İnsallah canim yarin gidicem tam 5 gun gecikmis olucak kanda baktiricam insallah vardir :)
Insallah oyle olur canim. Ilk bebegimdi ve daha hamile oldugumu anlamadan dusurdum. Allah kimseye yasatmasin bu aciyi. Allahin izniyle sende baska zamanlara denersin canim. Saglikli olalimda gerisi gelir
Nasıl yani geçen ay çatlamamış mı yumurtanBende durumlar aynı cnm yaa adetim gecikeli bugün 13 gün oldu salı Dr gittim 18mm yumurtan var dedi bu aralar sık ilişki olsun falan dedi bakalım Rabbim ne gösterecek.
Bir gün arayla yaptırmışsın canım normal yükselmiş, iki güne bir yaptırdığında iki katı olmasılazım yanı yarın yaptırsaymışsın tam iki karı olcakmış normal yükseliyo gibiKızlar nolur bilgisi olan biri yazsın. Dün hcg 35.5 cıktı bu sabah yıne verdm 42.3 cıktı bu ne demek. Artıs az değilmi kimyasal tehlikesi var dımı
Can'ım sen bunu direkt doktora danış. Acil doktoru bile birşeyler söyler. Ve yarın git tekrar ölçtürKızlar nolur bilgisi olan biri yazsın. Dün hcg 35.5 cıktı bu sabah yıne verdm 42.3 cıktı bu ne demek. Artıs az değilmi kimyasal tehlikesi var dımı
Kızlar nolur bilgisi olan biri yazsın. Dün hcg 35.5 cıktı bu sabah yıne verdm 42.3 cıktı bu ne demek. Artıs az değilmi kimyasal tehlikesi var dımı
Canm şimdi annemn eski doktorunu aradm baya iyi bir doktordur 3 gun sonra tekrar yaptır konuşalım dedi. Bakalım nolucakCan'ım sen bunu direkt doktora danış. Acil doktoru bile birşeyler söyler. Ve yarın git tekrar ölçtür
Ayyyy inşallah canm yaaagayet güzel katlanmış canım 1 gün için iyi bir değer.. düşünüp strese girmesağlıkla kucağına alırsın inşallahh :)
Bence de panik yapma. Sonuçta değer düşmemiş yükselmiş. Ama yarın veya salı yaptır benceCanm şimdi annemn eski doktorunu aradm baya iyi bir doktordur 3 gun sonra tekrar yaptır konuşalım dedi. Bakalım nolucak
İnşallah dediğin gibidir canm ya cok sağolBir gün arayla yaptırmışsın canım normal yükselmiş, iki güne bir yaptırdığında iki katı olmasılazım yanı yarın yaptırsaymışsın tam iki karı olcakmış normal yükseliyo gibi
Yarın sağlık ocagnda bdaha vercem eşime sölemicem çarsambada ozelde yaptırırım çarşambayı cok beklemeden almam lazım sonucu kafayı yerım yoksaBence de panik yapma. Sonuçta değer düşmemiş yükselmiş. Ama yarın veya salı yaptır bence
Bence stres yapma bu daha kötü etkiler durumu. Yarın git yaptır değerin de yüksek çıkıcak emin ol :)Yarın sağlık ocagnda bdaha vercem eşime sölemicem çarsambada ozelde yaptırırım çarşambayı cok beklemeden almam lazım sonucu kafayı yerım yoksa
Canım yapma. Doktorunun dediğini yap. 3 gün sonra demiş ya ilk değerin 4 katı olmuş mu diye bakılacak. Sen yarın baktırsan bile sonuçtan emin olamayacak yine korku içinde bekleyeceksin. Ben yaptım kollarımın süzgece dönmesiyle kaldımYarın sağlık ocagnda bdaha vercem eşime sölemicem çarsambada ozelde yaptırırım çarşambayı cok beklemeden almam lazım sonucu kafayı yerım yoksa
Tamam canm o zaman. Vermem yerın dogru dıyosun cok sağol valla. Rabbim tüm isteyenlere versin inşallahCanım yapma. Doktorunun dediğini yap. 3 gün sonra demiş ya ilk değerin 4 katı olmuş mu diye bakılacak. Sen yarın baktırsan bile sonuçtan emin olamayacak yine korku içinde bekleyeceksin. Ben yaptım kollarımın süzgece dönmesiyle kaldım
Bak ben kimyasal geçirdim. Yapmadığım kalmadı ama olmayınca olmuyor. Zaten eğer sağlıklı bi Bebek değilse çoğunlukla düşükle sonuçlanıyor. Biliyorum şuan sana bunlar boş geliyor ki inşallah bi sorun olmaz sağlıkla alırsın bebeğini kucağına ama inan hcg artsa da az artsa da senin yada doktorların yapabileceği bişey yok. Sadece dua et ve bekle. Rabb'im kolaylık versinTamam canm o zaman. Vermem yerın dogru dıyosun cok sağol valla. Rabbim tüm isteyenlere versin inşallah
Can'ım korkma sakın benimde öyleydi a artış vardı dış gebelik geçirdim üç ay önce bu sitede yazdıklarıma bakabilirsin sakın korkma insaallah seninki öyle bir şey değildir her gün kan ver çünkü değer ikiye katlaması gerekKızlar nolur bilgisi olan biri yazsın. Dün hcg 35.5 cıktı bu sabah yıne verdm 42.3 cıktı bu ne demek. Artıs az değilmi kimyasal tehlikesi var dımı
İnşallah canım ama test yalancı pozitif sanırım çünkü yenisi almya gittim eczaciya sordum da iğnenin etkisi vardır mutlaka dedi yarın kab vereceğim.. Senin geldi mi bugün...Hadi bakalım canım iyi haberlerini bekliyorum keşke bende bu ay iyi haber verebilswm bugün adet günüm olmadım ama sanki olacam gibi zaten sabah da idrar da baktım bişey yoktu. Benimkinin olmasının tek ihtimali var oda geç döllenme olduysa yoksa mümkün değil
İnşallah oyle olmaz yaa. Şimdi yarında veriyimmi yani senceCan'ım korkma sakın benimde öyleydi a artış vardı dış gebelik geçirdim üç ay önce bu sitede yazdıklarıma bakabilirsin sakın korkma insaallah seninki öyle bir şey değildir her gün kan ver çünkü değer ikiye katlaması gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?