Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Çok şükür diğerleri normal ama sen benim dediğim otu bi kullan ben onunla dusurdum biliyorsun canım o mu etkiliyor artk gebeliği inşallah çok çabuk düşer

Merhaba arkadaslarbende yarın kullandığım klomemdendolayi kontole gitceminsanlah güzel haberler alir8m bir kactane yumurta olusmasimumkunmu geçen ayda yutmustum ama doktora gitmemistim
Hayırlısi olsun inşallah güzel yum. Oluşur ne olur pozitif düşün kendisini sartlama sakın iğneden sonra idrar testi yapma yalancı pozitif çıkıyor benim sonuç olumsuz bat gelirse tekrar başlayacağım klomene

E zaten benimkide soru sen ve test muhteşem ikili oldun
Hayırlısi olsun belki de böyle tutacak belli olmaz sen catlamadan önce yapcam şöyle yapcam deme koyver gitsin inşallah valla senden haber gelsin de sıra bize geçsin esimde baktı böyle olmuyor hafta 1 yapan insan her gün yapcaz dedi hadi belimize kuvvet

Doktorun bisey demedi mi canım değerle ilgilidi inşallah değin gbi olmaz pozitif düşün kendini üzme Allah büyük unutma sağlıksiz embriyo düşer

Doktorun bisey demedi mi canım değerle ilgilidi inşallah değin gbi olmaz pozitif düşün kendini üzme Allah büyük unutma sağlıksiz embriyo düşer
canm yeni konuştum dış gebelik yada sağlıksız gebelik olabilir dedi 2 gün bekle gel hcg takibini bizim hastanede yapalım dedi. 2 gün sonra herşey daha netleşir dedi bakalımm

Aslında bu testleri yaptıralı benim de tam 1 yıl olmuş. Acaba tekrarlasam mı ben de? Bu arada hala adet olamadım. Ama hissediyorum bugün olacağım inşallah. Öf çok sıkıldım bu durumdan

Selam hanımlar 1 martta 11 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için aldırmak zorunda kaldım normal yolla hamile kaldım ama zor oldu biraz eşim tedavi falan oldu dr 3 ay dene olmazsa gel dedi şimdi bana klomen falan kullansam daha çabuk olur mu acaba biraz kafama göre kullanmış olucam ama klomeni kullanınca ille çatlatma iğnesi yaptırmak gerekiyor mu bilgisi olan var mı yoksa dr a sorarak mı kullansam ne yapsam offff ilk başta korkuyorum tekrar aynısı olur diye bu ay adet olunca kafama dank etti sanki bi tuhaf oldum hemen bitsede hamile kalsam diyorum ne yapsam ya böyle olup hamile kalan var mı aranızda

evet canım ilk defa kullandım. ya bu ay eşimde bende hastaydık beklemiyoduk böle bi sonuç ikimizde ateşli grip geçirdik o etkiledi sanırım biraz
Canım ya çok geçmiş olsun rabbim gönlüne göre versin inşallah sağlıklı olsun eli ayağı düzgün olsun önemli olan o bende ilk kez kullandım bu ay 12. Gun 1.36 çıktı değer ama bat gelmedi henüz rabbim e hep dua ettim sağlıkli ise nasip et diye zmani var demkki

C
canm yeni konuştum dış gebelik yada sağlıksız gebelik olabilir dedi 2 gün bekle gel hcg takibini bizim hastanede yapalım dedi. 2 gün sonra herşey daha netleşir dedi bakalımm
canım ben de daha yeni dış gebelik geçirdim Ağrı'larına dıkkat et on gün hastanede yattım insaallah seninki öyle değildir sorun olursa yaz bana olur mu

Perşembe gitcem canım doktora daha önce gittiğimde o kadar yüksek dwğil dedi vermedi

Canım ilk önce doktora git klomen kullanmak isteğini belrt yada çok var klmen alıp kullanan ama bunun için birşey diyemem konuştuğum bir arkadaş var burda o klomeni doktorun dan habersiz kullandı ve ikizlerine.hamile şuan Allah bize de nasip etsin... Birde ille iğne kullanmak gerekmiyor kendisi çatlıyor zaten iğne olursa saatli oluyor ama tani w tedavi de benim gbi hemen Sonuc vermiyor doktorum da dedi 3 4 kutuya kadar kullanalım bakalım.dedi ama benim bu ay esim gidiyor mayısta yok yani o yüzden bakicam artk 2. Kullannisim da tutacak mı

Aslında bu testleri yaptıralı benim de tam 1 yıl olmuş. Acaba tekrarlasam mı ben de? Bu arada hala adet olamadım. Ama hissediyorum bugün olacağım inşallah. Öf çok sıkıldım bu durumdan
Bence yaptır canım ben bunların hiç birini bilmiyordum başına gelince biliyo insan tedbir amaçlı olsun baktırmak lazım. Dur bakalım hemen canını sıkma Rabbim hiç ummadığın bi anda nasip eder ;(

bende öyle diyorum zaten canm rabbim bilir zamanını hayırlısını elden bişey gelmez malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…