- 16 Şubat 2016
- 1.933
- 1.534
- 133
- 35
Yok canim buldugum doktora telefon actim gitmeden gelsem soylermisiniz dedim bu haftalar yaniltici olur dedi bikac hafta daha bekleyin dedi baska bir ozel doktoru ariyorum bitane daha var bi arastirip haftaya giderim belki bi hafta daha buyumus olur
Kızlar nabernasılsınızzzz iş yoğunlugum aldı başını gidiyo
Iyi diyelim iyi olalim cnm ay mide bulantisiyla basim dertteKızlar nabernasılsınızzzz iş yoğunlugum aldı başını gidiyo
Aynen canim benziyo deseler oda yok illaki goruyodur bisey bu onun uzmanlik alani onlar anlamiycakta kim anliycak biz bile nub tahmini yapiyoruz bende baktim bugun tekrar bacak arasi dolu gibi ama iste sonradan degisiyo diye emin olmak istiyolar bekliyorum hayirlisi gec olsun guc olmasin:)))Hayret bişe senin doktor, net demesin tahmin desin oda yok..
Hayırlısı canım yapcak bişe yok.
Canim soda leblebi kraker mideni rahatlatir biraz:))Iyi diyelim iyi olalim cnm ay mide bulantisiyla basim dertte
Aksam resmen uykumdan uyandim bulantiyla kusmadim ama cok bulanti oldu yanima poset fln aldim nolur nolmaz die. Kreker fln yedim bastirsin die mide bulantisi icin doktorun verdigi ilaci ictim zar zor gecri de uyuyakalmisim.
Krakerden gina geldi valla yaa. Aynen kraker bastirio ama :)Canim soda leblebi kraker mideni rahatlatir biraz:))
Cnm ben adete 3 gun kala yaptirdim 18 cikmisti beta. Ama degisebilir 8 gun var sonucta. Yumurtlamandan en 10 gun gecmesi gerek dioalar kanda cikmasi icin benim 11-12 gun gecmisti 18 ciktginda yumurtlamadandisikartal87 canım sana bişey sorcam benim adete 8 gün kala kan tahlili yaptırmak zorunda kaldım sağ kasık ağrısı yüzünden ilaç almak için o zaman beta 0.134 çıktı doktor artık yükselme olmaz gebe değilsin dedi. Senin değer kaçtı adete yakın
Ay aman nazar degmesi benim gecti bulantilar cok sukur zaten asiri degil hafifti bu gebeligimde darisi sana canim:))Krakerden gina geldi valla yaa. Aynen kraker bastirio ama :)
Ay insallah yaa. Ya benim bi ara artti sonra durdu hatta doktorun verdigi ilaci bile icmedim. Ama dun aksam en kotusuydu. Insallah bidaha o kadar olmamAy aman nazar degmesi benim gecti bulantilar cok sukur zaten asiri degil hafifti bu gebeligimde darisi sana canim:))
Tamam canım çok sağol inşallah dediğin gibi olur :) o zaman adete 3 gün kala yine gideyim çünkü ağrım geçmedi devam ediyorCnm ben adete 3 gun kala yaptirdim 18 cikmisti beta. Ama degisebilir 8 gun var sonucta. Yumurtlamandan en 10 gun gecmesi gerek dioalar kanda cikmasi icin benim 11-12 gun gecmisti 18 ciktginda yumurtlamadan
İnsallah canim dusunmemeye calis bulanmiyorum de bulanma:))))Ay insallah yaa. Ya benim bi ara artti sonra durdu hatta doktorun verdigi ilaci bile icmedim. Ama dun aksam en kotusuydu. Insallah bidaha o kadar olmam
Yeni gördüm cnm yazdığını, leblebi isteyince eşim görümceme sormuş ben beyaz yedim iyi geldi deyince beyaz almış. Yıyorum idare ediyor yıne baslıyor bulantım sarıyı da denicem..cips ymk istemiorum kilo alıcaksn gereksz yere dedi doktor ilerleyen zmnlarda zor olurmuş.. 1 ayda 2,5 kılo almısımsarı leblebi canım.. ama yiyemezsen beyaz da olur.. :) cips iyi geliyorsa cipste yiyebilirsin.. bulantına ne iyi geliyorsa o.. bulantın olunca 10 tane kadar leblebi yesen keser inşallah :)
Canim idrarda cikmismiydiCnm ben adete 3 gun kala yaptirdim 18 cikmisti beta. Ama degisebilir 8 gun var sonucta. Yumurtlamandan en 10 gun gecmesi gerek dioalar kanda cikmasi icin benim 11-12 gun gecmisti 18 ciktginda yumurtlamadan
Ayy evett, durus seklinden gormekte zorlandik ama doktor bugün yüzde 80 kız dediBende kizlarimda boyleydim bu hamileligim biraz daha rahat cok sukur kiz bebeklerde bulanti fazla olur uzun surer derler belli oldumu cinsiyetiniz:))
Saglikla kucaginada almak nasip etsin rabbim canim masallahh :))tabi her bunye farklidir bunlar duyum sadece oyle derler ya hani :))))ben kizlarimda hep eksi tuzlu yedim ikisindede bunda aci ve tatli istiyo canim bakalim hayirlisiAyy evett, durus seklinden gormekte zorlandik ama doktor bugün yüzde 80 kız dedihayirlisi artik saglikli olsunda insallah..
ama iki arkdsm hamile ikisi de kiz bekliyor. Mide bulantilari nrdeyse hic olmamis...
Ayy evett, durus seklinden gormekte zorlandik ama doktor bugün yüzde 80 kız dedihayirlisi artik saglikli olsunda insallah..
ama iki arkdsm hamile ikisi de kiz bekliyor. Mide bulantilari nrdeyse hic olmamis...
Saglikla kucaginada almak nasip etsin rabbim canim masallahh :))tabi her bunye farklidir bunlar duyum sadece oyle derler ya hani :))))ben kizlarimda hep eksi tuzlu yedim ikisindede bunda aci ve tatli istiyo canim bakalim hayirlisi
Tesekkur ederm cnmGözünaydın canım sağlıkla gelsin kızın.
Bisey sormak istiyorum tetanoz asisi yaptrdnmi cnm hamileyken ?Saglikla kucaginada almak nasip etsin rabbim canim masallahh :))tabi her bunye farklidir bunlar duyum sadece oyle derler ya hani :))))ben kizlarimda hep eksi tuzlu yedim ikisindede bunda aci ve tatli istiyo canim bakalim hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?