Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Evet canim ilkinde iki tane ikincide iki tane 1kaldi oda sart degil dedi saglik ocagindaki bakalim benim doktorum ne diycek
Arkdsmn doktoru gerek yok demis.. saglik ocaklari kota doldurmaya calisiyor fln demis...
bnde doktoruma sorucam ne yapim diye henuz konusmadik..
İkili testten sonraki testleri yaptrdnmi peki?

adet olmadigin surece her zaman umut vardir canimm :)) gec dollenme olmus olabilir bak.. ben de gec yumurtlamistim )
Canim bende de pko var.klomen kullandım bugün 15. Günü adetin 14 mm olmuş . cuma tekrar çağırdı . sen ovu testi kullanmıştı sanırım ne zman gerçekleşti ovulasyon kaçıncı günde . hatırlıyor musun

Arkdsmn doktoru gerek yok demis.. saglik ocaklari kota doldurmaya calisiyor fln demis...
bnde doktoruma sorucam ne yapim diye henuz konusmadik..
İkili testten sonraki testleri yaptrdnmi peki?
Yok canim iki hafta sonra üclü test var onda sadece kan aliniyor zaten yaptiririm Allah izin verirse sen ne istiyodun canim cinsiyetini :)))

Bu ay çok rahatım gerçekten belirti aramıyorum ,kendimi dinlemiyorum belki enfeksiyon olduğum için hiç umudum yok o yüzden, sadece isteğim 11 nisan gelsin ve tedaviye başlayım diye bakıyorum ama sizi takip edemeden yapamıyorum yeni hamişler görüp mutlu oluyorum..
Not rahim filminden sonra sağ kasığıma ara ara ağrı giriyor böyle yan etki yapan oldu mu size acaba?

Yok canim iki hafta sonra üclü test var onda sadece kan aliniyor zaten yaptiririm Allah izin verirse sen ne istiyodun canim cinsiyetini :)))
Eşimde bende cinsiyeti hic dusunmedik bebeğimizz saglikli hayırlı olsun baska bisi istemiyoruz,
allahin takdiri ..
ama şöyle bişi var hep kız isimleri araştırıyordum, rüyamda hep erkek bebek görüyorum
Buarada arkadasm ikili test yaptrms sadece doktor diğer testlere gerek yok. İkili test sonucu ztn olumlu demis..

Geçmiş olsun elma şekeri, ne enfeksiyonun var bilmiyorum ama umarım en yakın zamanda iyileşirsin ve bebeğini kucağına aldığın günleride göreceksin inşallah, çok düşün demiyorum elbette ama umudunu yitirme lütfen..

Gecmis olsun canim insallah isteyen herkesin saglikli hayirli bir bebegi olur

Kizlar bide ben birsey sorucam su iki uc gundur uyaniyorum sabah ezaninda elim hep kasigimda orayi severken buluyorum bugunde esime yapmissim sevdirmisim ve demisimki burasi dolu sizce bunun bi anlami var mi

sağol canım benim
umut olmaz mı her zaman var ,umutsuz ömür geçer mi?
hsg sonrası tam yumurtlama sabahı 1 gün süre ile idrar yolu engeksiyonu oldum antibiyotik aldım 1 gün geçti ama o güne denk geldiği için bu ay dan umudum yok ...yoksa ne belirtiler peşindeydim:)
kafa rahat bu ay ,senide tebrik ederim Allah kucağına almayı nasip etsin kız mı erkek mi?
ayy cinsiyet öğrenmeye gitmek ne heyecan verici o gününü anlatırmısın canım

elma_sekerim01 ay canım yaa geçmiş olsun... 11 Nisan gelsin.. tedavini ol bebiş gelsin kafan rahat olsun inşallah canım. Bende dişimi çektirdim bugün.. kurtuldum dünya varmış.. o kadar ilaç içtim sanırım bu ay gecikme olur benim reglde ..

Kizlar bide ben birsey sorucam su iki uc gundur uyaniyorum sabah ezaninda elim hep kasigimda orayi severken buluyorum bugunde esime yapmissim sevdirmisim ve demisimki burasi dolu sizce bunun bi anlami var mi

çok ilginç.bilinçaltınızda hep hamilelik var galiba.test yapın bence.

Amin kuzum ,sanada çok geçmiş olsun biz iyi olalım elbet bebeişlerimiz gelir ağzımızn tadı olsun yeter ki hepsi olur tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…