Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Hmm gün doğmadan neler olur valla ,hiç belirti yasamadan adet olupta hamılelıgını 4 yada 5. Ayda idrar yolu enfeksiyonu olunca öğrenen arkadsm vardı,hiç kilo da almadı, sigara da içiyordu bol bol bebeği de sağlıklı doğdu maşallah...
İdrar yolu enfeksiyonunu 2,5ay yasadım daha yeni azaldı, arkadsm 7 aylık hamile 7 aydır cekiyorum diyor..kadınlar daha cabuk yakalanıyor idraryolu enfeksiyonuna malesef..
Cınsiyeti büyük olasılıkla kız dedi doktorumuz, ama cinsiyetten ziyade sağlıklı olmasına daha cok sevindik. :) Sağlıklı deyince sevincten ağlamaya başladm ztn..
İnsallah cnm sende hayirlisyla bi an once hamile kalir, bu duyguyu tadarsin.

inşallah aminn hemde kız ne güzel
tabi ki önce sağlık ama insan merak ediyor öğrenme heyecanı ne güzel bir duygudur...sağlıkla al kucağına

tesekkur ederim cevabın için

@selin1905 canım merhaba beta değerlerinden bahsetmişin bi mesajında adete jaç gün kala yaptın ve değerlerin sırasıyla nasıl çıktı canım bilgi verir misin??
sat 5 mart bat 2 nisan adetimin 19. ggunu 0,1 21. günü 0,29 22. gunu 0,57 geldi ama bi dahha adetim gecmeden yapmam ama eski ev arkadaşım ebe hiç belli olmaz diyo.. adetten 2 gun sonra kesin sonuç diyor

Allah tamamina erdirsin canim:))neden oyle demiski 6. Aya kadar testler var ben kizlarimda hep yaptirdim bundada cagiriyor doktor sadece bu sefer seker testini yaptirmayi dusunmuyorum pek bakalim

Ahh canım ahh çabucak atlatırsın bu donemi inşallah

Benim programa gore bat yarin
Uc gun kala test yapmistim negatif cikti simdi korkuyorum yapmadim
Ne regl ne bebek belirtisi var
Sadece arada sag arada sol kasigimda batmalar igne batmasi gibi baska bir sey yok
Gecen ayda regl belirtisiz geldi. Normalde degisik bir agrim olurdu.

sat 5 mart bat 2 nisan adetimin 19. ggunu 0,1 21. günü 0,29 22. gunu 0,57 geldi ama bi dahha adetim gecmeden yapmam ama eski ev arkadaşım ebe hiç belli olmaz diyo.. adetten 2 gun sonra kesin sonuç diyor
Canım seninle aynıyız :) benim de sat 6 Mart bat 3 Nisan bende yumurtlamadan 1 hafta sonra beta 0.134 çıktı. Bende umudu kestim başka da kana baktırmadım ama sağ kasığımda sürekli hiç geçmeyen sızı var onun dışında adete 5 gün kala karın ağrılarım başladı sanki oldum olacam bilmiyorum neyden kaynaklı?? Sende hiç belirti var mıydı?

Olabilir ovulasyondan 12 gün sonra yapılan test tıbbi olarak net sonuç veriyor dediler benim kaşık ağrım ve bel ağrım var ayrıca arada midem bulanıyor reflum var ama onunla alakalı mi bulantim emindegilim

Olabilir ovulasyondan 12 gün sonra yapılan test tıbbi olarak net sonuç veriyor dediler benim kaşık ağrım ve bel ağrım var ayrıca arada midem bulanıyor reflum var ama onunla alakalı mi bulantim emindegilim
Ben yarın gidip en azından bi bakturayım istiyorum yükselme yoksa nedir bu ağrının sebebi tetkik yapılsın.. Benim de midem de ekşime var gaz var ama bununla mı ilgili bilmiyorum canım. Seninde değerlerin aslında katlanmış gibi görünüyo inşallah vardır bebiş :)

bu kadar küçük katlamaz ama bi ihtimal..:)

Herkese merhaba. Uzun süredir burada yazılanları takip ediyorum. İnşallah bebeklerimize en kısa zamanda hayırlısı ile kavuşuruz. Benim bat 2 nisan. Bu sabah evde test yaptım, sanki çizgi var gibiydi ama bilmiyorum belki hayal de görmüş olabilirim :) Çünkü testi ne zaman elime alıp baksam, çizgi bazen var, bazen de yok.. :) Yarın sabah ilk idrarla tekrar deneyeceğim, o da olmazsa akşam iş çıkışında kan vereceğim.

Belirtilerime gelince:
- Aynı adet olacakmışım gibi ara ara yoklayan karın ve bel ağrısı,
- Göğüs ucunda acı,
- Son 3-4 gündür baş gösteren uyku hali (gerçi bu yorgunluktan da olabilir tabii),
- Bir de bugün fark ettiğim minik minik damarlar

Daha ne olsun

benim ilk yaptıgım idrar pozitif ti fakat kan bat a 4 gün kala kan testi yaptım negatif

hala bekleyişteyim kan testini dün yaptım
bat a 3 gün var
kan testi kesin sonuc bnce

Bakalım ben de muhtemelen yarın akşam yaptıracağım. Ama şimdiden kendimi negatif sonuca alıştırmaya çalışıyorum. Çünkü bu belirtilerin her birini istisnasız her ay yaşıyorum. Kafandan bu düşünceleri at diyorlar ama ne mümkün! :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…