- 10 Mayıs 2014
- 3.082
- 3.141
- 333
- 33
kızlar her sabah yaptığım evde gebelik testinde çizgim koyulaştı ama buna rağmen iki gün önce 42.3 olan hcg değerim bugun (2 gün farkla) 46 çıktı. kimyasalmı geciriyorum acaba düşücekmi acaba ya
Kurtaj sozcugu bile cok zor geliyor bana onu bu kadar sahiplenmisken dunyam yikildi ya bekleyecegim gerekirse 1yada 2 hafta allah in mucizeleri asla bitmez umudum tukenmis olsa bile beklemek istiyorumCanım, kalp atışlarını 7-8.haftalardada duyanlar var burdan duyduğum kadarıyla.. Bence muhakkak başka doktora gözükmelisin aynı şeyi söylerse kürtajı kendin için olmalısın ama önce başka bir doktor baksın bence.
cnm belli olmz ama iki kat artmalıydı doktor ne dedikızlar her sabah yaptığım evde gebelik testinde çizgim koyulaştı ama buna rağmen iki gün önce 42.3 olan hcg değerim bugun (2 gün farkla) 46 çıktı. kimyasalmı geciriyorum acaba düşücekmi acaba ya
bunudevlet hastanesinde yaptırdım benm doktorum özelde not bıraktım aramasını bekliyorum canımcnm belli olmz ama iki kat artmalıydı doktor ne dedi
amin canım inş. ikimizde ilaçtan değil de bebişten aynı şeyleri yaşıyoruzdur inşsen ne zamandan beri korunmuyosun canım benim 20 ay oldu
adetin kaç gün geçti canımbunudevlet hastanesinde yaptırdım benm doktorum özelde not bıraktım aramasını bekliyorum canım
Kurtaj sozcugu bile cok zor geliyor bana onu bu kadar sahiplenmisken dunyam yikildi ya bekleyecegim gerekirse 1yada 2 hafta allah in mucizeleri asla bitmez umudum tukenmis olsa bile beklemek istiyorum
amin insllah kimsenin kucaği bos kalmazAllah kimseye yaşatmasın önce hemile olduğunu ogreniyorsun sonra yok kesesi yok bebeği yok kalp atışı yok hareketi derken tek bir söz dunyani karartmaya yetiyor rabbim herkesin bebeğini korusun herkese sağlıkla kucağına almayı nasip
Etsin
amin canım inan en zor dönem bencede buAllah kimseye yaşatmasın önce hemile olduğunu ogreniyorsun sonra yok kesesi yok bebeği yok kalp atışı yok hareketi derken tek bir söz dunyani karartmaya yetiyor rabbim herkesin bebeğini korusun herkese sağlıkla kucağına almayı nasip
Etsin
canım düzensizimdir ben geçen ay glukofen kullandığım için 28 gün de oldum ama öncesinde 33 günde oldum bu yuzden bilmiyorum. ama son adet tarihim 5 mart. 20 martta yumurta çatlatma iğnesi oldum iğnenin 16. günü bugun yaniadetin kaç gün geçti canım
Valla canım, benim de dolu dolu 3 yıl oldu
maya_gallo masalolsunnn kızlar testlerimi yaptırdım hepsi normal değer aralığında ama prolaktin yine uçmuş 39 çıktı tabi ben hiç şaşırmadım perşembe doktora gidip göstercem hepsini bakalım ne diycek
Canım benim ilk 52 çıktı adetin 5.günü geçen ay daha sonra bi hafta sonra doktor yumurtlama döneminde baktı 29 A düşmüş kendiliğinden iyi dedi ilaca gerek yok. Bu ay yine 39 A yükselmiş anlamadım ki. Benimde ne adetim düzensizdir nede göğsümden süt geliyo hiç bişey yok yani bu hormon neden yerinde durmuyorbenim de prolaktın sorunum var en son 46 çıkmıştıama ben de hiç bi belirti göstermiyodu ne gögüslerden süt geldi ne adet perıyodyomda duzensız oldu ne de adetli donemimde degısıklık oldu. ilk öğrendiğimde 60 cıkmıstı o zaman dostınex kulanmıstım dusmustu baya. en son da 46 cıktı ıste dr ılac vermedı ama deger ınıp cıkar ılaca baglı kalmasın dedi. sanırım göğüsten süt gelmiyosa tehlikeli bi durum değil. senin ki de asırı yuksek degıl canım
Canım benim ilk 52 çıktı adetin 5.günü geçen ay daha sonra bi hafta sonra doktor yumurtlama döneminde baktı 29 A düşmüş kendiliğinden iyi dedi ilaca gerek yok. Bu ay yine 39 A yükselmiş anlamadım ki. Benimde ne adetim düzensizdir nede göğsümden süt geliyo hiç bişey yok yani bu hormon neden yerinde durmuyor
merhaba, baska bir doktora daha gorunmelisinn elbette,Arkadaşlar merhaba budun dr a gittim bebegimin kalbi atmıyor alttan muayene ile 6 hafta 1 gün olduğunu söyledi baska ultrasonda da gorunmedi bebek 3.5 Mm ekojenite izlendi denildi ne yapacağımı bilemiyorum kürtaj olmak istemiyorum beklemek daha iyi gibi geliyor yada başka doktora mi gitsem delirecegim nasıl bir acı bu yaaaa
Inşallah canım dua edin lütfen bana çok baglandim ona tahammül bile edemiyorum kötü birşey olur diye. Bir kaç gün sonra başka dr a gideceğim hatta 10 gün boyunca araştıracağız bakalım allah bağışlasın insallahmerhaba, baska bir doktora daha gorunmelisinn elbette,
7. Haftada ultrasonla bakiliyor..sakin olmaya çalis, Allah buyuk insallah bebeğin hayata tutunur. İyi haberlerini bekliyoruz..
Anladm canım bilgn için teşekkrler :) ne guzel senn adına sevndım. Rabbım saglıkla kucagına almak nasıp etsn ınşllh. Bnde test yapmk ıstıyormda oyuzdn sorayım dedım. Erken mı olur dıye beklıyodum. Idrar testı düşünüyorm kan testınde bıraz çeknıyorm bıde çıkmazsa dıye. Benmde eşimde problem vardı benm kontrollermde bı sornm çıkmadı şndiye kdar çok şukur. Eşimnde sprm sayısı gecen ay 50 mılyona ulaştı. Hızlılık ve morfolojıde ıyı. Oyuzdn buaylar baya umutluyum da hıc bı sorn yokken olmamasıda var tabı. Oyle olmasndan korkuyorm. Rabbım korusn ınşllahh.canim ben de yasadim o lekelenmeleri igne felan vurundum bence hemen git doktoruna destekleyici bir sey verir mutlaka.. ama yat dinlen ayaklarinin altina yastik koy.. ben 2 hafta oyle yattim maalesef ama simdi gecti cok sukur :))
ilk hamileligimi adetime 1 hafta kala kan testiyle ogrendim demek istedim 3.2 yle.. sonra yukseldi tabi) pko m var benim normalde duzensizligim yuzunden 6 7 sene diane 35 kullandim.. evlendim 8 aylik evliyken bebek istemiyle doktora gittim pko m devam ediyordu.. ilacimi biraktim 2.ayimda hamile kaldim Rabb ime cok sukur :)) ama benim pko olarak skntim sadece kistlerin erkeklik hormonu salgilamasiydi bu da tuylenme yapiyordu yoksa yumurtlamamda ve yumurtamin catlamasinda problemim yokmus.. sansli pko ydum yani :))) benim hikayem boyle iste :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?