Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Ki

Amin inşallah canım iyi dileklerin için çok teşekkür ederim

5 aylık evliyim3 aydır deniyoruz bakalım adetlerim şaştı bu arada var sanıyorum yok geçen ay10 gün gecikti
Canim demekki stres yapiyorsun oyuzden gecikme oluyor regl gunlerinde..
Yapmamalisin olur insallah daha 3ay olmus yakin zmnda tadarsin bu duyguyu sende..

Canim benim inşallah senin kesindir arkandan da ben gelirim umarım. Daha tedavide ilk ayim ama gerçekten zor bi süreç Rabbim rvlat bekleyen herkese tez zamanda versin inşallah kimseyi çok bekletmesin. Pazartesi mi kan verecen canim. Hayirlisiyla gelsin bebeğin insallah

Aaaa çok sevindim canım çok şükür inşallah kanda da pozitif çıkar Gözünaydın bak Rabbim sanada nasip edecek inşallah
İnşallah canım yaptım ama iğnenin etkisi vardır diye düşünüyorum tam emin değilim yani ptesi bekleyeceğim artk o yüzden sana da yazmadım tam.emin değildim de hepimize dua ettim dün gece sırayla aynı anda güzel haberler alalım inşallah

İnşallah canım inşallah Allah büyük gerçekten çok zor benimde ilk ayim ama artk daha iyi anlıyorum herşeyi zorluğu sıkıntıyı Allah herkesin yardımcısı olsun inşallah

Hadi bakalım canım iyi haberlerini bekliyorum keşke bende bu ay iyi haber verebilswm bugün adet günüm olmadım ama sanki olacam gibi zaten sabah da idrar da baktım bişey yoktu. Benimkinin olmasının tek ihtimali var oda geç döllenme olduysa yoksa mümkün değil

Birazda çevre ile ilgili ben 6 aydır evliyim herkes gözüme bakıyo aslında çok da umursamazdış ama yaşım 30 yani benimde çok vaktim yok beklemek için

Nasılsın canım? Benim bat bugün ama daha regl olmadım maalesef. Bu arada internetten tükürükle yapılan ovulasyon testlerinden aldım. Lady Q diye bir marka. En geç salı filan gelir herhalde.

Nasılsın canım? Benim bat bugün ama daha regl olmadım maalesef. Bu arada internetten tükürükle yapılan ovulasyon testlerinden aldım. Lady Q diye bir marka. En geç salı filan gelir herhalde.
Benimde bugün adet günüm ama olmadım ağrım ve şişkinlik var sanki bişeyler oluyor koştur koştur tuvalete gidiyorum hiç bişey yok ama içime doğuyor hamiş değilim canım tükürükle hiç gebelik testi kullanmadım bi gelsin memnun kalırsan bende alayım. Senin adet belirtilerin var mı?

canım benimde 10. ayım..bende de tsh sorunu var..şimdilik bildiğimiz kadarıyla başka bir sıkıntı yok...bide prolaktin biraz yüksekti o düştü geçen ay şimdi tshı düşürmeye çalışıyoruz..senin adına çok sevindim..inşallah bi dahaki ayda ben güzel haberler veririm..Allah bebek isteyen herkese en yakın zamanda nasip eder inşallah..

Canım hayırlısı ile hamiş olayım da yükselirse yine alırım işim görülene kadar peki sen ne zamandır bebek istiyorsun?
benim de 10 ay oldu canım..zaten hamilelikte kullanılmıyor..hamile kalır kalmaz bırakcan..çünkü prolaktin süt hormonu demek..sütünü kurutursun bebiş sütsüz kalırr:) sen ne zamndır istiyosun?

haa unuttum bi de bu ay kist çıktı bende..önemli değil adetle gidebilir dedi..ama kist olduğu için klomene başlayamadık..bende klomen ve çatlatma iğnesinin yararını görceğimi düşünüyorum..çünkü tsh sorunu yumurtlamayıda etkiliyormuş..yumurtalarım kalitesiz oluyor bence..ama nasip bu ay tedaviye başlayamamızda da vardır bi hayırr..

canm inşallah güzel haberler yazarız buraya ama benm pek ümidim yok bir kaç yerde okudum ilaç etkisi olabilirmiş. kesin sonuç salı belli olucak bakalm kısmet.. inşallah en kısa zamanda hepmiz kavuşuruz bebişlereee.

evet canm kesinlikle vardır bir hayır umudunu kaybetme. en azından sorun belli çözüm belli. birde hiç sebep bilmeden uğraşanlar var buna da şükür yanii

aynen canım benimde içime umut doğuyor
adet bi gelse başlasam tedaviye diyorum,inşallah kısa zamanda hamilelik haberleri veririz.

bu ararada son kan testimi bat a 4 gün kala yaptım ve 0,57 gibi bişeydi

benim de 10 ay oldu canım..zaten hamilelikte kullanılmıyor..hamile kalır kalmaz bırakcan..çünkü prolaktin süt hormonu demek..sütünü kurutursun bebiş sütsüz kalırr:) sen ne zamndır istiyosun?
Canım ben 6 aylık evliyim ve ilk bi kaç ay korunduk 3 aydır korunmuyoruz ama benim yaş 30 olduğu için olsun istiyorum yani en azından olmuyorsa bile çaresine bakarız. Bugün adet olmam gerek ama olmadı ağrısı var kendi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…