Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Benim de çok aşırı bir ağrım yok şu anda, belim ağrıyor biraz. Bu arada bende de akıntı var evet. Bugün akşam saatlerinde başladı. Gerçi benimki beyazdan çok şeffaf bir akıntı. Ben kan testi yaptırdım içim rahat ama acaba sen yarın da olmazsan bir test daha mı yapsan acaba? İçine durduk yere kurt düşürmek gibi olmasın ama

Olma ihtimali de var ama. Biraz sabır lazım canım. Benim bat geçti ama korkuyorum her an gelicek diye teste elim gitmedi

Canım günün geçtiyse yapsan test daha iyi olur.. bebek var mı yok mu regl neden gelmiyor bunların sebepleri önemli. Ben negatif çıkmasından çok kist oluşumundan dolayı gecikme yaşanıyor diye korkuyorum. Daha önce kistlerim oldu o sebepten.

Canım belirtilerine ve özellikle kahverengi lekelenmene göre ihtimal var.. test yap ya da kan testi yaptır bence

Valla benimki de bence stresten olmuyo canım bu ay farklı planlarım vardı hormon testlerini yaptıracaktüm bakayım normal mi değerler diye gecikti. Bende yarın akşam işten gelince gitsem mi diye düşünüyorum aslında aslında yine havamı alıp gelecem ama merak da ediyorum bilemedim ki

Aynen canım hayırlısı artık napalım

Kızlar ben yavaş yavaş yatmaya hazırlanıyorum. Malum yarın iş günü. Yarına Allah kerim artık. Herkese iyi haftalar şimdiden..

Merhaba arakadaslar kafama birsey takildi bugun hfif akintimla beraber pembe bi leke geldi arkasi gelmedi bu ne oluyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…