Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

kızlar her sabah yaptığım evde gebelik testinde çizgim koyulaştı ama buna rağmen iki gün önce 42.3 olan hcg değerim bugun (2 gün farkla) 46 çıktı. kimyasalmı geciriyorum acaba düşücekmi acaba ya

Kurtaj sozcugu bile cok zor geliyor bana onu bu kadar sahiplenmisken dunyam yikildi ya bekleyecegim gerekirse 1yada 2 hafta allah in mucizeleri asla bitmez umudum tukenmis olsa bile beklemek istiyorum

Kurtaj sozcugu bile cok zor geliyor bana onu bu kadar sahiplenmisken dunyam yikildi ya bekleyecegim gerekirse 1yada 2 hafta allah in mucizeleri asla bitmez umudum tukenmis olsa bile beklemek istiyorum

Tahmin edebiliyorum Allahım sana sabır versin.. Bekle ümidini kaybetme ama başka bir doktora biran önce git canım..

amin insllah kimsenin kucaği bos kalmaz en yakın zamanda insllah

amin canım inan en zor dönem bencede bu

adetin kaç gün geçti canım
canım düzensizimdir ben geçen ay glukofen kullandığım için 28 gün de oldum ama öncesinde 33 günde oldum bu yuzden bilmiyorum. ama son adet tarihim 5 mart. 20 martta yumurta çatlatma iğnesi oldum iğnenin 16. günü bugun yani

benim de prolaktın sorunum var en son 46 çıkmıştı ama ben de hiç bi belirti göstermiyodu ne gögüslerden süt geldi ne adet perıyodyomda duzensız oldu ne de adetli donemimde degısıklık oldu. ilk öğrendiğimde 60 cıkmıstı o zaman dostınex kulanmıstım dusmustu baya. en son da 46 cıktı ıste dr ılac vermedı ama deger ınıp cıkar ılaca baglı kalmasın dedi. sanırım göğüsten süt gelmiyosa tehlikeli bi durum değil. senin ki de asırı yuksek degıl canım

Canım benim ilk 52 çıktı adetin 5.günü geçen ay daha sonra bi hafta sonra doktor yumurtlama döneminde baktı 29 A düşmüş kendiliğinden iyi dedi ilaca gerek yok. Bu ay yine 39 A yükselmiş anlamadım ki. Benimde ne adetim düzensizdir nede göğsümden süt geliyo hiç bişey yok yani bu hormon neden yerinde durmuyor

canım en ufak bı seye kafanı taksan anında yükselebilen saçma bi hormon ne yazık ki. ben de hormonları düzenlesin diye agnucastun diye bi ilaca başladım ama adetm 5 gün gecikti bu ilaçtan mı neyden bilmiyorum. ama bitkisel bi ilaç diye bunu deniyim dedim. prolaktin sorunu olanların da kullandığını duydum. sana dr ılaç verdi mi peki son sonucuna göre?

merhaba, baska bir doktora daha gorunmelisinn elbette,
7. Haftada ultrasonla bakiliyor..sakin olmaya çalis, Allah buyuk insallah bebeğin hayata tutunur. İyi haberlerini bekliyoruz..

merhaba, baska bir doktora daha gorunmelisinn elbette,
7. Haftada ultrasonla bakiliyor..sakin olmaya çalis, Allah buyuk insallah bebeğin hayata tutunur. İyi haberlerini bekliyoruz..
Inşallah canım dua edin lütfen bana çok baglandim ona tahammül bile edemiyorum kötü birşey olur diye. Bir kaç gün sonra başka dr a gideceğim hatta 10 gün boyunca araştıracağız bakalım allah bağışlasın insallah

Anladm canım bilgn için teşekkrler :) ne guzel senn adına sevndım. Rabbım saglıkla kucagına almak nasıp etsn ınşllh. Bnde test yapmk ıstıyormda oyuzdn sorayım dedım. Erken mı olur dıye beklıyodum. Idrar testı düşünüyorm kan testınde bıraz çeknıyorm bıde çıkmazsa dıye. Benmde eşimde problem vardı benm kontrollermde bı sornm çıkmadı şndiye kdar çok şukur. Eşimnde sprm sayısı gecen ay 50 mılyona ulaştı. Hızlılık ve morfolojıde ıyı. Oyuzdn buaylar baya umutluyum da hıc bı sorn yokken olmamasıda var tabı. Oyle olmasndan korkuyorm. Rabbım korusn ınşllahh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…