- 16 Şubat 2016
- 1.933
- 1.534
- 133
- 35
BENİM SORUMA CVP OLAN YOKMU
1 NİSANDİ ve dun aksam test yaptım olsa cıkardı ama baziları ckmaz ve kan verr dıyorÜstüne görme diye birşey var canım acaba öyle birşey mi yaşadığın.. Saydığın belirtilerim psikolojik değil dersen kan testi yaptır varsa çıkar. Normaldee nezamaandı regl günün?
Benim kadar sabırsız bir insan test yapmadan duramazYani yazıyı okurken sonuna gelmeden aha dedim test isinide bıraktı herhalde ama nerde bide çoklu almışama calismaya takılmada en azından o sırada kafan boş olur
1 NİSANDİ ve dun aksam test yaptım olsa cıkardı ama baziları ckmaz ve kan verr dıyor
Canım kan vermen en mantıklısı idrarda çıkmıyorsa kan da net belli olur. Kendini çok kaptırma burda birçok kişi gebelik belirtilerini yaşayıp ne yazıkki regl oldu inşallah seninki olumlu olurBENİM SORUMA CVP OLAN YOKMU
Çok eskilerden bi sen bi ben kaldık burda..ben ozaman demistim.burdan herkes hamile cikmadan ben kalmamYani yazıyı okurken sonuna gelmeden aha dedim test isinide bıraktı herhalde ama nerde bide çoklu almışama calismaya takılmada en azından o sırada kafan boş olur
kızlar bana dr 19 nisan bebek ve kalp atımı görmeye gel dedi kendim zor zaptettim bugün gitmemek içinama 7 nisan gidicem 10 gün geçti artık bebek ve kalp atımı vardır herhalde arada test yapıyorum kanama lekenlenme yok bulantım var herhalde herşey yolundadır
Meraba test sonucumu gostermek icin uye oldum uyku tutmuyoBi bakarmisiniz lutfen cok heycanliyim
smdi hiç belirtim yok sırtm ağryor midem eksyor ve az kan ğelmisCanım kan vermen en mantıklısı idrarda çıkmıyorsa kan da net belli olur. Kendini çok kaptırma burda birçok kişi gebelik belirtilerini yaşayıp ne yazıkki regl oldu inşallah seninki olumlu olur
Belirtiler bazen psikolojik dw olabiliyo kendini çok fazla dinleme canım :) Adet günün geciktikten 3-4 gün sonra kanda mutlaka çıkar. Hatta bazen hiç belirti olmadan hamiş olanlarda oluyo yani nasip bu işsmdi hiç belirtim yok sırtm ağryor midem eksyor ve az kan ğelmis
insllah cnmm persembe gunu kan verecem bklmBelirtiler bazen psikolojik dw olabiliyo kendini çok fazla dinleme canım :) Adet günün geciktikten 3-4 gün sonra kanda mutlaka çıkar. Hatta bazen hiç belirti olmadan hamiş olanlarda oluyo yani nasip bu iş
Kızlar meehaba inş herkes bebeğine tez vakit kavuşur bende, ben pkoluyum ve 1,5 aydır progestron ve glifor , folbiol kullanıyorum. Bu ay calışmalara başladık ben yumurtlama tarigimi bilmediğim için drnin önerdiği tarihlerde ilişkiye girmeye çalıştım tahmini adetim 17 nisan. Ama yaklaşık 3/4 gündür belimde ve sol bacağımda ağrı mevcut bazen sağ bacağın bazen sol suan calışmalarımız hala devam ediyo ve allahın izniyle bu ay hamile kalmayı çık istiyorum sizce bel ağrısı bekirti midir böyle sancı seklinde agrı girip kesiliyor
Arkadaşlar merhaba budun dr a gittim bebegimin kalbi atmıyor alttan muayene ile 6 hafta 1 gün olduğunu söyledi baska ultrasonda da gorunmedi bebek 3.5 Mm ekojenite izlendi denildi ne yapacağımı bilemiyorum kürtaj olmak istemiyorum beklemek daha iyi gibi geliyor yada başka doktora mi gitsem delirecegim nasıl bir acı bu yaaaa
aynen canım yaa ama gecen ay da 2 gun gecıkmıstım o zaman ılacı kullanmaya baslamamıstım daha. stresten mı ılactan mı anlamadım. ben de 2 kere test yaptım pryo clinice diye ama cok guvenılır gelmedı bana eger tam 1 hafta adet olmazsam dırek kan verıcem artık. bebek yok bılıyorum ama en azından sebebını ogrenırım. inş seninki bebeiştendir canım. ilacı kullanmaya devam ediyomusun peki ?
İlacı 10 gün kadar önce bırakmıştım aslında. Yani toplasan 3 hafta filan kullandım. Benim bat 2 nisandı. 31 martta kan testi yaptırdım ama sonuç 0.100 çıktı. Bu sabah Certain marka idrar testi yaptım, o da negatif. Dün doktora gitmiştim, gecikme devam ederse kan testini tekrarlayalım bence dedi. Kafam çok karışık valla. Senin bat ne zamandı? Belli olmaz belki bebiş vardır sende de?
canımmm geçmiş olsun her şey Allah tan biliyorsun ama dediğin gibi başka bir doktora da git.. onlar da aynı şeyi söylerse kürtaj olmalısın..Arkadaşlar merhaba budun dr a gittim bebegimin kalbi atmıyor alttan muayene ile 6 hafta 1 gün olduğunu söyledi baska ultrasonda da gorunmedi bebek 3.5 Mm ekojenite izlendi denildi ne yapacağımı bilemiyorum kürtaj olmak istemiyorum beklemek daha iyi gibi geliyor yada başka doktora mi gitsem delirecegim nasıl bir acı bu yaaaa
Arkadaşlar merhaba budun dr a gittim bebegimin kalbi atmıyor alttan muayene ile 6 hafta 1 gün olduğunu söyledi baska ultrasonda da gorunmedi bebek 3.5 Mm ekojenite izlendi denildi ne yapacağımı bilemiyorum kürtaj olmak istemiyorum beklemek daha iyi gibi geliyor yada başka doktora mi gitsem delirecegim nasıl bir acı bu yaaaa
ben hala kullanıyorum ılacı bıraksam mı acababenim bat aslında ortalama perıyoduma gore 31 mart 29 gunde bir oluyorum. ama gecen aykı gecıkmeye gore 2 nisan.31 gun uzerıne olmustum. bilmiyorum ki canım sağ kasığımda agrı sık sık oluyo bazen de adet agrısı gıbı agrım oluyo hah adet oluyorum galıba dıyorum ama gelen bısı yok. bugun ozellıkle adet agrıma benzeyen agrılarım ara ara gelıyo. gögüslerim şişti ara sıra ucları sızlıyo ara sıra agrı vuruyo. ama 2 test yaptım 2 gun arayla biri c.tesi biri de dun negatıf cıktı. yanlıs cıkma ya da daha cıkmama ıhtımalı olabılır mı bılmıyorum. Allahım inş bebiş vardır ikimizde de
Aynı şeyleri ben de yaşıyorum. Sanki beni anlatmışsın :) Bakalım ne olacak halimiz? İnşallah her şey istediğimiz gibi olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?