Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Günaydın canimmmm bakılır bakılır tabi sknti olmaz.. Hayırlısı olsun hakkımızda inşallah kan verdim 10 30 da sonuç alacağım dualarınizi eksik etmeyin

arkadaşlar merhaba vajinismusu yenı yendım şimdi hamıle kalmak istiyorum cok şükür çalışmalara başladık ama tamda biraz ayıp olucak ama kusuruma bakmayaın tam penisi alamıyorum yavaş yavaş düzene giricek gene rahime boşalınca tamamı girmemesine rağmen hamıle kalırmıyım

bende vajinismusun kıyısından dönmüş biri olarak seni anlayabiliyorum.. önemli olan içine boşalması ve boşladıktan sonra bi süre eşinin içinde kalması canım yani bi kaç dk kadar.. daha sonrada sen ayağa kalkma ve belinin altına yastık gibi bişey koy ve yarım saat kadar ayaklarını karnına çekip yat :) gerisi nasip...

ya kızlar idrarda silik çizgi çıkıyo kanda iki gün üst üste 35.5 ve 42.3 çıktı. kesin çarşamba testle belli olcak ama bende öle göğüs sızlaması dolgunluk falan yok yaa

ya kızlar idrarda silik çizgi çıkıyo kanda iki gün üst üste 35.5 ve 42.3 çıktı. kesin çarşamba testle belli olcak ama bende öle göğüs sızlaması dolgunluk falan yok yaa

canım kanda çıkmış, idrarda çıkmış... hamilesin.. niye kendini bu kadar strese sokuyorsun?? yapma böyle.. herkeste göğüs ağrısı olacak diye bir şey yok ki.. belirtilere takma kafanı bebeğini düşün.. sen stres yaptıkça o da etkileniyor hem de senden fazla...

AH CANIM YA NE ZOR DEĞİLMİ VAJİNİSMÜSTA YAŞADIKLARIMIZ AMA GECTİ HEPSİ İNŞALLAH EN YAKIN ZAMAN DA MÜJDELİ HABERLER ALIRIZ YARIM SAAT BEKLIYCEZ OYLEMI BU GECE DENEYEYIM CANIM

Ben reglmden 10gün önce ağrılarımı hissettim canım erken değilki herkeste farklı..
Sancım oluyordu olabilir ve inşallah öyledir.

Öyle tabii herkeste farklı canım.. İnşallah öyledir.. baya canım yandı batmasından.. göğüste de bir sızlama oldu dün ama ben onu takmıyorum o bende normalde de olan bir şey dikişlerden dolayı.. 9 yıl önce göğüs ameliyatı olmuştum ben hala içten sızlamalar olur üşüdüğümde vs. adet olacağım zaman şişerler davul gibi dokunamam o kadar.. daha önce sağ yumurtalığımda kist vardı.. geçi gerçi ama kramplar bıçak saplanmaları gibi acı çekiyordum.. böyle batma olunca korkmadım diyemem.. umarım bebiştir diyeyim :)

canm ya ne biliyim artış az gibi geldi bize ya normalmi sizce

canım her ikigünde bir iki katı olması lazım değerinin belki artmıştır şimdi

Başkası dese bukadar erken belirti yaşadığına inanmazdım, ama ben yaşadım..
Tabiki farklı bir sebebide olabilir ama bebişcikte olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…