- 15 Mayıs 2010
- 6.716
- 5.835
- 723
Günaydın canimmmm bakılır bakılır tabi sknti olmaz.. Hayırlısı olsun hakkımızda inşallah kan verdim 10 30 da sonuç alacağım dualarınizi eksik etmeyinmaya_gallo bitterrcikk masalolsunnn C Cicikuss kızlar ben bu sabah regl oldum Gözümaydın olsun yarın ilk işim sabah işten izin alıp hormon testlerini yaptırmak. Adetin 2. Günü fsh,tsh,prolaktin,lh ve e2 bakılabilir değil mi? Aklınıza gelen başka hormon testi var mı adet iken bakılan? sizde ne var ne yok?
Ayy hadi inşallah canım iyi haberlerini bekliyoruz Rabbim gönlüne göre versinGünaydın canimmmm bakılır bakılır tabi sknti olmaz.. Hayırlısı olsun hakkımızda inşallah kan verdim 10 30 da sonuç alacağım dualarınizi eksik etmeyin
bende vajinismusun kıyısından dönmüş biri olarak seni anlayabiliyorum.. önemli olan içine boşalması ve boşladıktan sonra bi süre eşinin içinde kalması canım yani bi kaç dk kadar.. daha sonrada sen ayağa kalkma ve belinin altına yastık gibi bişey koy ve yarım saat kadar ayaklarını karnına çekip yat :) gerisi nasip...arkadaşlar merhaba vajinismusu yenı yendım şimdi hamıle kalmak istiyorum cok şükür çalışmalara başladık ama tamda biraz ayıp olucak ama kusuruma bakmayaın tam penisi alamıyorum yavaş yavaş düzene giricek gene rahime boşalınca tamamı girmemesine rağmen hamıle kalırmıyım
bu kadar erken olacağını bende zannetmiyorum.. yumurtlama sandım test yaptım hatta ikinci çizgi ovulasyon olmadığı günlerdeki gibi silik çok açık olarak.. ama canım yanıyor çok ara ara batıyor...
ya kızlar idrarda silik çizgi çıkıyo kanda iki gün üst üste 35.5 ve 42.3 çıktı. kesin çarşamba testle belli olcak ama bende öle göğüs sızlaması dolgunluk falan yok yaa
Regl günün ne zaman canım, nekadar kaldı.?
Merhaba arakadaslar kafama birsey takildi bugun hfif akintimla beraber pembe bi leke geldi arkasi gelmedi bu ne oluyor ?
bende vajinismusun kıyısından dönmüş biri olarak seni anlayabiliyorum.. önemli olan içine boşalması ve boşladıktan sonra bi süre eşinin içinde kalması canım yani bi kaç dk kadar.. daha sonrada sen ayağa kalkma ve belinin altına yastık gibi bişey koy ve yarım saat kadar ayaklarını karnına çekip yat :) gerisi nasip...
Ben reglmden 10gün önce ağrılarımı hissettim canım erken değilki herkeste farklı..13ünde olmam lazım 9 gün kaldı canım... yine de geçen ay 3 gün gecikme yaşadım 16sı da olabilir..
Ben reglmden 10gün önce ağrılarımı hissettim canım erken değilki herkeste farklı..
Sancım oluyordu olabilir ve inşallah öyledir.
canm ya ne biliyim artış az gibi geldi bize ya normalmi sizcecanım kanda çıkmış, idrarda çıkmış... hamilesin..niye kendini bu kadar strese sokuyorsun?? yapma böyle.. herkeste göğüs ağrısı olacak diye bir şey yok ki.. belirtilere takma kafanı bebeğini düşün.. sen stres yaptıkça o da etkileniyor hem de senden fazla...
canm ya ne biliyim artış az gibi geldi bize ya normalmi sizce
ya kızlar idrarda silik çizgi çıkıyo kanda iki gün üst üste 35.5 ve 42.3 çıktı. kesin çarşamba testle belli olcak ama bende öle göğüs sızlaması dolgunluk falan yok yaa
canım her ikigünde bir iki katı olması lazım değerinin belki artmıştır şimdiya kızlar idrarda silik çizgi çıkıyo kanda iki gün üst üste 35.5 ve 42.3 çıktı. kesin çarşamba testle belli olcak ama bende öle göğüs sızlaması dolgunluk falan yok yaa
Öyle tabii herkeste farklı canım.. İnşallah öyledir.. baya canım yandı batmasından.. göğüste de bir sızlama oldu dün ama ben onu takmıyorum o bende normalde de olan bir şey dikişlerden dolayı.. 9 yıl önce göğüs ameliyatı olmuştum ben hala içten sızlamalar olur üşüdüğümde vs. adet olacağım zaman şişerler davul gibi dokunamam o kadar.. daha önce sağ yumurtalığımda kist vardı.. geçi gerçi ama kramplar bıçak saplanmaları gibi acı çekiyordum.. böyle batma olunca korkmadım diyemem.. umarım bebiştir diyeyim :)
Başkası dese bukadar erken belirti yaşadığına inanmazdım, ama ben yaşadım..
Tabiki farklı bir sebebide olabilir ama bebişcikte olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?