Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

günaydın kızlar. ben hala adet olmadın normal perıyoduma 4 gun gecıktı en son adetıme gore 2 gun gecıktı. cumartesı test yaptıgımda negatıf cıkmıstı. tek taraflı kasık agrım var sağ kasıgım ara ara sancıyo. ama geceleri sagıma yatamıyorum hiç. uyandırıyo resmen. neden olabilir acaba? daha yeni rahım fılmı cektırdım kıst falan cıkmadı. dogru duzgun adet belırtım de yok. hamilelik de negatıf cıktı ona da ıhtımal veremıyorum zaten.saglık problemı olmasından korkuyorum

AH CANIM YA NE ZOR DEĞİLMİ VAJİNİSMÜSTA YAŞADIKLARIMIZ AMA GECTİ HEPSİ İNŞALLAH EN YAKIN ZAMAN DA MÜJDELİ HABERLER ALIRIZ YARIM SAAT BEKLIYCEZ OYLEMI BU GECE DENEYEYIM CANIM
eğer diğer hormon değerlerindede bi problem yoksa hamile kalmaman içinde bi sebep yoktur tabi allahın takdiri.. adetin düzenli ise yumurtllama döneminde beraber olmaya dikkat et canım diğer günlerde ilişki olsa bile gebelik şansı yok denecek kadar azdır.

Canım inşallah bir sorun yoktur düşünme..
Öncesinde gecikme oluyormuydu geç döllenme olduysa testlerde çıkmıyor olabilir.

Canım inşallah bir sorun yoktur düşünme..
Öncesinde gecikme oluyormuydu geç döllenme olduysa testlerde çıkmıyor olabilir.

evlendıkten sonra en uzun gecıkmem gecen sene olmustu onda da grıp olmustum baya bı ılac ve antıbıyotık kullanmıstım 5 gun gecıkmıstı. onun dısındakı gecıkmelerım max 2 gundur. genelde 29 gunde bır olurum. bu sefer neden boyle oldu anlamadım. agnucostun dıye bı ılac kullanıyorum o gecıkme yaparmı bılmıyorum ama onu ıcmeye basladıgımda sanırım yumurtlamam olmustu. kafam cok karıstı canım ya ne olucaksa olsun ıstıyorum bıran once

Kullandığın ilacı ve etkilerini bilmiyorum canım oyüzden bişe demem yanlış olur.. Umarım regl olmazsın ve bebeğin olur.

Canım test yapsan çıkar dene bence..

inş canım çok istiyorum ama hamileliğe bağlayamıyorum. ilaç hayıt otunun hapı canım yan etkılerınde adet duzensızlıgı yazmıyo tam tersı adetı ve hormonları duzenler yazıyo. ben adet oncesi sendromlarım için kullanıyorum ama kullanıp hamile kalan da çok var. hayırlısı ne ise o olur inş.

masalolsunnn canım sonucunu merakla bekliyoruz hadi çatlatma bizi mutlu haberlerle gelll
Çok isterdim ama üzgünüm olmadı klomeni 1 ay daha deneyip tekrar bakacağız doktor bile şaşırdı iki Tane yum. Vardı nasıl kacirdik dedi herşeyin hayırlısı hayal kırıklığı çok fazla rabbim büyük zmani var demek ki

Canimsin bende çok umutluydum güzel haberini almak için bekliyordum. Hayırlısı buymus demekki .gelecek aya olack inşaallah canim . .
Aynen canım hayırlısı olsun demkki nasip değil zamani değil eşim çok yıkıldı yattı uyudu acaba diyorum ki sperm testi mi yaptırsak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…