Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Evet canım neyseki bir sorun olmadığını öğrendik ben sporlara tam gaz devam ediyorum ağrılarım kalmadı çok şükür.

Amin canımm inşallah..sende durumlar ne sendeki süt kesil di mi
Süt dolma hissi yok ama süt geliyomu bilmiyorum.doktor normal deyince üstüne düşmedim açıkcası incelemiyorum memeleri bu ay diger aylara oranla baya umursamadım bebek işini..gun saymadim hesap yapmadim.ates olcmedim vs... Bir suru sey..kafayi takmamaya calisiyorum.bakalım becerebilirsem olacak insallah coklu test satin aldım acayip bi rahatlık oldu benim icin.test alsam mi almasami.ay cok para harcadim fln sitresi kalkti ortadan.

Esim dedi zaten yaptırayım diye yada ne yemem gerekiyorsa yiyeyim dedi ne olacağı bilinmez tabi hangi bölüme gidecek eşim acaba test için
Eşim önce ürolojiye gitti muayene için orası bi laboratuvara yönlendirdi hastanede yapılmıyor yada gittiği yerde yoktu bilmiyorum özel laboratuvarlar varya oralarda yaptırdı

Ay dur kizzz bnde heyecan yapıyorum o zman bat bekliyecegim duruma göre test kan vereceğim olsun her zman umut var bu ay olmazsa da öteki ay bakalım artkkkk

Eşim önce ürolojiye gitti muayene için orası bi laboratuvara yönlendirdi hastanede yapılmıyor yada gittiği yerde yoktu bilmiyorum özel laboratuvarlar varya oralarda yaptırdı
Tamam canım Sağol.. kendime takıldım sana demeyi unuttum allah sabır versin tekrar nasip etsin inşallah hayırlısıyla

Yani yazıyı okurken sonuna gelmeden aha dedim test isinide bıraktı herhalde ama nerde bide çoklu almış ama calismaya takılmada en azından o sırada kafan boş olur

Kızlar hatrlamayanlar için bi yazıp çok önemli soru sorucam. İğnenin 13. Gunu 35.5 ve 14. Gun 42.3. Doktorum çarşamba test istedi ama şimdi vc de sildiğimde normalde beyaz olan yapışkan bı akıntı varya açık kahverengiydi o düşükmü yapıyorum acaba.

canım bildiğim kadarıyla o rahmin genişlemesinden kaynaklanıyor.. ben oğlumda 3 ay yaşadım o kahverengi lekelenmeyi.. baya baya ped kullandım hatta.. eğer çoğalırsa doktorunu ara sor..

Selam canım. Gözün aydın Yazdığın testlerden başka gelmedi benim de aklımda. İnşallah sonuçların iyi çıkar :)
Bende daha gelen giden yok maalesef. Bugün öğlen doktora gittim, durumumu anlattım. Aslında adet söktürücü verir diye düşünüyordum ama vermedi. Hatta eğer hala daha olmamışsam 6 nisanda kan testini tekrarlamamı istedi.

Sonucumun 0,1 çıktığını da biliyor üstelik. Yalnız bu sefer kan testini aç karnına yaptırmamı istedi. Şu anda hamilelik direkt ekarte edebileceğim bir durum değil, olabilir de dedi. Şaşkınlıklar içindeyim.

Selam. Aynı ilacı ben de bu ay ilk defa kullandım ve hiç gecikmeyen adetim bu ay 3 gün gecikti. Normal adet tarihimden 2 gün önce yaptırdığım kan testi negatif çıkmıştı, yarın sabah da evde kendim yapacağım. Aynı ben de senin gibi acaba bu ilaç yüzünden mi gecikti diye düşünmeden edemiyorum. Ama bir yandan da adeti düzenliyorsa neden geciktirsin diyorum. Kafam çok karışık valla

Kızlar adetim 3 gün geçti normalde düzenlidir 28 günde olurum
Dün gece tek göğsüm çok şiddetli ağrıdı uykudan uyandım resmen matkapla oyulur gibi
İdrar testi negatif
Gebelik olsa çıkardı değil mi silik de olsa bugün 3. Gün çünkü gecikmede

Merhaba arkadaslarbende yarın kullandığım klomemdendolayi kontole gitceminsanlah güzel haberler alir8m bir kactane yumurta olusmasimumkunmu geçen ayda yutmustum ama doktora gitmemistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…