Ben bundan bisi anlamiyorum ki negatif mi
0.100 negatiftir cnm gebelik şüphenmi vardı ? regl oluyorsun sanırımKizlar test 0.100 ve kanamam var suan aciiiiillll
Evet canım neyseki bir sorun olmadığını öğrendik ben sporlara tam gaz devam ediyorum ağrılarım kalmadı çok şükür.CANM BENDE ŞUBAT AYINDA ÇEKİLDİM VE AY BOYUNCADA ADET SANCISI GİBİ AĞRIM OLDU SONRASİ AY İSE MART AYI OVULASYON SONRASINDA DA ADETE KADAR GEÇMEYEN AĞRI ÇEKTİM HATTA HAMİLELİK BELİRTİSİ SANIP TEST BİLE YAPTIM AMA MALESEF NEGATİF ÇIKTI. ŞİMDİ 3. AYIM VE ARTIK AĞRIM KALMADI. BİLMİYORUM FİLMDENMİ KAYNAKLANIYORDU AMA SENİN GİBİ ACI ÇEKTİM BENDE.
Süt dolma hissi yok ama süt geliyomu bilmiyorum.doktor normal deyince üstüne düşmedim açıkcasıAmin canımm inşallah..sende durumlar ne sendeki süt kesil di mi
Eşim önce ürolojiye gitti muayene için orası bi laboratuvara yönlendirdi hastanede yapılmıyor yada gittiği yerde yoktu bilmiyorum özel laboratuvarlar varya oralarda yaptırdıEsim dedi zaten yaptırayım diye yada ne yemem gerekiyorsa yiyeyim dedi ne olacağı bilinmez tabi hangi bölüme gidecek eşim acaba test için
Ay dur kizzz bnde heyecan yapıyorum o zman bat bekliyecegim duruma göre test kan vereceğim olsun her zman umut var bu ay olmazsa da öteki ay bakalım artkkkkyukselme olasiligi var bence sifir olmadikca umut vardir benim 3.2 cikmisti hatirlarsan iki gun sonra idrar testinde silik cizgiyi gordum :)) ay heyecanlandiimmm insallah hamilesindiiirr :))) cuma gunu felan idrar testi yaparsin ya da kan testi yatirirsiinn :)))
Tamam canım Sağol.. kendime takıldım sana demeyi unuttum allah sabır versin tekrar nasip etsin inşallah hayırlısıylaEşim önce ürolojiye gitti muayene için orası bi laboratuvara yönlendirdi hastanede yapılmıyor yada gittiği yerde yoktu bilmiyorum özel laboratuvarlar varya oralarda yaptırdı
Yani yazıyı okurken sonuna gelmeden aha dedim test isinide bıraktı herhalde ama nerde bide çoklu almışSüt dolma hissi yok ama süt geliyomu bilmiyorum.doktor normal deyince üstüne düşmedim açıkcasıincelemiyorum memeleri bu ay diger aylara oranla baya umursamadım bebek işini..gun saymadim hesap yapmadim.ates olcmedim vs... Bir suru sey..kafayi takmamaya calisiyorum.bakalım becerebilirsem olacak insallah coklu test satin aldım acayip bi rahatlık oldu benim icin.test alsam mi almasami.ay cok para harcadim fln sitresi kalkti ortadan.
Canım 0.1 ise gebelik yok galiba üzgünüm. Adetin mi başladı?Kizlar test 0.100 ve kanamam var suan aciiiiillll
Hayırlısıyla olur inşallah Can'ım. Güzel haberlerini alırız inşallah
Kızlar hatrlamayanlar için bi yazıp çok önemli soru sorucam. İğnenin 13. Gunu 35.5 ve 14. Gun 42.3. Doktorum çarşamba test istedi ama şimdi vc de sildiğimde normalde beyaz olan yapışkan bı akıntı varya açık kahverengiydi o düşükmü yapıyorum acaba.
Tatlm çarşamba belli olacak zaten tam olarakcanım bildiğim kadarıyla o rahmin genişlemesinden kaynaklanıyor.. ben oğlumda 3 ay yaşadım o kahverengi lekelenmeyi.. baya baya ped kullandım hatta.. eğer çoğalırsa doktorunu ara sor..
maya_gallo @bitterrcikk masalolsunnn C Cicikuss kızlar ben bu sabah regl oldum Gözümaydın olsun yarın ilk işim sabah işten izin alıp hormon testlerini yaptırmak. Adetin 2. Günü fsh,tsh,prolaktin,lh ve e2 bakılabilir değil mi? Aklınıza gelen başka hormon testi var mı adet iken bakılan? sizde ne var ne yok?
inş canım çok istiyorum ama hamileliğe bağlayamıyorum. ilaç hayıt otunun hapı canım yan etkılerınde adet duzensızlıgı yazmıyo tam tersı adetı ve hormonları duzenler yazıyo. ben adet oncesi sendromlarım için kullanıyorum ama kullanıp hamile kalan da çok var. hayırlısı ne ise o olur inş.
Amin Cnm sgol inşallah hepimiz kavuşuruz bebeklerimizeTamam canım Sağol.. kendime takıldım sana demeyi unuttum allah sabır versin tekrar nasip etsin inşallah hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?