glukofen erkeklik hormonunu azaltiyor ve zayiflamana yardimci oluyo kullanilir tabiki alanlari farkliGlukofen verdi canim onu kullanıyorum. İnofolic de duydum ama bunla birlikte kullanılır mı acaba
İnsallah canim Allah razi olsun erkek hissediyorum tuhaf bi skilde kendimi okadar alistirdimki oglum diyorum kiz derse cok sasiririm hayirlisi:))))
Tamam canım sağol sorayim yarin :)glukofen erkeklik hormonunu azaltiyor ve zayiflamana yardimci oluyo kullanilir tabiki alanlari farkli) sor doktoruna yarin )
bence test yap varsa kesin cikar ya da tam emin olayim dersen kan testi yaptir zaten adet gunun bugun yada dun olmaliydiKizlar merhaba bu ayin 16snda catlatma ignesi oldum bugun 15.gunum bamile olup olmadigmi kacinci gun ogrenbilirm acaba (lutfen bana yardmci olun )
Unuttum canım ama 1 saate hastaneye gitcem kan için ama içimde bi his bebek yok diyoGünaydın. Bu sabah ateşimi ölçtüm 36,6 çıktı. Bu iyi bir işaret. Bata kaldı 2 gün.Ama yaptığım idrar testi ise negatifti. Bu da kötüye işaret. Sen ölçebildin mi?
Kizlar mrb. Bende de bazi belirtiler var ama bilemiyorum daha 8-9 gunum var. Bu kadar erken belirti olabilir mi sizce.
hevesini kirmak istemem ama kanda bhcg baya bi arttigi zaman mide bulantisi yapiyor genelde bu de hamileligin 6.haftalarina denk geliyor.. gerci benim olmadi ama tabi boyle istisnalar olabiliyor.. bence mideni usutmus olabilirsin canim ama tabi insallah hamilesindir :))Merhaba Arkadaşlar.. Benimde beklenen adet tarihime 10 gün kadar var ama bir kaç gündür ani mide bulantısı yaşıyorum. Birden bire oluyor.. Birinde yürüyordum yer ayağımın altından kaydı midem ağzıma geldi. Bugün de sadece başımı çevirdim ve yine midem ağzıma geldi istigfar ettim. Biliyorum çok erken ama hiç yaşamamıştım böyle şeyler..
Canım inşallah hamilesindir, testini burda paylaşırsan bizde yorum yapabilirz istersen çizgi var mı hayal mi
Hayırlısı olsun inşallah..
Bu hayalet çizgi ilk kaçıncı dakikada çıktıAynı testin resimlerini yükledim. Bu bata 4 ya da 5 gün kadar kalmışken yaptığım test. Ama biraz beklemiş hali, biraz da kontrastıyla filan oynadım :)
Bakalım bir şey görebilecek misiniz?
Unuttum canım ama 1 saate hastaneye gitcem kan için ama içimde bi his bebek yok diyobirden ümidim kesildi ama en azından sporumu yapmak için hamiş olmadığıma emin olmam lazım
hevesini kirmak istemem ama kanda bhcg baya bi arttigi zaman mide bulantisi yapiyor genelde bu de hamileligin 6.haftalarina denk geliyor.. gerci benim olmadi ama tabi boyle istisnalar olabiliyor.. bence mideni usutmus olabilirsin canim ama tabi insallah hamilesindir :))
Canım merhaba,
Benim reglmden 10gün önce belirtilerim başladı, olur mu deme oluyor.Psikolojik olmadığına eminsen canım erken değil..
Bu hayalet çizgi ilk kaçıncı dakikada çıktı
Eminim aslinda. Soyle ki bir hafta once kasik agrim basladi dr gittim ulturasonla bakti yumurtaliklarin temiz kist yok dedi onra geçmedi İki gün sonra acile gittim orada da idrar testi yapıldı idrarımda da hiçbir şey yoktu ama hala ağrılarım devam ediyor Başımda dönüyor Ara ara ayaklarımda yanma oluyor 4 5 gündür. Normalde çok idrara çıkmak çok su içmediğim için ama sık sık çıkmaya başladım Bunlar belirtimi bilmiyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?