Bakalım ben de muhtemelen yarın akşam yaptıracağım. Ama şimdiden kendimi negatif sonuca alıştırmaya çalışıyorum. Çünkü bu belirtilerin her birini istisnasız her ay yaşıyorum. Kafandan bu düşünceleri at diyorlar ama ne mümkün! :)
ya ben bu ay resmen hamileden cok hamileyim
Insallaj hayirli haberler alirsinizBakalım ben de muhtemelen yarın akşam yaptıracağım. Ama şimdiden kendimi negatif sonuca alıştırmaya çalışıyorum. Çünkü bu belirtilerin her birini istisnasız her ay yaşıyorum. Kafandan bu düşünceleri at diyorlar ama ne mümkün! :)
Ben hergün 2 katı artıyor diye biliyorum yanlış mı.? Desene o zaman ikimizin de şansı yok mubu kadar küçük katlamaz ama bi ihtimal..:)
Kizlar bende bugun beta hcg yaptirdim 311 cikti yarin dr a gidiyorum keseyi gormek icin cok erken ama yinede bi gidiyim istedim
Merhaba canım bat benim de 3 nisan hemen hemen ayni seninle .bende de yumurtlama dan 3-4 gün sonra başlayan ve gitgide artan sağ kasik ağrım var bide midem eksiyo gibi ama yumurtlama dan 7 gün sonra kanda beta düşük çıktı yarın gidip baktıkça artış var mı diye sende kaşık ağrısı falan var mı?Herkese merhaba. Uzun süredir burada yazılanları takip ediyorum. İnşallah bebeklerimize en kısa zamanda hayırlısı ile kavuşuruz. Benim bat 2 nisan. Bu sabah evde test yaptım, sanki çizgi var gibiydi ama bilmiyorum belki hayal de görmüş olabilirim :) Çünkü testi ne zaman elime alıp baksam, çizgi bazen var, bazen de yok.. :) Yarın sabah ilk idrarla tekrar deneyeceğim, o da olmazsa akşam iş çıkışında kan vereceğim.
Belirtilerime gelince:
- Aynı adet olacakmışım gibi ara ara yoklayan karın ve bel ağrısı,
- Göğüs ucunda acı,
- Son 3-4 gündür baş gösteren uyku hali (gerçi bu yorgunluktan da olabilir tabii),
- Bir de bugün fark ettiğim minik minik damarlar
Daha ne olsun
Merhaba canım bat benim de 3 nisan hemen hemen ayni seninle .bende de yumurtlama dan 3-4 gün sonra başlayan ve gitgide artan sağ kasik ağrım var bide midem eksiyo gibi ama yumurtlama dan 7 gün sonra kanda beta düşük çıktı yarın gidip baktıkça artış var mı diye sende kaşık ağrısı falan var mı?
Canim kanda mecburen baktırdim sağ kaşığım agriyordu ve ilaç almak için emin olmak istedim. Bata 8-9 gün kala beta 0.134 du doktor yukselmez dedi. Umudu kaybettim ama sağ kasik ağrım şiddetini artırdı 2 gündür sanki yeniden yumurtluyorum ama ovulasyon testi yaptım oda silik yani sebebini bilmiyorumMerhaba, bende kasık ağrısı bata 6 gün kala başladı. Hafif bir sızlama şeklindeydi. Ama dünden beri filan sızlama daha çok adet sancısına benzemeye başladı. Her ay göğüslerim adete doğru ağrırdı ama bu ay ağrı yok, uçları resmen acıyor, bu durumda bugün başladı. Hayırdır inşallah diyelim :)
Kanda çok erken baktırmışsın gerçi ama merak ettim kaç çıktığını?
Canim kanda mecburen baktırdim sağ kaşığım agriyordu ve ilaç almak için emin olmak istedim. Bata 8-9 gün kala beta 0.134 du doktor yukselmez dedi. Umudu kaybettim ama sağ kasik ağrım şiddetini artırdı 2 gündür sanki yeniden yumurtluyorum ama ovulasyon testi yaptım oda silik yani sebebini bilmiyorum
Su an o ihtimal de var ama hamiss olmayi tercih ederimÜşütmüş olabilirsin belki
maya_gallo birde ateşim olctum az önce 37.3 çıktı. Ateşin yüksek olması da gebeliğe isaretmis hadi inşallah.
maya_gallo birde ateşim olctum az önce 37.3 çıktı. Ateşin yüksek olması da gebeliğe isaretmis hadi inşallah.
Yok ya 36 nin altına düşmedi sürece sorun yok galiba .ben sabah ölmeyi unuttuğum için gün içinde olctm :)36,7 çıktı. Düşük sanırım benimki
Yok ya 36 nin altına düşmedi sürece sorun yok galiba .ben sabah ölmeyi unuttuğum için gün içinde olctm :)
Bende sabah erken çıkıyorum evden unutuyorum genelde Ayy çok komigiz şaka gibiSabahları ölçmek bende artık alışkanlık oldu. İşe hazırlanmak için alarm çaldığında ilk iş baş ucumda duran dereceye uzanmak oluyor. Birkaç kere de ağzımda dereceyle uyumuşluğum var. Allahtan dijital de çıkardığı sesle tekrar uyanıyorum sonunda.
Bende sabah erken çıkıyorum evden unutuyorum genelde Ayy çok komigiz şaka gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?