- 15 Mayıs 2010
- 6.716
- 5.835
- 723
Canım ovulasyon testi internetten alabilirsin yumurtlama gününü tespit ediyor :) adetin bittikten sonra yapıyosun hergün saat 11-18 arasında sıvı almayı kesip iki saatlik sıkışık idrar ile yapabilirsin genelde aynı saatte yapmaya özen göster..İnşallah Can'ım çok teşekkür ederim gerçekten bu sözler tamamen moral verici iyi ki üye olmuşumPeki bu ovaülasyon testi nedir daha önce hiç duymadım Nasıl yapılıyor yapsam mı bu ay ?
Şimdi baktım Can'ım varmış evet peki hangisini almalıyım bir sürü değişik paket var bide bunun bi markası veya kalitesi var mı herhangi biri olur mu ? Ben daha çok soru sorarım gibi şimdiden herkese çok teşekkür ederim ya sağolun Cidde'nCanım ovulasyon testi internetten alabilirsin yumurtlama gününü tespit ediyor :) adetin bittikten sonra yapıyosun hergün saat 11-18 arasında sıvı almayı kesip iki saatlik sıkışık idrar ile yapabilirsin genelde aynı saatte yapmaya özen göster..
Şimdi baktım Can'ım varmış evet peki hangisini almalıyım bir sürü değişik paket var bide bunun bi markası veya kalitesi var mı herhangi biri olur mu ? Ben daha çok soru sorarım gibi şimdiden herkese çok teşekkür ederim ya sağolun Cidde'n
Gerçekten neler var içine girmeden bilemiyoruz Aslı'nda bi yandan şanlıyız herşey bizim için gerisi takdir kısmetben GG'dan aldım canım.. surelab ovulasyon testi 50 adet 10 adette erken gebelik testi vardı 46 TL ye aldım ben... bende ilk kez aldım yumurtamın oluştuğunu ve çatladığını görmüş oldum... içim rahat etti.. bebiş oldu mu tuttu mu bilmiyorum ama bu testler pek rahat
Gerçekten neler var içine girmeden bilemiyoruz Aslı'nda bi yandan şanlıyız herşey bizim için gerisi takdir kısmet
Ovaülasyon testinde mi yumurtanın çayladıgını görüyorsun gerçekten çok güzel bişey şimdiden sabırsızlandım Reglim biter bitmez alıp deneyeceğim inşallah :) erken test dediği ne peki yani ne kadar erken belli olucak ?
Tamam canım o zaman söyleyeyim gitsin artk ona da bakılsın kendisi de dedi zaten yaptırayım diyeCanım benim eşim dw yaptırdı devlet hastanesine gitti sperm sayımı yaptırmak istiyorum diye hemen bi iki saat içinde belli oluyo
Çok sağol sağlıkcimiz kesin baktırcaz zaten elimizden geleni yapacağız gerisi Allaha kalmışsen kendi kadın doğumcuna söyleyeceksin canım o istek formu verecek.. hayırlısı olsun canım benim üzülmek yok stres yok
Rabb im çabalarımızı hep görür.. ama bize cevap vereceği zamanı ancak O bilir.. bekleyip sabretmek en doğrusu canım benimm Rabb im en yakın zamanda isteyen herkese anneliği tattırsın :)))Çok sağol sağlıkcimiz kesin baktırcaz zaten elimizden geleni yapacağız gerisi Allaha kalmış
İnşallah canım allahım herkese sabır versin gerçekten çok Zor artk biraz kafamın da rahatlaması lazim... İnşallah kist olmamıştır canım ya en azından tekrar şansın olsun haber ver bana daSende yat dinlen canim gerçekten zor bi süreç inşallah çok kolay bi şekilde atlatiriz Rabbim sabrımızı versin. Evet canım çarşamba gidecem.benim umudum yok da inşallah kiste donusmemistir.yoksa önümüzdeki ay da doğum kontrol hapı kullanmanın gerekir
evet canım her şey bizim için.. Allah isterse oluyor işte gerisi.. ovulasyon testinde gördüm evet.. yumurtlama günüme yakın iki koyu çizgiyi yakaladım.. ertesi gün silikti çizgi çatlamış oluyor :) dün de yaptım tamamen silik belli belirsiz olmuş.. yani yumurtlama dönemimi geçmiş bulunmaktayım. Vücuttaki LH hormonunun yükselişini saptayabiliyorsun bu testlerle... çok güzel bir şey :) 2 saatlik sıvı alımı olmadan ve idrarı tutarak testi yapabilirsin.. gebelik testi gibi ilk idrarla olmuyor bu test.. gebelik testi de 5 gün erken gösterdiğini söylüyor.. henüz denemedim bilmiyorum daha günüm var :)
Amin inşallah güzel annem Allah razı olsun burdakiler hep destek oldu çünkü aynı şeyleri yaşadık birbirimizi anladık iyiki varsinizzzzzRabb im çabalarımızı hep görür.. ama bize cevap vereceği zamanı ancak O bilir.. bekleyip sabretmek en doğrusu canım benimm Rabb im en yakın zamanda isteyen herkese anneliği tattırsın :)))
Cnm karşı komşum anlıyor onun kurtcuk gibiymiş oğlu olmuş öyle dedi benimkide fasulyegibiydi gerçekten ama at ona göstereyim bi.:)))sonuçta Allah bilir tabiki biz gırgırına bakalım tutacak mı:)Sen bakınca anlayabiliyo musun
o yüzden bırakmıyoruz biz hala burayııııAmin inşallah güzel annem Allah razı olsun burdakiler hep destek oldu çünkü aynı şeyleri yaşadık birbirimizi anladık iyiki varsinizzzzz
Laboquick marka var canım ben onu kullandım memnun kaldım yumurtlama gününü gösteriyo içinde gebelik testide var paket şeklinde ondan alabilirsin. 30 lu paketi vardı gayet uygun fiyatıŞimdi baktım Can'ım varmış evet peki hangisini almalıyım bir sürü değişik paket var bide bunun bi markası veya kalitesi var mı herhangi biri olur mu ? Ben daha çok soru sorarım gibi şimdiden herkese çok teşekkür ederim ya sağolun Cidde'n
yok canim isyan edecek bisey yok. sukur en azindan hamile kalabiliyorum bunu gorduk. Allah ne derse o ne yapalimRabbim verir inşallah cnm yeter ki istan etme sabırlı ol
o yüzden bırakmıyoruz biz hala burayııııdisikartal87 sekerli_seker ve daha sayamadığım hamişler :))) hep destek tam destekkkk her zamaaannn
Sağolsun hepiniz Allah sağ salim kucağıniza almayı nasip etsin inşallah... Bu arada. 1.36 çıkmış bat yarın ama sancım pek yok yükselmez dimio yüzden bırakmıyoruz biz hala burayııııdisikartal87 sekerli_seker ve daha sayamadığım hamişler :))) hep destek tam destekkkk her zamaaannn
yukselme olasiligi var bence sifir olmadikca umut vardir benim 3.2 cikmisti hatirlarsan iki gun sonra idrar testinde silik cizgiyi gordum :)) ay heyecanlandiimmm insallah hamilesindiiirr :))) cuma gunu felan idrar testi yaparsin ya da kan testi yatirirsiinn :)))Sağolsun hepiniz Allah sağ salim kucağıniza almayı nasip etsin inşallah... Bu arada. 1.36 çıkmış bat yarın ama sancım pek yok yükselmez dimi
Kizlar test 0.100 ve kanamam var suan aciiiiillll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?