Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Aynen canım hayırlısı olsun demkki nasip değil zamani değil eşim çok yıkıldı yattı uyudu acaba diyorum ki sperm testi mi yaptırsak
Bence de canim inşallah sorun yoktur ama belki de vardır o yüzden olmadı. Bu ay baktirsin varsa da sorun aynı anda tedavi olmuş olursunuz.yoksa bisa kullanmış olursun klomeni

Can'ım ben de aynı 4 gün geçti adette tık yok. Bugün test yaptırırım belki. Bence sen kana yine baktır bazılarının geç çıkabiliyor

Aynen canım hayırlısı olsun demkki nasip değil zamani değil eşim çok yıkıldı yattı uyudu acaba diyorum ki sperm testi mi yaptırsak
Bence sperm testide yaptırın bnm eşiminde sperm sayısı düşüktü ilaç kullandı 3 ay sonra düzeldi o ay hamile kaldı ama 10. Haftada kalbi durdu bebeğimin kürtaj oldum şimdi yine yatırdı yine düşmüş ama doktorda şunu dedi bize sağlıklı bir erkeğin bile spermleri her ay aynı sayıda değildir yani stres olur yediklerinden olur düşebilir dedi bitter çikolata yesin oda işe yarıyormuş bnm üst komşumun ikizleri var tüp Bebek'le şimdi yine hamile hemde doğal yolla Ada'm gecen ay soğuk algınlığı için vitaminler falan kullanmış bi baktık içinde çinko q10 falan var bunlarda sperme yarayan şeylermiş tuttu valla

Can'ım ben de aynı 4 gün geçti adette tık yok. Bugün test yaptırırım belki. Bence sen kana yine baktır bazılarının geç çıkabiliyor

garanti olsun istiyorum canım bi kaç gün daha gelmezse artık kanda baktırıcam. adet olucagım zamanlarda ara ara karın ve bel agrım olurdu o agrıdan anlardım zaten adet olucagımı. sıvılcem cıkardı asabı olurdum. sımdı sadece sag tarafımda degısık bı sancı var. sagıma ne yatabılıyorum ne egılebılıyorum hemen agrı ve ya sancı gırıyo. inş bebiştendir ikimizinkide canım.

Esim dedi zaten yaptırayım diye yada ne yemem gerekiyorsa yiyeyim dedi ne olacağı bilinmez tabi hangi bölüme gidecek eşim acaba test için

Bence de canim inşallah sorun yoktur ama belki de vardır o yüzden olmadı. Bu ay baktirsin varsa da sorun aynı anda tedavi olmuş olursunuz.yoksa bisa kullanmış olursun klomeni
İnşallah canım ne gerekiyorsa yapalım artk çok yorucu inan basım çatlıyor agrudan.. Sen naptin çarşamba mi gitceksin doktora

İnşallah canım ne gerekiyorsa yapalım artk çok yorucu inan basım çatlıyor agrudan.. Sen naptin çarşamba mi gitceksin doktora
Sende yat dinlen canim gerçekten zor bi süreç inşallah çok kolay bi şekilde atlatiriz Rabbim sabrımızı versin. Evet canım çarşamba gidecem.benim umudum yok da inşallah kiste donusmemistir.yoksa önümüzdeki ay da doğum kontrol hapı kullanmanın gerekir

Mrb kizlar dün eşimle birlikte olduk bugün akıntım başladı acaba yumurta dölleniyor olabilir mi

Hiç üzülme canım eli ayağı düzgün sağlıklı olsun ama bi ay sonra olsun vardır bunda da bir hayır. İnşallah bi sonraki ay olur bahar annesi oluruz

CANM BENDE ŞUBAT AYINDA ÇEKİLDİM VE AY BOYUNCADA ADET SANCISI GİBİ AĞRIM OLDU SONRASİ AY İSE MART AYI OVULASYON SONRASINDA DA ADETE KADAR GEÇMEYEN AĞRI ÇEKTİM HATTA HAMİLELİK BELİRTİSİ SANIP TEST BİLE YAPTIM AMA MALESEF NEGATİF ÇIKTI. ŞİMDİ 3. AYIM VE ARTIK AĞRIM KALMADI. BİLMİYORUM FİLMDENMİ KAYNAKLANIYORDU AMA SENİN GİBİ ACI ÇEKTİM BENDE.

Kızlar mrb ben de 15 aylık evliyim geçen aydan itibaren başladık çocuk düşünmeye eşim doktora da gitti varikosel var demişlerdi ama ameliyat veya hap önermemiş ilk çocuk için sıkıntı yok normal yöntemlerle bebeğiniz olur demiş benimde adet düzenim de bi sıkıntı yok bu ay 1 inde olmam gerekiyordu en geç düne kadar olmayınca çok heyecanlandım hamileyim sandım ama dün akşam üzeri oldum maalesef Bu ay artık tamamen kendimi buna adayacağım ama kafamı toparlayamıyorum

Öncelikle stres yapma canım, burda herkesin bahsettiği şey bu stres yapınca olmuyor.. Hem daha yeni başlamışsın kontrollerinde yapılmış doğal yolla kalabilirsin denmiş bu çok güzel birşey.. İnşallah bu ay veya gelecek aylarda kalırsın, kafana takma tek yapman gereken şey bu canım..

İnşallah Can'ım çok teşekkür ederim gerçekten bu sözler tamamen moral verici iyi ki üye olmuşum Peki bu ovaülasyon testi nedir daha önce hiç duymadım Nasıl yapılıyor yapsam mı bu ay ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…