Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Üstüne görme diye birşey var canım acaba öyle birşey mi yaşadığın.. Saydığın belirtilerim psikolojik değil dersen kan testi yaptır varsa çıkar. Normaldee nezamaandı regl günün?
1 NİSANDİ ve dun aksam test yaptım olsa cıkardı ama baziları ckmaz ve kan verr dıyor

Yani yazıyı okurken sonuna gelmeden aha dedim test isinide bıraktı herhalde ama nerde bide çoklu almış ama calismaya takılmada en azından o sırada kafan boş olur
Benim kadar sabırsız bir insan test yapmadan duramaz bu ay iş yogunlugumda vardı o sebepten takvime hic bakmadım.adet gunumude unuttum.ama iste yumurtlama sancım sagolsun hatırlattı dün gece calısma olsun istedim bebek icin ama esim cok yorgundu kıyamadığım icin olmadı..öncekilerden oldu oldu olmadı canımız sagolsun

1 NİSANDİ ve dun aksam test yaptım olsa cıkardı ama baziları ckmaz ve kan verr dıyor

Ozaman martın 1inde regl tarihin oluyor yani doğru zaman. 1 Nisana göre 4gün gecikmiş görünüyor.. İstersen yarın sabah ilk idrarla tekrar test yap reglde olmazsan kan testine gider emin olursun.

Kızlar meehaba inş herkes bebeğine tez vakit kavuşur bende, ben pkoluyum ve 1,5 aydır progestron ve glifor , folbiol kullanıyorum. Bu ay calışmalara başladık ben yumurtlama tarigimi bilmediğim için drnin önerdiği tarihlerde ilişkiye girmeye çalıştım tahmini adetim 17 nisan. Ama yaklaşık 3/4 gündür belimde ve sol bacağımda ağrı mevcut bazen sağ bacağın bazen sol suan calışmalarımız hala devam ediyo ve allahın izniyle bu ay hamile kalmayı çık istiyorum sizce bel ağrısı bekirti midir böyle sancı seklinde agrı girip kesiliyor

Yani yazıyı okurken sonuna gelmeden aha dedim test isinide bıraktı herhalde ama nerde bide çoklu almış ama calismaya takılmada en azından o sırada kafan boş olur
Çok eskilerden bi sen bi ben kaldık burda..ben ozaman demistim.burdan herkes hamile cikmadan ben kalmam ee eee hadi ama birimiz hamile kalalımda digerinin yolu acılsın

yoktur bir sorun canım duyarsın kalp atışlarını bebişin içini ferah tut sen..

Meraba test sonucumu gostermek icin uye oldum uyku tutmuyoBi bakarmisiniz lutfen cok heycanliyim

tebrikler canım hamilesin :) kan testi yaptır hemen :)

Canım kan vermen en mantıklısı idrarda çıkmıyorsa kan da net belli olur. Kendini çok kaptırma burda birçok kişi gebelik belirtilerini yaşayıp ne yazıkki regl oldu inşallah seninki olumlu olur
smdi hiç belirtim yok sırtm ağryor midem eksyor ve az kan ğelmis

Belirtiler bazen psikolojik dw olabiliyo kendini çok fazla dinleme canım :) Adet günün geciktikten 3-4 gün sonra kanda mutlaka çıkar. Hatta bazen hiç belirti olmadan hamiş olanlarda oluyo yani nasip bu iş
insllah cnmm persembe gunu kan verecem bklm

Bel ağrısı belirtidir ama örneğin reglden öncede bende bel ağrısı olurdu canım.. Reglne az kalmış 12gün sonra netleşirsin umarım en kısa sürece hamile olabilirsin.

Arkadaşlar merhaba budun dr a gittim bebegimin kalbi atmıyor alttan muayene ile 6 hafta 1 gün olduğunu söyledi baska ultrasonda da gorunmedi bebek 3.5 Mm ekojenite izlendi denildi ne yapacağımı bilemiyorum kürtaj olmak istemiyorum beklemek daha iyi gibi geliyor yada başka doktora mi gitsem delirecegim nasıl bir acı bu yaaaa

geçmiş olsun canım.. bence tek doktorla kalma başka doktorlara da sormalısın. onlar da aynı şeyleri söylerse eğer o zaman mecburen kürtaj olursun senin sağlığın için.. ama doktora gittiğinde başka doktor böyle dedi ondan geldim deme sakın... kontrol için gidiyormuş gibi davran o söyler zaten

İlacı 10 gün kadar önce bırakmıştım aslında. Yani toplasan 3 hafta filan kullandım. Benim bat 2 nisandı. 31 martta kan testi yaptırdım ama sonuç 0.100 çıktı. Bu sabah Certain marka idrar testi yaptım, o da negatif. Dün doktora gitmiştim, gecikme devam ederse kan testini tekrarlayalım bence dedi. Kafam çok karışık valla. Senin bat ne zamandı? Belli olmaz belki bebiş vardır sende de?

ben hala kullanıyorum ılacı bıraksam mı acaba benim bat aslında ortalama perıyoduma gore 31 mart 29 gunde bir oluyorum. ama gecen aykı gecıkmeye gore 2 nisan.31 gun uzerıne olmustum. bilmiyorum ki canım sağ kasığımda agrı sık sık oluyo bazen de adet agrısı gıbı agrım oluyo hah adet oluyorum galıba dıyorum ama gelen bısı yok. bugun ozellıkle adet agrıma benzeyen agrılarım ara ara gelıyo. gögüslerim şişti ara sıra ucları sızlıyo ara sıra agrı vuruyo. ama 2 test yaptım 2 gun arayla biri c.tesi biri de dun negatıf cıktı. yanlıs cıkma ya da daha cıkmama ıhtımalı olabılır mı bılmıyorum. Allahım inş bebiş vardır ikimizde de

canımmm geçmiş olsun her şey Allah tan biliyorsun ama dediğin gibi başka bir doktora da git.. onlar da aynı şeyi söylerse kürtaj olmalısın..
ama asla unutmaman gereken şeyi söyliyim: kürtaj olursan eğer, neden kalbinin atmadığını öğrenmek istediğini söyle doktora laboratuarda araştırsınlar belki kan pıhtılaşmasından olabilir ona göre bir dahaki gebeliğinde ilaç kullanarak başlarsın canımmm.. Rabb im herşeyin hayırlısını verir sakın üzülme nolur

Canım, kalp atışlarını 7-8.haftalardada duyanlar var burdan duyduğum kadarıyla.. Bence muhakkak başka doktora gözükmelisin aynı şeyi söylerse kürtajı kendin için olmalısın ama önce başka bir doktor baksın bence.

Aynı şeyleri ben de yaşıyorum. Sanki beni anlatmışsın :) Bakalım ne olacak halimiz? İnşallah her şey istediğimiz gibi olur :)

Aynı şeyleri ben de yaşıyorum. Sanki beni anlatmışsın :) Bakalım ne olacak halimiz? İnşallah her şey istediğimiz gibi olur :)

amin canım inş. ikimizde ilaçtan değil de bebişten aynı şeyleri yaşıyoruzdur inş sen ne zamandan beri korunmuyosun canım benim 20 ay oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…