- 15 Mayıs 2010
- 6.716
- 5.835
- 723
Canım süperrrr yani hamişsin Gözünaydın tebrikler çift çizgiyi gördün demekkibu ararada son kan testimi bat a 4 gün kala yaptım ve 0,57 gibi bişeydi
du bakalım inşallah bu ay hamilesindir..öyle canım yaş geçtikçe insan iyice endişe ediyor..ben evleneli 4 yıla yaklaşcak nerdeyse..bu kadar korunduğum için kızıyorum şimdi de kendime..hemen olcak zannediyoduk..nasip..vardır her şeyde bir hayır..bebişlerimizin de gelceği bir vakit varr..ama biz sabırsızız..hayırlı bir vakitte sağlıkla sıhhatle kavuşuruz inşallah:)Canım ben 6 aylık evliyim ve ilk bi kaç ay korunduk 3 aydır korunmuyoruz ama benim yaş 30 olduğu için olsun istiyorum yani en azından olmuyorsa bile çaresine bakarız. Bugün adet olmam gerek ama olmadı ağrısı var kendi yok
Aynen canım dediğin gibi Rabbim en doğru zamanda göndersin inşallah :) sağlıklı ve hayırlı bi evlat olsun da ben beklerim napayım canım..du bakalım inşallah bu ay hamilesindir..öyle canım yaş geçtikçe insan iyice endişe ediyor..ben evleneli 4 yıla yaklaşcak nerdeyse..bu kadar korunduğum için kızıyorum şimdi de kendime..hemen olcak zannediyoduk..nasip..vardır her şeyde bir hayır..bebişlerimizin de gelceği bir vakit varr..ama biz sabırsızız..hayırlı bir vakitte sağlıkla sıhhatle kavuşuruz inşallah:)
Canım süperrrr yani hamişsin Gözünaydın tebrikler çift çizgiyi gördün demekkibenim ki bata 3 gün kala hcg 1.20 idi ondan dolayı umudum yoktu ama senin için süper olmuş gerçekten sevindim. Bende bugün olacam diye bekliyorum ağrısı var ama kendi yok
Gebelik testini ne zaman yaptın canım bu sabah mı? Adet ağrın falan var mı? Benim karnım ve belim ağrıyorbenim bat a 4 gün kala kanda 0,50 küsür bi şeydi umut yok gibiydi ama umut yoktu ama kaç saat sonra çıktı çizgi bilmiyorum inşallah
3 gun
Niye test yapmıyorsun?
Cunku test yapmaya korkuyorum artik :) valla kafam cok karisti adete 10 gun kala yaptirmistim cok bel bacak kasik agrim var diye 5 cikmisti. Ordaki kiz bana negatif dedi sinirimi bozdu daha dogrusu umudumu kirdi gerci hala belirtiler aynen devam ediyor ama hamilemiyim onun cevabini bulamiyorum karma karisigimm :)) hayirli olsun Allah kucagina almayi nasip etsinCanim benim 5 gun geçtiği halde negatif çıktı iki kez yaptım sonra bosverdim artık adetimi bekliyodum. Bugün 9 gun olunca artık son kez yapayım dedim olmazsa da yapcak bise yok dedim . Yaptım test pozitif :)
Canım belirtilerin ney sayar mısın?Cunku test yapmaya korkuyorum artik :) valla kafam cok karisti adete 10 gun kala yaptirmistim cok bel bacak kasik agrim var diye 5 cikmisti. Ordaki kiz bana negatif dedi sinirimi bozdu daha dogrusu umudumu kirdi gerci hala belirtiler aynen devam ediyor ama hamilemiyim onun cevabini bulamiyorum karma karisigimm :)) hayirli olsun Allah kucagina almayi nasip etsin
Kanda hiç baktırdın mı canımCanim benim 5 gun geçtiği halde negatif çıktı iki kez yaptım sonra bosverdim artık adetimi bekliyodum. Bugün 9 gun olunca artık son kez yapayım dedim olmazsa da yapcak bise yok dedim . Yaptım test pozitif :)
Seninki kaçtı ve sonra kaç oldu ki?1 günde hcg değeri değişirmi 1 sayı bile olsa
bugun 35.5 çıktı yarında baktırmak istiyoruz eşimle o yuzden sordumSeninki kaçtı ve sonra kaç oldu ki?
İki güne bi katlanıyor diye biliyorumbugun 35.5 çıktı yarında baktırmak istiyoruz eşimle o yuzden sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?