Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Insallah oyle olur canim. Ilk bebegimdi ve daha hamile oldugumu anlamadan dusurdum. Allah kimseye yasatmasin bu aciyi. Allahin izniyle sende baska zamanlara denersin canim. Saglikli olalimda gerisi gelir

Rabbim verir inşallah cnm yeter ki istan etme sabırlı ol

Kızlar nolur bilgisi olan biri yazsın. Dün hcg 35.5 cıktı bu sabah yıne verdm 42.3 cıktı bu ne demek. Artıs az değilmi kimyasal tehlikesi var dımı

Kızlar nolur bilgisi olan biri yazsın. Dün hcg 35.5 cıktı bu sabah yıne verdm 42.3 cıktı bu ne demek. Artıs az değilmi kimyasal tehlikesi var dımı
Bir gün arayla yaptırmışsın canım normal yükselmiş, iki güne bir yaptırdığında iki katı olmasılazım yanı yarın yaptırsaymışsın tam iki karı olcakmış normal yükseliyo gibi

gayet güzel katlanmış canım 1 gün için iyi bir değer.. düşünüp strese girme sağlıkla kucağına alırsın inşallahh :)

Yarın sağlık ocagnda bdaha vercem eşime sölemicem çarsambada ozelde yaptırırım çarşambayı cok beklemeden almam lazım sonucu kafayı yerım yoksa
Canım yapma. Doktorunun dediğini yap. 3 gün sonra demiş ya ilk değerin 4 katı olmuş mu diye bakılacak. Sen yarın baktırsan bile sonuçtan emin olamayacak yine korku içinde bekleyeceksin. Ben yaptım kollarımın süzgece dönmesiyle kaldım

Tamam canm o zaman. Vermem yerın dogru dıyosun cok sağol valla. Rabbim tüm isteyenlere versin inşallah

Tamam canm o zaman. Vermem yerın dogru dıyosun cok sağol valla. Rabbim tüm isteyenlere versin inşallah
Bak ben kimyasal geçirdim. Yapmadığım kalmadı ama olmayınca olmuyor. Zaten eğer sağlıklı bi Bebek değilse çoğunlukla düşükle sonuçlanıyor. Biliyorum şuan sana bunlar boş geliyor ki inşallah bi sorun olmaz sağlıkla alırsın bebeğini kucağına ama inan hcg artsa da az artsa da senin yada doktorların yapabileceği bişey yok. Sadece dua et ve bekle. Rabb'im kolaylık versin

Can'ım korkma sakın benimde öyleydi a artış vardı dış gebelik geçirdim üç ay önce bu sitede yazdıklarıma bakabilirsin sakın korkma insaallah seninki öyle bir şey değildir her gün kan ver çünkü değer ikiye katlaması gerek

İnşallah canım ama test yalancı pozitif sanırım çünkü yenisi almya gittim eczaciya sordum da iğnenin etkisi vardır mutlaka dedi yarın kab vereceğim.. Senin geldi mi bugün...

İnşallah oyle olmaz yaa. Şimdi yarında veriyimmi yani sence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…