- 14 Mayıs 2010
- 5.146
- 13.431
- 448
Merhaba arkadaslarbende yarın kullandığım klomemdendolayi kontole gitceminsanlah güzel haberler alir8m bir kactane yumurta olusmasimumkunmu geçen ayda yutmustum ama doktora gitmemistim
Merhaba canım, topıği okurken senn bu yazına takldmda sorayım dedım. Hamıle oldgn halde 3.2 çıkmış bhcg'n baya şaşırdm. Sorum olucaktı düzenlı adet olan bır mısın peki ? Oyleyse kaç günde bir oluyosn adet ?yukselme olasiligi var bence sifir olmadikca umut vardir benim 3.2 cikmisti hatirlarsan iki gun sonra idrar testinde silik cizgiyi gordum :)) ay heyecanlandiimmm insallah hamilesindiiirr :))) cuma gunu felan idrar testi yaparsin ya da kan testi yatirirsiinn :)))
Testin pozitif Can'ım gözün aydın :)Meraba test sonucumu gostermek icin uye oldum uyku tutmuyoBi bakarmisiniz lutfen cok heycanliyim
Cok belirgin Hemen kan vermeye git tatlim uyku tutmamakta haklısın Tebrikler sonucu bize yazMeraba test sonucumu gostermek icin uye oldum uyku tutmuyoBi bakarmisiniz lutfen cok heycanliyim
Gunaydin cnm. Bence hamilesin :) ben adete 3-4 gun kala yapmistim seninkinden cok cok silikti zar zor gormustum silik cizgiyi. Istersen bi doktora gidip kan testi verebilirsin emin olmak icinMeraba test sonucumu gostermek icin uye oldum uyku tutmuyoBi bakarmisiniz lutfen cok heycanliyim
canim ben de yasadim o lekelenmeleri igne felan vurundum bence hemen git doktoruna destekleyici bir sey verir mutlaka.. ama yat dinlen ayaklarinin altina yastik koy.. ben 2 hafta oyle yattim maalesef ama simdi gecti cok sukur :))Kızlar hatrlamayanlar için bi yazıp çok önemli soru sorucam. İğnenin 13. Gunu 35.5 ve 14. Gun 42.3. Doktorum çarşamba test istedi ama şimdi vc de sildiğimde normalde beyaz olan yapışkan bı akıntı varya açık kahverengiydi o düşükmü yapıyorum acaba.
ilk hamileligimi adetime 1 hafta kala kan testiyle ogrendim demek istedim 3.2 yle.. sonra yukseldi tabiMerhaba canım, topıği okurken senn bu yazına takldmda sorayım dedım. Hamıle oldgn halde 3.2 çıkmış bhcg'n baya şaşırdm. Sorum olucaktı düzenlı adet olan bır mısın peki ? Oyleyse kaç günde bir oluyosn adet ?
Aminn Allah razi olsun isteyen herkese nasip etsin insallahh canim:))gözün aydın canım yeni gördüm Allah gönlüne göre verdi çok şükür. sağlıklı ve hayırlı bi evlat olur inş.
Günaydın canım hadi bakalım senin için bir umut ışığı olabilir hayırlısı olsun canım umarım vardır bebişSelam canım. Gözün aydınYazdığın testlerden başka gelmedi benim de aklımda. İnşallah sonuçların iyi çıkar :)
Bende daha gelen giden yok maalesef. Bugün öğlen doktora gittim, durumumu anlattım. Aslında adet söktürücü verir diye düşünüyordum ama vermedi. Hatta eğer hala daha olmamışsam 6 nisanda kan testini tekrarlamamı istedi.
Sonucumun 0,1 çıktığını da biliyor üstelik. Yalnız bu sefer kan testini aç karnına yaptırmamı istedi. Şu anda hamilelik direkt ekarte edebileceğim bir durum değil, olabilir de dedi. Şaşkınlıklar içindeyim.
kızlar bana dr 19 nisan bebek ve kalp atımı görmeye gel dedi kendim zor zaptettim bugün gitmemek içinama 7 nisan gidicem 10 gün geçti artık bebek ve kalp atımı vardır herhalde arada test yapıyorum kanama lekenlenme yok bulantım var herhalde herşey yolundadır
Meraba test sonucumu gostermek icin uye oldum uyku tutmuyoBi bakarmisiniz lutfen cok heycanliyim
Günaydın canım hadi bakalım senin için bir umut ışığı olabilir hayırlısı olsun canım umarım vardır bebişbende bugün işten izin aldım kan vermeye gittim şimdi tekrar işe gidiyorum. Sonuçlar 3 te çıkacak bugün bende perşembe kadın doğumcuma giderim herhalde göstermeye. İnşallah olumsuz bi durum olmaz tek umudum o..
Sonuçlar çıkınca yazarım burdanGünaydııın :) Ben bugün de olmadım ama olacakmışım gibi hissediyorum. Belim ve karnım ağrıyor. İnşallah sonuçların iyi çıkar. Haberleşelim.
Selam. Aynı ilacı ben de bu ay ilk defa kullandım ve hiç gecikmeyen adetim bu ay 3 gün gecikti. Normal adet tarihimden 2 gün önce yaptırdığım kan testi negatif çıkmıştı, yarın sabah da evde kendim yapacağım. Aynı ben de senin gibi acaba bu ilaç yüzünden mi gecikti diye düşünmeden edemiyorum. Ama bir yandan da adeti düzenliyorsa neden geciktirsin diyorum. Kafam çok karışık valla
BENİM SORUMA CVP OLAN YOKMUslm 28 subatta iliski oldu ve marttın 1de kan geldi adet oldum dedim ama herzaman kinden farkli sürdü ve acık pembe seklinde ve3 gun sürrdü bunda da cok az ğeldi o 3 gunoe 5 tane ped bile degistirmedim normalde ikinci paket biterdi 1 saatte dolar tasardı suan belim kasiklarım cok ağriyor yuruken bile canm yakiyor normalde wc cıkardım ama suan cok siklasti gogusum sisdi ve hafif hafif acıyor dun aksam test yaptım negatif cıktı kan ver diyorlar ihtmal var mi sizce içim cok kıyıliyor yemek yesemde bulanıyor byle olup hamile olan var mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?