Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Çok teşekkür ederim canım inşallah güzel olur herşey

İnşallah canım ama test yalancı pozitif sanırım çünkü yenisi almya gittim eczaciya sordum da iğnenin etkisi vardır mutlaka dedi yarın kab vereceğim.. Senin geldi mi bugün...
Ben regl oldum bugun canim onumuze bakacaz artik bu ayda insallah sogan kurunu deneyecegim Allah im hepinizin yardimcisi olsun seninki tutmustur insallah

İnşallah canım ama test yalancı pozitif sanırım çünkü yenisi almya gittim eczaciya sordum da iğnenin etkisi vardır mutlaka dedi yarın kab vereceğim.. Senin geldi mi bugün...
Anladım canım dur bakalım hemen kötü düşünme hayırlısı olsun inşallah hamişsindir benim dün olmam gerekiyordu olmadım canım bugün de gelen giden yok adet ağrım arada oluyo koşup tuvalete gidiyorum hiç bişey gelmemiş.. ama hamilelik yok bende hissediyorum herhalde öylesine gecikti

Anaaam kocaman olmus baksana masallah yaaa :) ay benim randevuda 12 nisanda bi gelse de bende gorsem merak etmeyw basladim artik :)
vala doktor da bana bu sefer 1 ay sonra gel ikili tarama testini yapalim dedi vala 1 aya kadar biz daha cok geliriz dedim doktora guluyo ben sabredemem vala catlariimm :)) senin ayniyiz biz nerdeyse iste seninki de bu kadar olmustur annesiii :))

kızlar benim merak ettiğim bir durum var... 31 martta yumurtam çatladı 1 nisanı değerlendirdim.. bugün ara ara sağ kasığım batıyor... yumurtlamayla alakalı olabilir mi?? bir de yumurta akı kıvamındaki akıntım yeniden gelmeye başladı.. neler oluyor

Bu kadar erken olacağını sanmıyorum. Bekle canım adetine az kala test yap

Bu kadar erken olacağını sanmıyorum. Bekle canım adetine az kala test yap

bu kadar erken olacağını bende zannetmiyorum.. yumurtlama sandım test yaptım hatta ikinci çizgi ovulasyon olmadığı günlerdeki gibi silik çok açık olarak.. ama canım yanıyor çok ara ara batıyor...

bu kadar erken olacağını bende zannetmiyorum.. yumurtlama sandım test yaptım hatta ikinci çizgi ovulasyon olmadığı günlerdeki gibi silik çok açık olarak.. ama canım yanıyor çok ara ara batıyor...
Olma ihtimali de var ama. Biraz sabır lazım canım. Benim bat geçti ama korkuyorum her an gelicek diye teste elim gitmedi

Kizlaar bakarmisiniz..Bastan anlatym ben.. Bu ay iliski gunlerine pek dikkat etmedik ztn ov gunlerimi de pek anlaymdm, normalde daha fazla akintim olur ki bu ay oyle aman aman cok bi akintim olmadi derken adetme 1 2 gun kala hah dedim tmm gelicek belimde bi agri sanci boyle gelip gidiyo bide sag kasigim da bacagma vuran anlik bikac saniye suren sancilar bi duygi yogunlugu halsizsik hafif basdonmeleri.. Adetime bir iki gun kala, 25-28 arasi olurum bazen bir iki gun oynadigi olur, acik kahverengi icibde cok az kan olan 3 gun suren bi akintim oldu ve kesildi su an kremsi bi akintim var adetim bi gun gecti goguslerim aciyor hafif bi dolgunluk var sancilar hala mevcut bilemiyorum sizce hamile olabilirmiyim? Umutlnmak istemiyorum her ay belirti aramktan yoruldum ama hic boyle acik kahve akintim olmamisti. Cok istiyorum bebegimin olmasini Allah her isteyene nasip etsin inşallah. .

Olabilir gibi görünüyor. Test tapsana

Kizlaar bakarmisiniz..Bastan anlatym ben.. Bu ay iliski gunlerine pek dikkat etmedik ztn ov gunlerimi de pek anlaymdm, normalde daha fazla akintim olur ki bu ay oyle aman aman cok bi akintim olmadi derken adetme 1 2 gun kala hah dedim tmm gelicek belimde bi agri sanci boyle gelip gidiyo bide sag kasigim da bacagma vuran anlik bikac saniye suren sancilar bi duygi yogunlugu halsizsik hafif basdonmeleri.. Adetime bir iki gun kala, 25-28 arasi olurum bazen bir iki gun oynadigi olur, acik kahverengi icibde cok az kan olan 3 gun suren bi akintim oldu ve kesildi su an kremsi bi akintim var adetim bi gun gecti goguslerim aciyor hafif bi dolgunluk var sancilar hala mevcut bilemiyorum sizce hamile olabilirmiyim? Umutlnmak istemiyorum her ay belirti aramktan yoruldum ama hic boyle acik kahve akintim olmamisti. Cok istiyorum bebegimin olmasini Allah her isteyene nasip etsin inşallah. .

Canım günaydın benim karnım belim ağrıyor adet belirtileri var ama daha olmadım. Hamiş değilim ona eminim ama adet olsam iti olurdu en azından dinlenirdim şimdi yarın mesai var ya kesin sabah olurum

Canım ben de daha olamadım ve ben de aynen senin gibi yarın işte olursam ne yapacağımı düşünüyorum kara kara. Çünkü benim adetlerim maalesef biraz sancılı geçiyor. Ama hissediyorum, eli kulağında.

Sende var mı bir gelişme?

Aynen canım bugün de olmadım. Halbuki ev işi yaptım oturdum kalktım pikniğe falan gittim yani bu kadar harekete yinede olmadı ilk defa olmadığına üzülüyorum yarın Bemde işte perişan olacam galiba. Ağrısı biraz hafifledi bugün kesin gece olurum. Birde benim çok az beyaz akıntım var sende de var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…