen yine de umudunu yitirme tabiii cuma gunu kan testi yaptir istersen daha garanti olur

Kızlar ben adet oluyorum galiba adet Ağrı'sı hiç yok ama lekelenmelerim oldu sevindim mi üzüldüm mü bilemedim hayırlısı

Canım sen cinsiyeti öğrencektin gittinmi hangi gündü ?
Yok canim buldugum doktora telefon actim gitmeden gelsem soylermisiniz dedim bu haftalar yaniltici olur dedi bikac hafta daha bekleyin dedi baska bir ozel doktoru ariyorum bitane daha var bi arastirip haftaya giderim belki bi hafta daha buyumus olur

Kızlar ben adet oluyorum galiba adet Ağrı'sı hiç yok ama lekelenmelerim oldu sevindim mi üzüldüm mü bilemedim hayırlısı
Canim bu kaza seni umutlandirdi vesile oldu artik dusunursun ikinci cocugu hayirlisi olsun:))

İnşallah olmazssin canım hayırlısı olsun benimde dünden beri karnım kasıklarım patlıyor ağrım var sanki oldum olacam halbuki bata 4 gün var bu kadar erken başlamazdı normalde bişeyler geliyo tuvalete taşınıyorum ama bişey yok..ya üşüttüm yada bu ay çok ağrılı geçecek

@selin1905 canım merhaba beta değerlerinden bahsetmişin bi mesajında adete jaç gün kala yaptın ve değerlerin sırasıyla nasıl çıktı canım bilgi verir misin??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…