- 1 Kasım 2015
- 173
- 91
- 13
Hmm gün doğmadan neler olur valla ,hiç belirti yasamadan adet olupta hamılelıgını 4 yada 5. Ayda idrar yolu enfeksiyonu olunca öğrenen arkadsm vardı,hiç kilo da almadı, sigara da içiyordu bol bol bebeği de sağlıklı doğdu maşallah...sağol canım benim
umut olmaz mı her zaman var ,umutsuz ömür geçer mi?
hsg sonrası tam yumurtlama sabahı 1 gün süre ile idrar yolu engeksiyonu oldum antibiyotik aldım 1 gün geçti ama o güne denk geldiği için bu ay dan umudum yok ...yoksa ne belirtiler peşindeydim:)
kafa rahat bu ay ,senide tebrik ederim Allah kucağına almayı nasip etsin kız mı erkek mi?
ayy cinsiyet öğrenmeye gitmek ne heyecan verici o gününü anlatırmısın canım
inşallah aminn hemde kız ne güzelHmm gün doğmadan neler olur valla ,hiç belirti yasamadan adet olupta hamılelıgını 4 yada 5. Ayda idrar yolu enfeksiyonu olunca öğrenen arkadsm vardı,hiç kilo da almadı, sigara da içiyordu bol bol bebeği de sağlıklı doğdu maşallah...
İdrar yolu enfeksiyonunu 2,5ay yasadım daha yeni azaldı, arkadsm 7 aylık hamile 7 aydır cekiyorum diyor..kadınlar daha cabuk yakalanıyor idraryolu enfeksiyonuna malesef..
Cınsiyeti büyük olasılıkla kız dedi doktorumuz, ama cinsiyetten ziyade sağlıklı olmasına daha cok sevindik. :) Sağlıklı deyince sevincten ağlamaya başladm ztn..
İnsallah cnm sende hayirlisyla bi an once hamile kalir, bu duyguyu tadarsin.
hcg 3000 olunca kese gorunurmus doktorum oyle dedi keseyi gordukten 1.5hafta sonra da kalp atisini duymustuk)
hamileligin 5. haftalarinda bebegin kalbi olusurken annenin burnu tikanir veya kanarmis) benim cok olmustu )
benim de 3.2 cikmisti 2 gun sonra idrar testinde silik cizgi gordum canim :)) insallah hamilesindir :))
sat 5 mart bat 2 nisan adetimin 19. ggunu 0,1 21. günü 0,29 22. gunu 0,57 geldi ama bi dahha adetim gecmeden yapmam ama eski ev arkadaşım ebe hiç belli olmaz diyo.. adetten 2 gun sonra kesin sonuç diyor@selin1905 canım merhaba beta değerlerinden bahsetmişin bi mesajında adete jaç gün kala yaptın ve değerlerin sırasıyla nasıl çıktı canım bilgi verir misin??
Allah tamamina erdirsin canim:))neden oyle demiski 6. Aya kadar testler var ben kizlarimda hep yaptirdim bundada cagiriyor doktor sadece bu sefer seker testini yaptirmayi dusunmuyorum pek bakalimEşimde bende cinsiyeti hic dusunmedikbebeğimizz saglikli hayırlı olsun baska bisi istemiyoruz,
allahin takdiri ..
ama şöyle bişi var hep kız isimleri araştırıyordum, rüyamda hep erkek bebek görüyorum
Buarada arkadasm ikili test yaptrms sadece doktor diğer testlere gerek yok. İkili test sonucu ztn olumlu demis..
Pasta kurabiye kokulutaş falan yapıyorum canımNE İŞ YAPIYOSUN SEN CANIM.
Ahh canım ahhIyi diyelim iyi olalim cnm ay mide bulantisiyla basim dertte
Aksam resmen uykumdan uyandim bulantiyla kusmadim ama cok bulanti oldu yanima poset fln aldim nolur nolmaz die. Kreker fln yedim bastirsin die mide bulantisi icin doktorun verdigi ilaci ictim zar zor gecri de uyuyakalmisim.
Aynen canım benim icin daha iyi gunleri sayacak zamanım yok.evde calisiyorum ama ev is cocuklar kosturmaca icindeyim...insallah bu ay hep yogun gecer.bebekten vazgecesim bile geldiMerhaba canım, sen nasılsın iyi misin?
Maşallah iş olsunda yoğun olsun..
Canım durumun nasıl hasta oldun mu güzel haberlerin varmıAynen cnm hep hayırlısını istedim böyle uygun görmüş rabbim
Canım faydasını görüyor musun kafan dağılıyor mu yaaAynen canım benim icin daha iyi gunleri sayacak zamanım yok.evde calisiyorum ama ev is cocuklar kosturmaca icindeyim...insallah bu ay hep yogun gecer.bebekten vazgecesim bile geldi
Canım seninle aynıyız :) benim de sat 6 Mart bat 3 Nisan bende yumurtlamadan 1 hafta sonra beta 0.134 çıktı. Bende umudu kestim başka da kana baktırmadım ama sağ kasığımda sürekli hiç geçmeyen sızı var onun dışında adete 5 gün kala karın ağrılarım başladı sanki oldum olacam bilmiyorum neyden kaynaklı?? Sende hiç belirti var mıydı?sat 5 mart bat 2 nisan adetimin 19. ggunu 0,1 21. günü 0,29 22. gunu 0,57 geldi ama bi dahha adetim gecmeden yapmam ama eski ev arkadaşım ebe hiç belli olmaz diyo.. adetten 2 gun sonra kesin sonuç diyor
Olabilir ovulasyondan 12 gün sonra yapılan test tıbbi olarak net sonuç veriyor dediler benim kaşık ağrım ve bel ağrım var ayrıca arada midem bulanıyor reflum var ama onunla alakalı mi bulantim emindegilimCanım seninle aynıyız :) benim de sat 6 Mart bat 3 Nisan bende yumurtlamadan 1 hafta sonra beta 0.134 çıktı. Bende umudu kestim başka da kana baktırmadım ama sağ kasığımda sürekli hiç geçmeyen sızı var onun dışında adete 5 gün kala karın ağrılarım başladı sanki oldum olacam bilmiyorum neyden kaynaklı?? Sende hiç belirti var mıydı?
Ben yarın gidip en azından bi bakturayım istiyorum yükselme yoksa nedir bu ağrının sebebi tetkik yapılsın.. Benim de midem de ekşime var gaz var ama bununla mı ilgili bilmiyorum canım. Seninde değerlerin aslında katlanmış gibi görünüyo inşallah vardır bebiş :)Olabilir ovulasyondan 12 gün sonra yapılan test tıbbi olarak net sonuç veriyor dediler benim kaşık ağrım ve bel ağrım var ayrıca arada midem bulanıyor reflum var ama onunla alakalı mi bulantim emindegilim
Ben yarın gidip en azından bi bakturayım istiyorum yükselme yoksa nedir bu ağrının sebebi tetkik yapılsın.. Benim de midem de ekşime var gaz var ama bununla mı ilgili bilmiyorum canım. Seninde değerlerin aslında katlanmış gibi görünüyo inşallah vardır bebiş :)
benim ilk yaptıgım idrar pozitif ti fakat kan bat a 4 gün kala kan testi yaptım negatifHerkese merhaba. Uzun süredir burada yazılanları takip ediyorum. İnşallah bebeklerimize en kısa zamanda hayırlısı ile kavuşuruz. Benim bat 2 nisan. Bu sabah evde test yaptım, sanki çizgi var gibiydi ama bilmiyorum belki hayal de görmüş olabilirim :) Çünkü testi ne zaman elime alıp baksam, çizgi bazen var, bazen de yok.. :) Yarın sabah ilk idrarla tekrar deneyeceğim, o da olmazsa akşam iş çıkışında kan vereceğim.
Belirtilerime gelince:
- Aynı adet olacakmışım gibi ara ara yoklayan karın ve bel ağrısı,
- Göğüs ucunda acı,
- Son 3-4 gündür baş gösteren uyku hali (gerçi bu yorgunluktan da olabilir tabii),
- Bir de bugün fark ettiğim minik minik damarlar
Daha ne olsun
benim ilk yaptıgım idrar pozitif ti fakat kan bat a 4 gün kala yaptım negatif
hala bekleyişteyim kan testini dün yaptım
bat a 3 gün var
kan testi kesin sonuc bnce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?