Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

bu ararada son kan testimi bat a 4 gün kala yaptım ve 0,57 gibi bişeydi
Canım süperrrr yani hamişsin Gözünaydın tebrikler çift çizgiyi gördün demekki benim ki bata 3 gün kala hcg 1.20 idi ondan dolayı umudum yoktu ama senin için süper olmuş gerçekten sevindim. Bende bugün olacam diye bekliyorum ağrısı var ama kendi yok

du bakalım inşallah bu ay hamilesindir..öyle canım yaş geçtikçe insan iyice endişe ediyor..ben evleneli 4 yıla yaklaşcak nerdeyse..bu kadar korunduğum için kızıyorum şimdi de kendime..hemen olcak zannediyoduk..nasip..vardır her şeyde bir hayır..bebişlerimizin de gelceği bir vakit varr..ama biz sabırsızız..hayırlı bir vakitte sağlıkla sıhhatle kavuşuruz inşallah:)

Aynen canım dediğin gibi Rabbim en doğru zamanda göndersin inşallah :) sağlıklı ve hayırlı bi evlat olsun da ben beklerim napayım canım..

benim bat a 4 gün kala kanda 0,50 küsür bi şeydi umut yok gibiydi ama umut yoktu ama kaç saat sonra çıktı çizgi bilmiyorum inşallah

Canim benim 5 gun geçtiği halde negatif çıktı iki kez yaptım sonra bosverdim artık adetimi bekliyodum. Bugün 9 gun olunca artık son kez yapayım dedim olmazsa da yapcak bise yok dedim . Yaptım test pozitif :)
Cunku test yapmaya korkuyorum artik :) valla kafam cok karisti adete 10 gun kala yaptirmistim cok bel bacak kasik agrim var diye 5 cikmisti. Ordaki kiz bana negatif dedi sinirimi bozdu daha dogrusu umudumu kirdi gerci hala belirtiler aynen devam ediyor ama hamilemiyim onun cevabini bulamiyorum karma karisigimm :)) hayirli olsun Allah kucagina almayi nasip etsin

Canım belirtilerin ney sayar mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…