- 10 Mayıs 2014
- 3.082
- 3.141
- 333
- 33
Yani bir gunde değişmezmiiiiİki güne bi katlanıyor diye biliyorum
tabiki bir gunde de degisir.. normalde 2 gunde en az 2 katina cikmasi gerekir.. senin daha yeni oldugu icin 1 gunde daha fazla bile artarYani bir gunde değişmezmiiii
Ayyy inşallahtabiki bir gunde de degisir.. normalde 2 gunde en az 2 katina cikmasi gerekir.. senin daha yeni oldugu icin 1 gunde daha fazla bile artar
Benimde bugün adet günüm ama olmadım ağrım ve şişkinlik var sanki bişeyler oluyor koştur koştur tuvalete gidiyorum hiç bişey yok ama içime doğuyor hamiş değilim canımtükürükle hiç gebelik testi kullanmadım bi gelsin memnun kalırsan bende alayım. Senin adet belirtilerin var mı?
Ayyy bendede cok heyecan varrrBen bile heyecanlandım kız :)
Adete 10 gun kala baslayan bel bacak agrisi kasikta ara ara batma ve agri. Goguslerimde siskinlik var ama uclari daha yeni acimaya basladi hafif bi aci var. Yataktan kalkmak hic istemiyorum, reglime iki uc gun kala kahve rengi akintim oldu. Ve simdide yogun bi akinti var sanki regli olmusum gibi :) reglimw 10 gun kala beta hcg 5
Ben mi ? Benim zaten 3 gun gecikti yarin 4 olucakbekliceksin
Gebelik testini ne zaman yaptın canım bu sabah mı? Adet ağrın falan var mı? Benim karnım ve belim ağrıyor
Hayırlı olsun :) süperrrr hadi yırttın Allah sağlık versin kucağına da al inşallahArkadaşlar az önce test yaptım pozitif çıktı soklardayim :)
Insallah oyle olur canim. Ilk bebegimdi ve daha hamile oldugumu anlamadan dusurdum. Allah kimseye yasatmasin bu aciyi. Allahin izniyle sende baska zamanlara denersin canim. Saglikli olalimda gerisi gelirHadi ya(( geçmiş olsun cnm vennet kapısında şefaatçin seni bekliyor üzülme cnm Bnm Rabbim en yakın Zaman'da nasip etsin inşallah sağlıklı şekilde. Ben adet oldum cnm başka zamana artık me Zaman planlarsak
Canım günaydın benim karnım belim ağrıyor adet belirtileri var ama daha olmadım. Hamiş değilim ona eminim ama adet olsam iti olurdu en azından dinlenirdim şimdi yarın mesai var ya kesin sabah olurumAynen ben de hamile olmadığıma eminim. Hatta ben bunu kan testi ile de tescilledim bu sefer :) Adet belirtilerim var. Üşüyorum ve belim ağrıyor ama hala gelen giden bir şey yok. Bu arada bugün aldığım test gebelik değil, ovulasyon testi. Ama idrarla değil de tükürükle çalışıyor :) Ve en güzeli de sınırsız kullanabiliyor olman. Düşündüm taşındım, zaten her ay bir sürü para veriyorum diğer ovulasyon testlerine. Neden olmasın dedim :)
Sen ne durumdasın? Sende var mı adet belirtisi?
Zaten canım senin bata 10 gün kala beta 5 çıkması kesinlikle gebelik belirtisi yani bu katlanınca o yükselecekAdete 10 gun kala baslayan bel bacak agrisi kasikta ara ara batma ve agri. Goguslerimde siskinlik var ama uclari daha yeni acimaya basladi hafif bi aci var. Yataktan kalkmak hic istemiyorum, reglime iki uc gun kala kahve rengi akintim oldu. Ve simdide yogun bi akinti var sanki regli olmusum gibi :) reglimw 10 gun kala beta hcg 5
Benimde gem adet ağrılarım var hemde gerginlik şişlik ama adet olamadım dahaDün sabah yaptım bu gün var az once prodüktör aldim sabah ısrarıyla deneyeceğim bu gün var ama tik yok daha
99 test var test biymeden hamile kalirim heraldesatıcıyla konuş kk indirimli versin onu ihya ederiz valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?