- 15 Mayıs 2010
- 6.716
- 5.835
- 723
maya_gallo disikartal87 masalolsunnn bhchrk kızlar adetime 3 gün var beta 1.20 çıktı bundan 1 hafta öncede 0.134 dü yani katlanmış ama yeterli değil galiba sizce artık umut var mı?
Kızlar ben bu sabah test yaptım ama negatif çıktı demiştim burada. Bu testi de her zaman yaptığım gibi sabah işe giderken çantama atmıştım ama bu seferkini unutmuştum. Az önce fark ettim. Resmimi yüklüyorum, lütfen yorumlayabilir misiniz? Teşekkürleeeeeeer :)
Kızlar selammm :) şu ovulasyon testi 4 gündür böyle çıkıyor.. sıvıya da dikkat edemiyorum maalesef..... ayrıca yumurta akı kıvamındaki akıntım da 1 haftadır var.. yumurtam çatlamadı mı ben anlamadım ... yani ikisi de gayet koyu gibi geliyor bana...bir de adetin 18. günü bugün
Çok düşük canım geç döllenme için yumurtlamanın da geç olması gerekiyordu ama benim yumurtlamam üzerinden 12 gün geçti bi daha olmadı sanmıyorum neyse artık ilk işim adetin 3 günü prolaktin, fsh,lh,tsh hormon testlerini yaptırmak prolaktin en son 29 çıkmıştı sınır 25 imişCanım evet maalesef düşük bir değer ama geç döllenme durumları da olabiliyor biliyorsun. Sen yine de tedbiri elden bırakma. Moralini de sakın bozma. Bu arada ben de birazdan bu sabah yaptığım testin fotoğrafını yükleyeceğim.
Çok düşük canım geç döllenme için yumurtlamanın da geç olması gerekiyordu ama benim yumurtlamam üzerinden 12 gün geçti bi daha olmadı sanmıyorum neyse artık ilk işim adetin 3 günü prolaktin, fsh,lh,tsh hormon testlerini yaptırmak prolaktin en son 29 çıkmıştı sınır 25 imişdoktor kontrol altında tutalım demişti.. Seninkini yükle canım bende merak ettim
canım umudunu kaybetmeni istemem çünkü benim de adetime 1 hafta kala beta 3.2 çıkmıştı.. iki gün sonra idrarda gördüm.. adet olmadığın sürece her zaman umut vardır :)maya_gallo disikartal87 masalolsunnn bhchrk kızlar adetime 3 gün var beta 1.20 çıktı bundan 1 hafta öncede 0.134 dü yani katlanmış ama yeterli değil galiba sizce artık umut var mı?
Canım benim adetime 3 gün var ondan dolayı umudum yok dedim tabi dediğin gibi adet olmadığın sürece bi umut ışığı olabilir :) bu saatten sonra hayırlısı artık ama sağ kasığımdaki ağrı sızı artık her neyse hala devam ediyo kist mi var diycem ama daha 15 gün önce muayene oldum alttan olsa görürdü doktor be nedir anlamadım şimdi kafam ona takıldıcanım umudunu kaybetmeni istemem çünkü benim de adetime 1 hafta kala beta 3.2 çıkmıştı.. iki gün sonra idrarda gördüm.. adet olmadığın sürece her zaman umut vardır :)
Evet canım sana öyle gelmiyor gayet koyu çıkmış,hayırlısı inşallah.
ilk başta böyle olmuştu benim de demekki senin de geç döllenme olmuşbhchrk teşekkür ederim bende iyiyim çok fazla esneme ihtiyacım olup kendimi kasıp titriyorum ve çok fazla üşüyorum .kese 0.49 cm gözüktü 5+0 hafta sata göre usg de 4+2 çıktı normaldir dimi sonuçta döllenme satta olmuyor
sen umudunu kaybetme ama olur da adet olursan da adetliyken doktora git bi baksın ne var ne yokCanım benim adetime 3 gün var ondan dolayı umudum yok dedim tabi dediğin gibi adet olmadığın sürece bi umut ışığı olabilir :) bu saatten sonra hayırlısı artık ama sağ kasığımdaki ağrı sızı artık her neyse hala devam ediyo kist mi var diycem ama daha 15 gün önce muayene oldum alttan olsa görürdü doktor be nedir anlamadım şimdi kafam ona takıldı
3 hafta sonra gel dedi dr nasıl geçer zaman bilmemilk başta böyle olmuştu benim de demekki senin de geç döllenme olmuşama zamanla yediğin besinlere bağlı olarak hızlı gelişip bu zamanı telafi eder bebişin bizim gibi merak etme :))) gözün aydın canım sırada kalp atışı var :))
yani içime öyle doğdu kız bebek3 hafta sonra gel dedi dr nasıl geçer zaman bilmemsenin belki kızın olacak.
geçer geçer merak etme :) hızlı gelişen erkek olurmuş ya ben de erkek hissediyorum bi de :)3 hafta sonra gel dedi dr nasıl geçer zaman bilmemsenin belki kızın olacak.
Amin canım inşallahsen umudunu kaybetme ama olur da adet olursan da adetliyken doktora git bi baksın ne var ne yokstres yapma Rabb im herşeyin hayırlısını verir
bhchrk teşekkür ederim bende iyiyim çok fazla esneme ihtiyacım olup kendimi kasıp titriyorum ve çok fazla üşüyorum .kese 0.49 cm gözüktü 5+0 hafta sata göre usg de 4+2 çıktı normaldir dimi sonuçta döllenme satta olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?