Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Canım evet maalesef düşük bir değer ama geç döllenme durumları da olabiliyor biliyorsun. Sen yine de tedbiri elden bırakma. Moralini de sakın bozma. Bu arada ben de birazdan bu sabah yaptığım testin fotoğrafını yükleyeceğim.

Kızlar ben bu sabah test yaptım ama negatif çıktı demiştim burada. Bu testi de her zaman yaptığım gibi sabah işe giderken çantama atmıştım ama bu seferkini unutmuştum. Az önce fark ettim. Resmimi yüklüyorum, lütfen yorumlayabilir misiniz? Teşekkürleeeeeeer :)

Eklentiler

• 04.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 85

Canım ben bi pembelik görüyorum ama çok bekleyen testlerde sonuç geçerli değil diye biliyorum yanlış değilse.

Evet canım sana öyle gelmiyor gayet koyu çıkmış, hayırlısı inşallah.

Çok düşük canım geç döllenme için yumurtlamanın da geç olması gerekiyordu ama benim yumurtlamam üzerinden 12 gün geçti bi daha olmadı sanmıyorum neyse artık ilk işim adetin 3 günü prolaktin, fsh,lh,tsh hormon testlerini yaptırmak prolaktin en son 29 çıkmıştı sınır 25 imiş doktor kontrol altında tutalım demişti.. Seninkini yükle canım bende merak ettim

Yükledim canım bakabilirsen sevinirim.

bhchrk teşekkür ederim bende iyiyim çok fazla esneme ihtiyacım olup kendimi kasıp titriyorum ve çok fazla üşüyorum .kese 0.49 cm gözüktü 5+0 hafta sata göre usg de 4+2 çıktı normaldir dimi sonuçta döllenme satta olmuyor

canım umudunu kaybetmeni istemem çünkü benim de adetime 1 hafta kala beta 3.2 çıkmıştı.. iki gün sonra idrarda gördüm.. adet olmadığın sürece her zaman umut vardır :)
Canım benim adetime 3 gün var ondan dolayı umudum yok dedim tabi dediğin gibi adet olmadığın sürece bi umut ışığı olabilir :) bu saatten sonra hayırlısı artık ama sağ kasığımdaki ağrı sızı artık her neyse hala devam ediyo kist mi var diycem ama daha 15 gün önce muayene oldum alttan olsa görürdü doktor be nedir anlamadım şimdi kafam ona takıldı

ilk başta böyle olmuştu benim de demekki senin de geç döllenme olmuş ama zamanla yediğin besinlere bağlı olarak hızlı gelişip bu zamanı telafi eder bebişin bizim gibi merak etme :))) gözün aydın canım sırada kalp atışı var :))

sen umudunu kaybetme ama olur da adet olursan da adetliyken doktora git bi baksın ne var ne yok stres yapma Rabb im herşeyin hayırlısını verir

3 hafta sonra gel dedi dr nasıl geçer zaman bilmem senin belki kızın olacak.

Bu hafta hsg çektirdim kızlar inş faydası olur. Doktor sıvıyı içeri verdiğinde tüplerden geçişini birebir hissettim pıt pıt açıldı sanki

Canım, aynı durum bendede olduğu için yazıyorum normalmiş, benimde ilk gittiğimde 3gün eksik gözüktü usgde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…