- 15 Mayıs 2010
- 6.716
- 5.835
- 723
Yazarım canım mutlaka bende umitlenmek istemiyorum bakalım nasip:)Yarın sabah kaç çıkacak bakalım. Sen de ölçersen yaz mutlaka. Ben kendimi mutsuz sona hazırlamaya başladım şimdiden. :)
Yazarım canım mutlaka bende umitlenmek istemiyorum bakalım nasip:)
Kizlar bugun cinsiyete gitme ihtimalim var dua edin canlar gidebiliym belli olsun artik
Tesekkur ederim, aminn seninkini de hayirlisiyla insallah:)Allah tamamina erdirsin canim:))neden oyle demiski 6. Aya kadar testler var ben kizlarimda hep yaptirdim bundada cagiriyor doktor sadece bu sefer seker testini yaptirmayi dusunmuyorum pek bakalim
Bu ay çok rahatım gerçekten belirti aramıyorum ,kendimi dinlemiyorum belki enfeksiyon olduğum için hiç umudum yok o yüzden, sadece isteğim 11 nisan gelsin ve tedaviye başlayım diye bakıyorum ama sizi takip edemeden yapamıyorum yeni hamişler görüp mutlu oluyorum..
Not rahim filminden sonra sağ kasığıma ara ara ağrı giriyor böyle yan etki yapan oldu mu size acaba?
Pasta kurabiye kokulutaş falan yapıyorum canım
Teşekkür ederim canım benimCanım biran önce 11 Nisan gelsin ozman az kalmışki zaten :)
Çok Geçmiş olsun, umarım en kısa sürede güzel haberini alırız..
Herkese merhaba. Uzun süredir burada yazılanları takip ediyorum. İnşallah bebeklerimize en kısa zamanda hayırlısı ile kavuşuruz. Benim bat 2 nisan. Bu sabah evde test yaptım, sanki çizgi var gibiydi ama bilmiyorum belki hayal de görmüş olabilirim :) Çünkü testi ne zaman elime alıp baksam, çizgi bazen var, bazen de yok.. :) Yarın sabah ilk idrarla tekrar deneyeceğim, o da olmazsa akşam iş çıkışında kan vereceğim.
Belirtilerime gelince:
- Aynı adet olacakmışım gibi ara ara yoklayan karın ve bel ağrısı,
- Göğüs ucunda acı,
- Son 3-4 gündür baş gösteren uyku hali (gerçi bu yorgunluktan da olabilir tabii),
- Bir de bugün fark ettiğim minik minik damarlar
Daha ne olsun
Kizlar bugun cinsiyete gitme ihtimalim var dua edin canlar gidebiliym belli olsun artik
canim benim de pko m var ama benim yumurtlamam da catlama da problem yok sadece kistler erkeklik hormonu salgiliyordu.. dogal yollarla hamile kaldim 2.ayda.. Rabb im sana nasip etsin insallah :))Canim bende de pko var.klomen kullandım bugün 15. Günü adetin 14 mm olmuş . cuma tekrar çağırdı . sen ovu testi kullanmıştı sanırım ne zman gerçekleşti ovulasyon kaçıncı günde . hatırlıyor musun
Canim cogu doktor onermiyor o sekeri ictigin zaman bebek cok rahatsiz oluyormus kizlarimda yaptirdim ama bunda kararsizim yaptirmam heraldeTesekkur ederim, aminn seninkini de hayirlisiyla insallah:)
Yani arkadasima 2li test iyi buna gerek yok demis. Bende doktora soracagim tetanoz asisini ve 3lü testleri..
detayli ultrasonuda yaptirdim ben 14. Haftada bi daha yapilacak mi ki bilmiyorum..
Seker yuklemesini niye istemiyorsun?
Aminn insallah canim cok sagol yazarim tabiki:))))İnşallah öğrenebilirsin canım, gönlüne göre olsun.. Bize haber ver mutlaka
İnsallah canim Allah razi olsun erkek hissediyorum tuhaf bi skilde kendimi okadar alistirdimki oglum diyorum kiz derse cok sasiririm hayirlisi:))))İnşallah bugün hayırlısıyla öğrenirsin. Senin içinden ne geçiyor?
bence yaptirmalisin onceki hamileliklerinde sekerinin cikmamasi bunda da cikmayacak anlamina gelmiyor.. 50 gr seker veriliyor zaten gundelik zamanda da yedigimiz yiyeceklerden o kadar seker illaki aliyoruz ekmekten tatlilardan meyvelerden.. aksine test yaptirmazsan ve gebelik sekerin varsa bu bebek icin daha sakincali.. bir saglikci olarak uyarmak istedim :)Canim cogu doktor onermiyor o sekeri ictigin zaman bebek cok rahatsiz oluyormus kizlarimda yaptirdim ama bunda kararsizim yaptirmam heralde
Tabi sende haklisin canim ama doktorlar bu konuda bolunmus durumda o ilacin icinde sadece seker yokki bi yerde duymustum onu ictikten sonra ugs de cocuga bakmislar cok rahatsizmis surekli toplanip yuzunu burusturuyomus aci cekiyo gibi falan bunlar kafami cok karistirdi kararbence yaptirmalisin onceki hamileliklerinde sekerinin cikmamasi bunda da cikmayacak anlamina gelmiyor.. 50 gr seker veriliyor zaten gundelik zamanda da yedigimiz yiyeceklerden o kadar seker illaki aliyoruz ekmekten tatlilardan meyvelerden.. aksine test yaptirmazsan ve gebelik sekerin varsa bu bebek icin daha sakincali.. bir saglikci olarak uyarmak istedim :)
sonucta o sekeri aldiktan 2 saat icinde vucudundan atiyorsun eger hastaligin yoksa.. ama sekerin varsa bebek hep o durumda oluyor dusun ve duruma gore de ilac kullanmaya basliyorsun :)) karar senin tabiki :))Tabi sende haklisin canim ama doktorlar bu konuda bolunmus durumda o ilacin icinde sadece seker yokki bi yerde duymustum onu ictikten sonra ugs de cocuga bakmislar cok rahatsizmis surekli toplanip yuzunu burusturuyomus aci cekiyo gibi falan bunlar kafami cok karistirdi kararsizim
Dun 15. Gündü 14 mm imiş canim .iki gün önce de aynıydı büyüme olmamış dedi yarın tekrar çağırdı. Ki büyüme olmadıysa yarın da aynı olur kesincanim benim de pko m var ama benim yumurtlamam da catlama da problem yok sadece kistler erkeklik hormonu salgiliyordu.. dogal yollarla hamile kaldim 2.ayda.. Rabb im sana nasip etsin insallah :))
evet yumurtlamami takip ettim ben 16. gunde cift cizgi gordum muhtemelen ertesi gun yumurtlamisimdir.. ilk belirtim de asiri gogus ucu agrisi)
doktor sana hangi gun dedi yumurtanin catlamasi icin?
hayirlisi olsun canim benim sakin stres yapma stres cok etkiliyor biliyorsun :)) inofolic diye bi ilac var hem yumurta gelistirici var hem folik asit var icinde pko lular icin.. sen de arastir hem yarin doktoruna onu bi sor olur mu :)) Rabb im hayirlisini versin :))Dun 15. Gündü 14 mm imiş canim .iki gün önce de aynıydı büyüme olmamış dedi yarın tekrar çağırdı. Ki büyüme olmadıysa yarın da aynı olur kesin
Glukofen verdi canim onu kullanıyorum. İnofolic de duydum ama bunla birlikte kullanılır mı acabahayirlisi olsun canim benim sakin stres yapma stres cok etkiliyor biliyorsun :)) inofolic diye bi ilac var hem yumurta gelistirici var hem folik asit var icinde pko lular icin.. sen de arastir hem yarin doktoruna onu bi sor olur mu :)) Rabb im hayirlisini versin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?