- 19 Mart 2016
- 69
- 34
- 3
- 35
Amin canim tesekkur ederim, en kisa surede seninde bebegin olsun insallah..
Canim demekki stres yapiyorsun oyuzden gecikme oluyor regl gunlerinde..Ki
Amin inşallah canım iyi dileklerin için çok teşekkür ederim
5 aylık evliyim3 aydır deniyoruz bakalım adetlerim şaştı bu arada var sanıyorum yok geçen ay10 gün gecikti
Canim demekki stres yapiyorsun oyuzden gecikme oluyor regl gunlerinde..
Yapmamalisin olur insallah daha 3ay olmus yakin zmnda tadarsin bu duyguyu sende..
Canim benim inşallah senin kesindir arkandan da ben gelirim umarım. Daha tedavide ilk ayim ama gerçekten zor bi süreç Rabbim rvlat bekleyen herkese tez zamanda versin inşallah kimseyi çok bekletmesin. Pazartesi mi kan verecen canim. Hayirlisiyla gelsin bebeğin insallahAmin kuzum çok sağol ama ben sana ne dedim ümitsizliğe kapılmak yok hem kiste daha dönüşmesi belli olmaz pztesi tekrar git çarşambayı bekleme o arada çalışmanı yap belli mi olur lütfen kendini uzmezsen sikmazsan olucak biliyorum çok zor kaç aydır aynı şeyleri yaşıyorum he benismde kesin değil ama sabretmek dua etmek zorundayız
İnşallah canım yaptım ama iğnenin etkisi vardır diye düşünüyorum tam emin değilim yani ptesi bekleyeceğim artk o yüzden sana da yazmadım tam.emin değildim de hepimize dua ettim dün gece sırayla aynı anda güzel haberler alalım inşallahAaaa çok sevindim canım çok şükür inşallah kanda da pozitif çıkar Gözünaydın bak Rabbim sanada nasip edecek inşallah
İnşallah canım inşallah Allah büyük gerçekten çok zor benimde ilk ayim ama artk daha iyi anlıyorum herşeyi zorluğu sıkıntıyı Allah herkesin yardımcısı olsun inşallahCanim benim inşallah senin kesindir arkandan da ben gelirim umarım. Daha tedavide ilk ayim ama gerçekten zor bi süreç Rabbim rvlat bekleyen herkese tez zamanda versin inşallah kimseyi çok bekletmesin. Pazartesi mi kan verecen canim. Hayirlisiyla gelsin bebeğin insallah
Hadi bakalım canım iyi haberlerini bekliyorum keşke bende bu ay iyi haber verebilswm bugün adet günüm olmadım ama sanki olacam gibi zaten sabah da idrar da baktım bişey yoktu. Benimkinin olmasının tek ihtimali var oda geç döllenme olduysa yoksa mümkün değilİnşallah canım yaptım ama iğnenin etkisi vardır diye düşünüyorum tam emin değilim yani ptesi bekleyeceğim artk o yüzden sana da yazmadım tam.emin değildim de hepimize dua ettim dün gece sırayla aynı anda güzel haberler alalım inşallah
Birazda çevre ile ilgili ben 6 aydır evliyim herkes gözüme bakıyo aslında çok da umursamazdış ama yaşım 30 yani benimde çok vaktim yok beklemek için
Benimde bugün adet günüm ama olmadım ağrım ve şişkinlik var sanki bişeyler oluyor koştur koştur tuvalete gidiyorum hiç bişey yok ama içime doğuyor hamiş değilim canımNasılsın canım? Benim bat bugün ama daha regl olmadım maalesef. Bu arada internetten tükürükle yapılan ovulasyon testlerinden aldım. Lady Q diye bir marka. En geç salı filan gelir herhalde.
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallahArkadaşlar az önce test yaptım pozitif çıktı soklardayim :)
canım benimde 10. ayım..bende de tsh sorunu var..şimdilik bildiğimiz kadarıyla başka bir sıkıntı yok...bide prolaktin biraz yüksekti o düştü geçen ay şimdi tshı düşürmeye çalışıyoruz..senin adına çok sevindim..inşallah bi dahaki ayda ben güzel haberler veririm..Allah bebek isteyen herkese en yakın zamanda nasip eder inşallah..canım inşallah yaa. 9. ayımız bu ay. bende pcos var eşimdede sperm sayısı ve şekli sınırda çıktı. o yuzden zorlandık baya ama ilk iğne vurulmam bu 2. klomen kullanışım. rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. pazartesi sağlık ocagına gidip kan vericem inşallah salı sabah güzel haberler veririm buraya. senin nasıl gidiyor sen ne zamandır bekliyorsun?
benim de 10 ay oldu canım..zaten hamilelikte kullanılmıyor..hamile kalır kalmaz bırakcan..çünkü prolaktin süt hormonu demek..sütünü kurutursun bebiş sütsüz kalırr:) sen ne zamndır istiyosun?Canım hayırlısı ile hamiş olayım da yükselirse yine alırım işim görülene kadarpeki sen ne zamandır bebek istiyorsun?
haa unuttum bi de bu ay kist çıktı bende..önemli değil adetle gidebilir dedi..ama kist olduğu için klomene başlayamadık..bende klomen ve çatlatma iğnesinin yararını görceğimi düşünüyorum..çünkü tsh sorunu yumurtlamayıda etkiliyormuş..yumurtalarım kalitesiz oluyor bence..ama nasip bu ay tedaviye başlayamamızda da vardır bi hayırr..canım inşallah yaa. 9. ayımız bu ay. bende pcos var eşimdede sperm sayısı ve şekli sınırda çıktı. o yuzden zorlandık baya ama ilk iğne vurulmam bu 2. klomen kullanışım. rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. pazartesi sağlık ocagına gidip kan vericem inşallah salı sabah güzel haberler veririm buraya. senin nasıl gidiyor sen ne zamandır bekliyorsun?
canm inşallah güzel haberler yazarız buraya ama benm pek ümidim yok bir kaç yerde okudum ilaç etkisi olabilirmiş. kesin sonuç salı belli olucak bakalm kısmet.. inşallah en kısa zamanda hepmiz kavuşuruz bebişlereee.canım benimde 10. ayım..bende de tsh sorunu var..şimdilik bildiğimiz kadarıyla başka bir sıkıntı yok...bide prolaktin biraz yüksekti o düştü geçen ay şimdi tshı düşürmeye çalışıyoruz..senin adına çok sevindim..inşallah bi dahaki ayda ben güzel haberler veririm..Allah bebek isteyen herkese en yakın zamanda nasip eder inşallah..
evet canm kesinlikle vardır bir hayır umudunu kaybetme. en azından sorun belli çözüm belli. birde hiç sebep bilmeden uğraşanlar var buna da şükür yaniihaa unuttum bi de bu ay kist çıktı bende..önemli değil adetle gidebilir dedi..ama kist olduğu için klomene başlayamadık..bende klomen ve çatlatma iğnesinin yararını görceğimi düşünüyorum..çünkü tsh sorunu yumurtlamayıda etkiliyormuş..yumurtalarım kalitesiz oluyor bence..ama nasip bu ay tedaviye başlayamamızda da vardır bi hayırr..
aynen canım benimde içime umut doğuyoryine böyle çıkarsa seni hormınlarda sıkıntı yok gibi bişi..belki prolaktin için ilaç verebilir..benim tsh yüksek onu düşürmeye çalışıyoruz işte..bu ay normale döner inşallah..bide küçük bir kist çıktı..2 aydır bakılıyordum yoktu yeni oluşmuş..belki adetle gider dedi doktor giderse kolamen tedavisine başlıcaz inşallah..bu ay başlıcaktık kist yüzünden başlayamadık..çatlatma iğnesiyle hamile kalanları görünce içime bir umut doğuyor Allahım bizlere de basip eder inşallah..
bu ararada son kan testimi bat a 4 gün kala yaptım ve 0,57 gibi bişeydimoralini sakın bozma dünyanın sonu değil. önemli olan sensin bi kaç ay daha denersin en kötü ihtimal bunun bir sürü tedevisi yöntemi var..
suantek yapa bileceğin dua etmek ..
ve temennim en kısa sürede yavruna kavusursun..
@SWEATDREAMS1985 ben dün işe gitmeden idrar testi yaptım ve 1 dk falan bekledim sonra evden cıktım mesai çıkışı eve gelip tesi bi gördüm iki çizgi daha önceki testlerim de duruyor onlar beklmekle ikinci çizgi olmamıştı bu arada bu gün adet olmam gerekiyor olmadım..
Canım ben 6 aylık evliyim ve ilk bi kaç ay korunduk 3 aydır korunmuyoruz ama benim yaş 30 olduğu için olsun istiyorum yani en azından olmuyorsa bile çaresine bakarız. Bugün adet olmam gerek ama olmadı ağrısı var kendi yokbenim de 10 ay oldu canım..zaten hamilelikte kullanılmıyor..hamile kalır kalmaz bırakcan..çünkü prolaktin süt hormonu demek..sütünü kurutursun bebiş sütsüz kalırr:) sen ne zamndır istiyosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?