Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Aynen ben de hamile olmadığıma eminim. Hatta ben bunu kan testi ile de tescilledim bu sefer :) Adet belirtilerim var. Üşüyorum ve belim ağrıyor ama hala gelen giden bir şey yok. Bu arada bugün aldığım test gebelik değil, ovulasyon testi. Ama idrarla değil de tükürükle çalışıyor :) Ve en güzeli de sınırsız kullanabiliyor olman. Düşündüm taşındım, zaten her ay bir sürü para veriyorum diğer ovulasyon testlerine. Neden olmasın dedim :)

Sen ne durumdasın? Sende var mı adet belirtisi?

Hayırlısı arkadaşlar :) inşallah hayirli haberlerimizi veririz :) ben daha eşime demedim pazartesi gunu net sonuçtan sonra diyecem :) :)

Adete 10 gun kala baslayan bel bacak agrisi kasikta ara ara batma ve agri. Goguslerimde siskinlik var ama uclari daha yeni acimaya basladi hafif bi aci var. Yataktan kalkmak hic istemiyorum, reglime iki uc gun kala kahve rengi akintim oldu. Ve simdide yogun bi akinti var sanki regli olmusum gibi :) reglimw 10 gun kala beta hcg 5

İyi geceler kizlar size bir sorum olacak 3 aydır folik asit kullanıyorum yarın son hapı icicem tekrardan alıp hamilelik olana kadar icmelimiyim yoksa belli bir süre ara vermelimiyim bu konuda doktordan öneri alan varmi? veya bilginiz???

Insallah oyle olur canim. Ilk bebegimdi ve daha hamile oldugumu anlamadan dusurdum. Allah kimseye yasatmasin bu aciyi. Allahin izniyle sende baska zamanlara denersin canim. Saglikli olalimda gerisi gelir

Canım günaydın benim karnım belim ağrıyor adet belirtileri var ama daha olmadım. Hamiş değilim ona eminim ama adet olsam iti olurdu en azından dinlenirdim şimdi yarın mesai var ya kesin sabah olurum

Zaten canım senin bata 10 gün kala beta 5 çıkması kesinlikle gebelik belirtisi yani bu katlanınca o yükselecek

Dün sabah yaptım bu gün var az once prodüktör aldim sabah ısrarıyla deneyeceğim bu gün var ama tik yok daha
Benimde gem adet ağrılarım var hemde gerginlik şişlik ama adet olamadım daha bi olsam hormon testlerini falan Yaptırcam kafamda bi sürü planım var bu ay her Zaman 28 günde bi olurum bu sefer daha olmadı pöfff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…