Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

ya ben bu ay resmen hamileden cok hamileyim

ya ben bu ay resmen hamileden cok hamileyim

Aynen ben de öyleyim hiç sorma yaaa
Her sabah gözümü açar açmaz çalışmaya başlıyor beynim. Gece yatana kadar da hiç ara vermiyor. Ay göğsüm sızladı, ay kasığım seyirdi, ay başım döndü diye diye deliye döndüm iyice. Kafadan atayım derken iyice gömüldüm bu düşüncelere.

Insallaj hayirli haberler alirsiniz

Merhaba canım bat benim de 3 nisan hemen hemen ayni seninle .bende de yumurtlama dan 3-4 gün sonra başlayan ve gitgide artan sağ kasik ağrım var bide midem eksiyo gibi ama yumurtlama dan 7 gün sonra kanda beta düşük çıktı yarın gidip baktıkça artış var mı diye sende kaşık ağrısı falan var mı?

Merhaba, bende kasık ağrısı bata 6 gün kala başladı. Hafif bir sızlama şeklindeydi. Ama dünden beri filan sızlama daha çok adet sancısına benzemeye başladı. Her ay göğüslerim adete doğru ağrırdı ama bu ay ağrı yok, uçları resmen acıyor, bu durumda bugün başladı. Hayırdır inşallah diyelim :)

Kanda çok erken baktırmışsın gerçi ama merak ettim kaç çıktığını?

Canim kanda mecburen baktırdim sağ kaşığım agriyordu ve ilaç almak için emin olmak istedim. Bata 8-9 gün kala beta 0.134 du doktor yukselmez dedi. Umudu kaybettim ama sağ kasik ağrım şiddetini artırdı 2 gündür sanki yeniden yumurtluyorum ama ovulasyon testi yaptım oda silik yani sebebini bilmiyorum

Üşütmüş olabilirsin belki

Arkadaşlar ya 1 hafta geçti adetim 5 gun önce yaptım negatif çıktı hala olmadim acayip gerginlik var üstünde adet olamiyo gibi hissediyorum kendimi pff..

maya_gallo birde ateşim olctum az önce 37.3 çıktı. Ateşin yüksek olması da gebeliğe isaretmis hadi inşallah.

Hımm.. Sabah ölçmek gerekmiyor muydu acaba? Ben her sabah 06:45'te ölçüyorum
Bu sabah 36,4'tü. Eğer yarın sabah da düşmemiş olursa hala bir şansım var demek ki ama dur şimdi ben de bir ölçeyim çok merak ettim. Sonucu yazarım az sonra.

Yok ya 36 nin altına düşmedi sürece sorun yok galiba .ben sabah ölmeyi unuttuğum için gün içinde olctm :)

Sabahları ölçmek bende artık alışkanlık oldu. İşe hazırlanmak için alarm çaldığında ilk iş baş ucumda duran dereceye uzanmak oluyor. Birkaç kere de ağzımda dereceyle uyumuşluğum var. Allahtan dijital de çıkardığı sesle tekrar uyanıyorum sonunda.

Bende sabah erken çıkıyorum evden unutuyorum genelde Ayy çok komigiz şaka gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…