Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Glukofen verdi canim onu kullanıyorum. İnofolic de duydum ama bunla birlikte kullanılır mı acaba
glukofen erkeklik hormonunu azaltiyor ve zayiflamana yardimci oluyo kullanilir tabiki alanlari farkli ) sor doktoruna yarin )

İnsallah canim Allah razi olsun erkek hissediyorum tuhaf bi skilde kendimi okadar alistirdimki oglum diyorum kiz derse cok sasiririm hayirlisi:))))

Sen benim gibi erkek istiyor ve oyüzden erkek hissediyosun kuzum sanırım
İnşallah gönlümüze göredir, kızda olsa erkekte sağlıklısını hayırlısını layık gördüğünü versin Allahım.

Kizlar merhaba bu ayin 16snda catlatma ignesi oldum bugun 15.gunum bamile olup olmadigmi kacinci gun ogrenbilirm acaba (lutfen bana yardmci olun )

Kizlar merhaba bu ayin 16snda catlatma ignesi oldum bugun 15.gunum bamile olup olmadigmi kacinci gun ogrenbilirm acaba (lutfen bana yardmci olun )
bence test yap varsa kesin cikar ya da tam emin olayim dersen kan testi yaptir zaten adet gunun bugun yada dun olmaliydi ) guzel haberlerini bekliyoruz :))

Günaydın. Bu sabah ateşimi ölçtüm 36,6 çıktı. Bu iyi bir işaret. Bata kaldı 2 gün.Ama yaptığım idrar testi ise negatifti. Bu da kötüye işaret. Sen ölçebildin mi?
Unuttum canım ama 1 saate hastaneye gitcem kan için ama içimde bi his bebek yok diyo birden ümidim kesildi ama en azından sporumu yapmak için hamiş olmadığıma emin olmam lazım

Kizlar mrb. Bende de bazi belirtiler var ama bilemiyorum daha 8-9 gunum var. Bu kadar erken belirti olabilir mi sizce.

Kizlar mrb. Bende de bazi belirtiler var ama bilemiyorum daha 8-9 gunum var. Bu kadar erken belirti olabilir mi sizce.

Canım merhaba,
Benim reglmden 10gün önce belirtilerim başladı, olur mu deme oluyor. Psikolojik olmadığına eminsen canım erken değil..

Eminim aslinda. Soyle ki bir hafta once kasik agrim basladi dr gittim ulturasonla bakti yumurtaliklarin temiz kist yok dedi onra geçmedi İki gün sonra acile gittim orada da idrar testi yapıldı idrarımda da hiçbir şey yoktu ama hala ağrılarım devam ediyor Başımda dönüyor Ara ara ayaklarımda yanma oluyor 4 5 gündür. Normalde çok idrara çıkmak çok su içmediğim için ama sık sık çıkmaya başladım Bunlar belirtimi bilmiyorum ama

Merhaba Arkadaşlar.. Benimde beklenen adet tarihime 10 gün kadar var ama bir kaç gündür ani mide bulantısı yaşıyorum. Birden bire oluyor.. Birinde yürüyordum yer ayağımın altından kaydı midem ağzıma geldi. Bugün de sadece başımı çevirdim ve yine midem ağzıma geldi istigfar ettim. Biliyorum çok erken ama hiç yaşamamıştım böyle şeyler..

hevesini kirmak istemem ama kanda bhcg baya bi arttigi zaman mide bulantisi yapiyor genelde bu de hamileligin 6.haftalarina denk geliyor.. gerci benim olmadi ama tabi boyle istisnalar olabiliyor.. bence mideni usutmus olabilirsin canim ama tabi insallah hamilesindir :))

Canım inşallah hamilesindir, testini burda paylaşırsan bizde yorum yapabilirz istersen çizgi var mı hayal mi
Hayırlısı olsun inşallah..

Aynı testin resimlerini yükledim. Bu bata 4 ya da 5 gün kadar kalmışken yaptığım test. Ama biraz beklemiş hali, biraz da kontrastıyla filan oynadım :)

Bakalım bir şey görebilecek misiniz?

Eklentiler

• 01.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 78
  • 02.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 79
  • 03.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 73
Unuttum canım ama 1 saate hastaneye gitcem kan için ama içimde bi his bebek yok diyo birden ümidim kesildi ama en azından sporumu yapmak için hamiş olmadığıma emin olmam lazım

Ümidini kesme hemen, belli olmaz bu işler. Ben de akşam iş çıkışı gideceğim. Muhtemelen de negatif sonucumu alıp kös kös evin yolunu tutacağım. Neyse.. :)

Sonucunu yaz mutlaka, merak ederim.

Cevabın için teşekkür ederim canım. Bende pek ihtimal veremiyorum. Adetlerim de düzenlidir. Ama ben Acaba geç döllenme filan mı oldu diye de düşünmedim değil. Ay y bilmiyorum. Çok Karışık valla keşke anında anlayabilse insan :)))

Canım merhaba,
Benim reglmden 10gün önce belirtilerim başladı, olur mu deme oluyor. Psikolojik olmadığına eminsen canım erken değil..

Merhaba şekerli şeker.. Sen regl den 10 gün önce belirtilerim başladı demişsin ya. Ne gibi belirtilerin vardı. Benim bat a 10 gün kaar var. ama iki gündür öğleye doğru aniden midem bulanıyor başım dönüyor yer ayağımın altından kayıyor. Bugün de dayanamadım istiğfar ettim midem öyle ağzıma geldi ki. Sen neler yaşadın acabaç Mümkün mü öyle birşey 10 gün öncesinden. Hiç aklımda yoktu.

Aynen. Beklemek kadar zor bir şey yokmuş. Kan testinde en erken ne zaman çıkar acaba

Eminsen olabilir canım, bu durum herkeste farklılık gösteriyor kimisi öncesinden kimisi sonrasında kimiside hiç belirti yaşamıyor, hayırlısı olsun senin adına..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…