- 1 Nisan 2016
- 925
- 713
- 18
- 40
Aynen Can'ım ben de stresten sanırım. Yarın olucam ya pazartesi en yoğun günüm bir deAy bir an önce adet olayım istiyorum. Benimki hiç gecikmezdi ama salak gibi aşırı stres yaptım ondan bir türlü olamadım sanırım.
Aynen canım bugün de olmadım. Halbuki ev işi yaptım oturdum kalktım pikniğe falan gittim yani bu kadar harekete yinede olmadı ilk defa olmadığına üzülüyorumyarın Bemde işte perişan olacam galiba. Ağrısı biraz hafifledi bugün kesin gece olurum. Birde benim çok az beyaz akıntım var sende de var mı?
Aynen Can'ım ben de stresten sanırım. Yarın olucam ya pazartesi en yoğun günüm bir de
Olma ihtimali de var ama. Biraz sabır lazım canım. Benim bat geçti ama korkuyorum her an gelicek diye teste elim gitmedi
Kizlaar bakarmisiniz..Bastan anlatym ben.. Bu ay iliski gunlerine pek dikkat etmedik ztn ov gunlerimi de pek anlaymdm, normalde daha fazla akintim olur ki bu ay oyle aman aman cok bi akintim olmadi derken adetme 1 2 gun kala hah dedim tmm gelicek belimde bi agri sanci boyle gelip gidiyo bide sag kasigim da bacagma vuran anlik bikac saniye suren sancilar bi duygi yogunlugu halsizsik hafif basdonmeleri.. Adetime bir iki gun kala, 25-28 arasi olurum bazen bir iki gun oynadigi olur, acik kahverengi icibde cok az kan olan 3 gun suren bi akintim oldu ve kesildi su an kremsi bi akintim var adetim bi gun gecti goguslerim aciyor hafif bi dolgunluk var sancilar hala mevcut bilemiyorum sizce hamile olabilirmiyim? Umutlnmak istemiyorum her ay belirti aramktan yoruldum ama hic boyle acik kahve akintim olmamisti. Cok istiyorum bebegimin olmasini Allah her isteyene nasip etsin inşallah. .
1 nisanda olmam gerekiyordu. Bugün akıntım başladı ve adet öncesi ağrı başladı akşamüstü biraz. Şuan yok. Yarın olurum diye düşünüyorum.Canım senin ne zaman olman gerekiyordu?
Canım günün geçtiyse yapsan test daha iyi olur.. bebek var mı yok mu regl neden gelmiyor bunların sebepleri önemli. Ben negatif çıkmasından çok kist oluşumundan dolayı gecikme yaşanıyor diye korkuyorum. Daha önce kistlerim oldu o sebepten.
Can'ım benim bi kaç aydır gecikme oldu. Bu ay doktor hiçbir kist yok dedi o yüDen içim rahat o konuda. Ben çocuk düşündüğümden beri biraz sarkıyır günüm. O yüzden test de yapmadım 3 gün geçti günüm
Canım belirtilerine ve özellikle kahverengi lekelenmene göre ihtimal var.. test yap ya da kan testi yaptır bence
Senin bat ne zaman? Benimki dün olmalıydı gelmedi her an gelebilir :)Kızlar ben de yarın bekliyorum :/
Valla benimki de bence stresten olmuyo canım bu ay farklı planlarım vardı hormon testlerini yaptıracaktüm bakayım normal mi değerler diye gecikti. Bende yarın akşam işten gelince gitsem mi diye düşünüyorum aslında aslında yine havamı alıp gelecem ama merak da ediyorum bilemedim kiBenim de çok aşırı bir ağrım yok şu anda, belim ağrıyor biraz. Bu arada bende de akıntı var evet. Bugün akşam saatlerinde başladı. Gerçi benimki beyazdan çok şeffaf bir akıntı. Ben kan testi yaptırdım içim rahat ama acaba sen yarın da olmazsan bir test daha mı yapsan acaba? İçine durduk yere kurt düşürmek gibi olmasın ama
Benim 1 nisan battı canım. Henüz gelmedi ama yarın olur büyük ihtimalleSenin bat ne zaman? Benimki dün olmalıydı gelmedi her an gelebilir :)
Bende yarın bekliyorum canım hayırlısı bu saatten sonra :)Benim 1 nisan battı canım. Henüz gelmedi ama yarın olur büyük ihtimalle
Aynen canım hayırlısı artık napalımBende yarın bekliyorum canım hayırlısı bu saatten sonra :)
Valla benimki de bence stresten olmuyo canım bu ay farklı planlarım vardı hormon testlerini yaptıracaktüm bakayım normal mi değerler diye gecikti. Bende yarın akşam işten gelince gitsem mi diye düşünüyorum aslında aslında yine havamı alıp gelecem ama merak da ediyorum bilemedim ki
Aynen canım hayırlısı artık napalım
İyi uykular iyi haftalar. Bol döllenmeli bi ay diliyorum :)Kızlar ben yavaş yavaş yatmaya hazırlanıyorum. Malum yarın iş günü. Yarına Allah kerim artık. Herkese iyi haftalar şimdiden..
İyi uykular iyi haftalar. Bol döllenmeli bi ay diliyorum :)
Kızlar bi arkadaşım söylemişti ultrason fotosu fasulye gibiyse kız kurtcuk gibiyse erkek oluyor diye tabi Allah bilir.Benim fasulye gibiydi ve kızım oldu:)Keseye gore dedigin sagda solda durmasina gore mi yani. Simdi burda sagda mi duruo kiz icin
İnşallah canım. Allah büyük :) cümlemize evlat nasip eder inşallahAnladım canım. Hayırlısı olsun.. ama belli olmuyor işte... belki vardır belki yoktur.. benim de geçen ay 3 gün gecikti deli gibi belirtim de vardı ama sonuç negatif.... kısmet artık inşallah vardır bebişinn :)
Ahhah :)Günaydınnnnndün yasadıgım yumurtlama sancısına gore bat 16 nisan
Hiç de umrumda değil kiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?