- 16 Şubat 2016
- 1.933
- 1.534
- 133
- 35
Tesekkur ederm cnmsende saglikla kucagina alirsin bebegini insallahh.
allahim , hamile kalmak isteyen herkese bu duyguyu yasatsin insallah aminnn
Evet canim ilkinde iki tane ikincide iki tane 1kaldi oda sart degil dedi saglik ocagindaki bakalim benim doktorum ne diycekBisey sormak istiyorum tetanoz asisi yaptrdnmi cnm hamileyken ?
Evet canim ilkinde iki tane ikincide iki tane 1kaldi oda sart degil dedi saglik ocagindaki bakalim benim doktorum ne diycekBisey sormak istiyorum tetanoz asisi yaptrdnmi cnm hamileyken ?
Ogunlerde gelir insallah, zaman cabuk geciyor gercektenAmin canım çok sağol, darısı başımızaBizimde öğrenme zamanımız gelseydi bi..
Arkdsmn doktoru gerek yok demis.. saglik ocaklari kota doldurmaya calisiyor fln demis...Evet canim ilkinde iki tane ikincide iki tane 1kaldi oda sart degil dedi saglik ocagindaki bakalim benim doktorum ne diycek
Canim bende de pko var.klomen kullandım bugün 15. Günü adetin 14 mm olmuş . cuma tekrar çağırdı . sen ovu testi kullanmıştı sanırım ne zman gerçekleşti ovulasyon kaçıncı günde . hatırlıyor musunadet olmadigin surece her zaman umut vardir canimm :)) gec dollenme olmus olabilir bak.. ben de gec yumurtlamistim)
Yok canim iki hafta sonra üclü test var onda sadece kan aliniyor zaten yaptiririm Allah izin verirse sen ne istiyodun canim cinsiyetini :)))Arkdsmn doktoru gerek yok demis.. saglik ocaklari kota doldurmaya calisiyor fln demis...
bnde doktoruma sorucam ne yapim diye henuz konusmadik..
İkili testten sonraki testleri yaptrdnmi peki?
Eşimde bende cinsiyeti hic dusunmedikYok canim iki hafta sonra üclü test var onda sadece kan aliniyor zaten yaptiririm Allah izin verirse sen ne istiyodun canim cinsiyetini :)))
Geçmiş olsun elma şekeri, ne enfeksiyonun var bilmiyorum ama umarım en yakın zamanda iyileşirsin ve bebeğini kucağına aldığın günleride göreceksin inşallah, çok düşün demiyorum elbette ama umudunu yitirme lütfen..Bu ay çok rahatım gerçekten belirti aramıyorum ,kendimi dinlemiyorum belki enfeksiyon olduğum için hiç umudum yok o yüzden, sadece isteğim 11 nisan gelsin ve tedaviye başlayım diye bakıyorum ama sizi takip edemeden yapamıyorum yeni hamişler görüp mutlu oluyorum..
Not rahim filminden sonra sağ kasığıma ara ara ağrı giriyor böyle yan etki yapan oldu mu size acaba?
Gecmis olsun canim insallah isteyen herkesin saglikli hayirli bir bebegi olurBu ay çok rahatım gerçekten belirti aramıyorum ,kendimi dinlemiyorum belki enfeksiyon olduğum için hiç umudum yok o yüzden, sadece isteğim 11 nisan gelsin ve tedaviye başlayım diye bakıyorum ama sizi takip edemeden yapamıyorum yeni hamişler görüp mutlu oluyorum..
Not rahim filminden sonra sağ kasığıma ara ara ağrı giriyor böyle yan etki yapan oldu mu size acaba?
sağol canım benimGeçmiş olsun elma şekeri, ne enfeksiyonun var bilmiyorum ama umarım en yakın zamanda iyileşirsin ve bebeğini kucağına aldığın günleride göreceksin inşallah, çok düşün demiyorum elbette ama umudunu yitirme lütfen..
amin çok teşekkürlerGecmis olsun canim insallah isteyen herkesin saglikli hayirli bir bebegi olur
Kizlar bide ben birsey sorucam su iki uc gundur uyaniyorum sabah ezaninda elim hep kasigimda orayi severken buluyorum bugunde esime yapmissim sevdirmisim ve demisimki burasi dolu sizce bunun bi anlami var mi
Ben yumurtlma donemım 23 28 arasıydı 1 haftadendm suanda hamillk belrtısı olrmu bnde vargıbııdrr testı yaptm negatıfYeni sayfanız yeni hamileliklere vesile olsun inşallah.
Güzel paylaşımlar dilerim:a.s.:
Amin kuzum ,sanada çok geçmiş olsun biz iyi olalım elbet bebeişlerimiz gelir ağzımızn tadı olsun yeter ki hepsi olur tatlımelma_sekerim01 ay canım yaa geçmiş olsun... 11 Nisan gelsin.. tedavini ol bebiş gelsin kafan rahat olsun inşallah canım. Bende dişimi çektirdim bugün.. kurtuldum dünya varmış.. o kadar ilaç içtim sanırım bu ay gecikme olur benim reglde ..
Amin kuzum ,sanada çok geçmiş olsun biz iyi olalım elbet bebeişlerimiz gelir ağzımızn tadı olsun yeter ki hepsi olur tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?