Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Merhaba arkadaslarbende yarın kullandığım klomemdendolayi kontole gitceminsanlah güzel haberler alir8m bir kactane yumurta olusmasimumkunmu geçen ayda yutmustum ama doktora gitmemistim

Benim son kullandığımda iki yumurtam gelişmişti ama sonuç alamadım. İnşallah senin için her şey yolunda gider.

kızlar bana dr 19 nisan bebek ve kalp atımı görmeye gel dedi kendim zor zaptettim bugün gitmemek için ama 7 nisan gidicem 10 gün geçti artık bebek ve kalp atımı vardır herhalde arada test yapıyorum kanama lekenlenme yok bulantım var herhalde herşey yolundadır

Merhaba canım, topıği okurken senn bu yazına takldmda sorayım dedım. Hamıle oldgn halde 3.2 çıkmış bhcg'n baya şaşırdm. Sorum olucaktı düzenlı adet olan bır mısın peki ? Oyleyse kaç günde bir oluyosn adet ?

Meraba test sonucumu gostermek icin uye oldum uyku tutmuyoBi bakarmisiniz lutfen cok heycanliyim
Gunaydin cnm. Bence hamilesin :) ben adete 3-4 gun kala yapmistim seninkinden cok cok silikti zar zor gormustum silik cizgiyi. Istersen bi doktora gidip kan testi verebilirsin emin olmak icin

canim ben de yasadim o lekelenmeleri igne felan vurundum bence hemen git doktoruna destekleyici bir sey verir mutlaka.. ama yat dinlen ayaklarinin altina yastik koy.. ben 2 hafta oyle yattim maalesef ama simdi gecti cok sukur :))

ilk hamileligimi adetime 1 hafta kala kan testiyle ogrendim demek istedim 3.2 yle.. sonra yukseldi tabi ) pko m var benim normalde duzensizligim yuzunden 6 7 sene diane 35 kullandim.. evlendim 8 aylik evliyken bebek istemiyle doktora gittim pko m devam ediyordu.. ilacimi biraktim 2.ayimda hamile kaldim Rabb ime cok sukur :)) ama benim pko olarak skntim sadece kistlerin erkeklik hormonu salgilamasiydi bu da tuylenme yapiyordu yoksa yumurtlamamda ve yumurtamin catlamasinda problemim yokmus.. sansli pko ydum yani :))) benim hikayem boyle iste :))

Günaydın kızlar aranıza yeni katıldım bişey sormk istyorum hamilelik brlirtileri nelerdir

Günaydın canım hadi bakalım senin için bir umut ışığı olabilir hayırlısı olsun canım umarım vardır bebiş bende bugün işten izin aldım kan vermeye gittim şimdi tekrar işe gidiyorum. Sonuçlar 3 te çıkacak bugün bende perşembe kadın doğumcuma giderim herhalde göstermeye. İnşallah olumsuz bi durum olmaz tek umudum o..

Canım emin ol yolundadır :) Kalp atışını ben 6.haftam bittiği gün duydm sende duyabilirsin ama kimisi 7. haft bitiminde duyabiliyormuş oyüzden korkma hiç.
Bunlarda sonrada belirtileriin hafifleyince korkacaksın benim gibi hazırlıklı ol :) Kafanada takma, herşey güzel olcak.

slm 28 subatta iliski oldu ve marttın 1de kan geldi adet oldum dedim ama herzaman kinden farkli sürdü ve acık pembe seklinde ve3 gun sürrdü bunda da cok az ğeldi o 3 gunoe 5 tane ped bile degistirmedim normalde ikinci paket biterdi 1 saatte dolar tasardı suan belim kasiklarım cok ağriyor yuruken bile canm yakiyor normalde wc cıkardım ama suan cok siklasti gogusum sisdi ve hafif hafif acıyor dun aksam test yaptım negatif cıktı kan ver diyorlar ihtmal var mi sizce içim cok kıyıliyor yemek yesemde bulanıyor byle olup hamile olan var mi ?

Günaydııın :) Ben bugün de olmadım ama olacakmışım gibi hissediyorum. Belim ve karnım ağrıyor. İnşallah sonuçların iyi çıkar. Haberleşelim.

aynen canım yaa ama gecen ay da 2 gun gecıkmıstım o zaman ılacı kullanmaya baslamamıstım daha. stresten mı ılactan mı anlamadım. ben de 2 kere test yaptım pryo clinice diye ama cok guvenılır gelmedı bana eger tam 1 hafta adet olmazsam dırek kan verıcem artık. bebek yok bılıyorum ama en azından sebebını ogrenırım. inş seninki bebeiştendir canım. ilacı kullanmaya devam ediyomusun peki ?

BENİM SORUMA CVP OLAN YOKMU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…