Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Eminsen olabilir canım, bu durum herkeste farklılık gösteriyor kimisi öncesinden kimisi sonrasında kimiside hiç belirti yaşamıyor, hayırlısı olsun senin adına..
Icimi rahatlattin tesekkur ederim. Gunler de saymakla gecmiyor. Acaba kan testi yaptirsam cikar mi beklemeli miyim yoksa

Icimi rahatlattin tesekkur ederim. Gunler de saymakla gecmiyor. Acaba kan testi yaptirsam cikar mi beklemeli miyim yoksa

Canım geç döllenme ise çıkar ama normal ise bu kadar erken belirti veriyorsa da çıkması gerekir. ama bence sabırlı olmak lazım şimdi yaptırsan negatif çıksa daha çok zaman var moral bozukluğu yaşarız. Ben onun için yoktur diyorum. Etrafımdakiler sürekli dillendiriyor, artık ondan usandım ben

Bu arada soyadın Yıldızmı? :)))

Canım aşağıdaki yazım 17 şubatta öğrendikten sonraki yazdığım yazım umarım yardımcı olur.

Regliden sonraki ilk ilişkimiz ve ilk denemeydi. Yaklaşık 10 gün sonra;
Ciddi derecede uyku hali (Uykuya çok düşkün biri değilim) ve çalıştığım içinde bu uyku halini ben gerçekten hissettim
Yine aynı zamanlarda sadece bir gün yatana kadar geçmeyen bir bulantı yaşadım (şiddetli bir bulantıydı) ama kusmadım.
Onun dışındakiler çok hafifti, yaşam durumumu etkileyecek şekilde değildi.
Bide ben normalde kendimi güzel bulurum ama aynadan bakınca kendimi hiç beğenmedim. ( Bu hala devam ediyor :) )
Reglmden 1 hafta önce sivilcelendim normaldede reglm'e yakın çıkar ama 1-2 tane busefer 4-5 tane yüzümde çıktı.
Sık idrara çıkıyordum ama çok su ve sıvı tüketen biriyim oyüzdendir dedim.
İdrarda koyuluk ve koku oluştu, normalde yoktu..
Kasık ağrısı özellikle sağ kasık.
Normalde gastritim var (mide yanması) ilaç kullanıyordum, hamile kalmak isteyince bıraktım ya ilacı bıraktığım için yada hamilelikten dolayı bilmiyorum bunu ama mide yanmamda çok oldu..
Ve tabiki gögüslerimde hassasiyet (özellikle yanlışlıkla dokunulunca ve birine sarılınca daha net hissediyordum acıyı)

Bunların hepsine "psikolojik düşünüosun, psikolojik hissediyosun sen dedim kendi kendime.
Ama bu belirtilerden sonra kasıklarımda 8-9 önce başlayan ağrılarım oldu özellikle sağ kasığımda (idrarımı yaparken daha şiddetli) dedimki tamam sen hepsine psikolojik diyosun ama bu kasık ağrısı kesinlikle psikolojik değil dedim yine kendi kendime Hatta eğer hamilelik değilse başka bir rahatsızlığım oluştu diye düşündüm.

Ben kendimi fazlasıyla dinledim ve bu yüzdende kendime çok kızıyordum, dinlediğim içinde bu belirtileri kesinlikle yaşadığıma eminim. Belki çok dinlemeseydim bunların bazılarını hissetmeyebilirdim.
Düşünerek yazdım ama aklıma gelen birşey olursa eklerim yada sizde sormak isterseniz cevaplarım.

Eminsen olabilir canım, bu durum herkeste farklılık gösteriyor kimisi öncesinden kimisi sonrasında kimiside hiç belirti yaşamıyor, hayırlısı olsun senin adına..

Teşekkürler Şekerli şeker... Bu kadar erken bulantı olur mu Allah bilir.. Hayırlısı dediğin gibi sakin olmak lazım..

Senide tyebrik ederim :) Rabbim sağlıkla evladını kucağına almayı nasip etsin. Sağlıklı ve hayırlı bir evlat olur inşallah :)

Evet okudum senin mesajlarından buldum merak etmiştim cevabını bekleyememiştim.. :) Dediğin gibi kişiden kişiye değişir herşey :)

Teşekkür ederim.
Ben çok erken yaşadım belirtileri, belki başkası deseydi yok artık derdim
8. haftamda yok olacak şekilde azaldı şuan yok gibi mesela :)
Gönlüne göre olsun inşallah.

Beklemek daha yoruyo. Bu yedinci ayimiz. Husran olsun istemiyorum artik. Ismim yildiz

Bekle bence yinede insan kan testi yapıp negatif olunca daha çok üzülüyor, tabi karar senin ama üzülmemek adına beklemen daha iyi olur..

Kızlar selam Can'ım çok sıkkın doktora gidiyorum ve iyi haber iki yumurtalığımda da büyüyen yumurtalarım var. Kötü haber yarım cm lik polipin üzerine 1.5 cm lik bir de çikolata kistim çıktı. Çok mutsuz ve ümitsizim

canım selam kasık ağrısı demişsin sağ tarfında olmuş bana hemen umut oldu benimde özellikle sağ kasığım ağrıyo aslında ağrı gıbı degıl bazen karıncanlanma gıbı ınce ınce ıgne batması gıbı bazen de anı sancı gıbı bı acı saplanıyo gibi oluyo ama cogunlukla sag tarafımdan gırıyo. arada da adet agrısı gıbı agrım oluyo. seninki nasıldı ? bide benim adetim bugün yarın gelmeli ve adet oncesi akıntım artar benım bu ay akıntım pek gecmedi gibi hemen hemen hergun az ya da cok oldu. ama son ıkı gundur cok az ve akıskan kıvamda bu da bı belırtımı yoksa ben mı oyle olmasını ıstıyorum bılmıyorum. kendımı hıc kaptırmak ıstemıyorum aslında ıcımden bı hıs var dese bıle ben hemen yoktur dıyorum

Selam kizlar ❤ son adet tarihim 28 subatti hala gelen giden yok..bu ay ilk defabasladik bebek calismalarina... son bir haftadir bacaklarim belim cok agriyo kasigimdada batmalar var..adet olcam ondandir umutlanmiyayim diyorum ama gogsumun uclarida agriyo bu gebelik beliryisi mi bilmiyorum dun test yaptim negatif cikti... ama adetim hep duzensiz benim ne zaman test yapicam bida bi turlu karar veremiyorum ne zaman test yapiyim bidaha sizce

Canım slm şöyle söylim, kasık ağrısının bende oluş sebebi basit bir kist olmasıymış sağ tarafımda bebek oluşumuyla bende ağrı yapmaya başlamış belkide böyle bir durum yaşıyor olabilirsin.
Akıntı kısmına gelirsem normalde ayaklarımı üşüttüğüm, biraz üşüdüğümde akıntım olurdu ve farklı bir lavabo kullansam enfeksiyon kapar akıntım oluşurdu reglme yakın kupkuru kaldım ben.
Hep derim aynı şeyleri yaşayan insanlar muhakak vardır ama çoğu kişi herşeyi farklı yaşıyor bu dönemde..

Valla yalan olmasın ben bir saat sonra filan fark ettim. İşe gelirken çantama atmıştım :) Görebildin mi peki çizgiyi?
Evet canım çizgiyi gördüm ama 15-20 dakikadan sonra çıkan çizgilere itibar etmeyin diyolar o yüzden sordu yinede ümit var inşallah hamilesindir canim sana tavsiyem testi iki gün sonra tekrarla

Canını sıkma kistin küçükmüş sana engel olmacağini samıyorum sen çalışmalarına başla

kist olsa rahim filmiyle çıkarmıydı acaba? 6 7 ay once ultrasonla baktırdıgımda cıkmamıstı bısı. rahım fılmımde gayet guzel cıktı bılmıyorum ya en guzelı beklemek de ıste çok sabırsızım ben akıntımın neye baglı oldugu hala cozemedım ki bazen artıyo bazen azalıyo bundan oncekı aylarda da ara ara oluyodu ama bu ay hemen hemen her gun var. ortalama 29 gunde bır adet oluyorum eger ortalamaya uyarsam bugun batım ama gecen ay 31. gunde oldum o yuzden bugun olmazsam adetım gectı dıyemıycem hayırlısı olur ıns umarım bosa umutlanmıyorumdur yıne..

Hayırlısı canım inşallah bebiş vardır

Ümidini kesme hemen, belli olmaz bu işler. Ben de akşam iş çıkışı gideceğim. Muhtemelen de negatif sonucumu alıp kös kös evin yolunu tutacağım. Neyse.. :)

Sonucunu yaz mutlaka, merak ederim.
Yazarım canım tarım saate çıkar herhalde hayırlısı canım hepimiz için de :)

Kızlar selammm :) şu ovulasyon testi 4 gündür böyle çıkıyor.. sıvıya da dikkat edemiyorum maalesef..... ayrıca yumurta akı kıvamındaki akıntım da 1 haftadır var.. yumurtam çatlamadı mı ben anlamadım ... yani ikisi de gayet koyu gibi geliyor bana...bir de adetin 18. günü bugün

Eklentiler

• 20160331_150106.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 88
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…