- 10 Mayıs 2014
- 3.082
- 3.141
- 333
- 33
nasıl bir süreç canım kürtajlamı alınıyo noluyo neden o kadar uzun kaldın çok geçmiş olsun canmC
canım ben de daha yeni dış gebelik geçirdim Ağrı'larına dıkkat et on gün hastanede yattım insaallah seninki öyle değildir sorun olursa yaz bana olur mu
İnşallah canimmmmm inşallahAyyy şöyle veri li bi ay olsun bu ay ve hepimiz kavuşalım bebiş Rabbim inşallah :)masalolsunnn
Ay ikiz olsun beşiz olsun fark etmiyo artık bana vallaCanım ilk önce doktora git klomen kullanmak isteğini belrt yada çok var klmen alıp kullanan ama bunun için birşey diyemem konuştuğum bir arkadaş var burda o klomeni doktorun dan habersiz kullandı ve ikizlerine.hamile şuan Allah bize de nasip etsin... Birde ille iğne kullanmak gerekmiyor kendisi çatlıyor zaten iğne olursa saatli oluyor ama tani w tedavi de benim gbi hemen Sonuc vermiyor doktorum da dedi 3 4 kutuya kadar kullanalım bakalım.dedi ama benim bu ay esim gidiyor mayısta yok yani o yüzden bakicam artk 2. Kullannisim da tutacak mı
Ee kolay gelsin o zamanE zaten benimkide soru sen ve test muhteşem ikili oldun
Hayırlısi olsun belki de böyle tutacak belli olmaz sen catlamadan önce yapcam şöyle yapcam deme koyver gitsin inşallah valla senden haber gelsin de sıra bize geçsin esimde baktı böyle olmuyor hafta 1 yapan insan her gün yapcaz dedi hadi belimize kuvvet
Totem motem bisey mi yapsak kız
canım her gün kan alıyorlar keseyi göremedikleri için önce kürtaj oldum benimki tüpüme yerleşmiş sonrada metadorakx mı ne öyle bir iğne yaptılarnasıl bir süreç canım kürtajlamı alınıyo noluyo neden o kadar uzun kaldın çok geçmiş olsun canm
Yapalım valla varım bennnnTotem motem bisey mi yapsak kız
çok geçmiş olsun umarım yakın zamanda kavusursun bebeğine. peki bişi daha sorucam doktor korunmanızı istedimi?Ca
canım her gün kan alıyorlar keseyi göremedikleri için önce kürtaj oldum benimki tüpüme yerleşmiş sonrada metadorakx mı ne öyle bir iğne yaptılar
Sizi biliyorum canımmm maşallah size muzlar çikolatalar boşa gitmiyor elinden gelse çocuklar hep komşu daEe kolay gelsin o zamanbizim normalimiz zaten abartı haftada 4-5 oluyo cocuk icin ekstra bisey yapmaya gerek kalmıyo
Valla yum çok oluyor onda inşallah tutar olsun da dimi ikiz olsun sende sağol hakkımız da hayırlısi inşallahAy ikiz olsun beşiz olsun fark etmiyo artık bana vallakafayı yedim neyse zaten 2 hafta sonra doktora gidicem sorayım ozaman canım sağol
Nasıl yapılıyo o kızlar benden tam destek her türlü yanınızdayımYapalım valla varım bennnnvalla totem.yapanların çoğu hamilelik takvimi yapıyor napalim
Valla hep beraber yapalım birşeyler arkt titem.motem ne varsa hepsi bebislerimiz için olsun yaparsak hep beraber zatennNasıl yapılıyo o kızlar benden tam destek her türlü yanınızdayımayy her adet döneminde içimde bi umut bu ay olacak diye hissediyorum hayatımın merkezine geldi yerleşti şimdiden.
Tabiki Can'ım altı ay korunacaksınız dedılerçok geçmiş olsun umarım yakın zamanda kavusursun bebeğine. peki bişi daha sorucam doktor korunmanızı istedimi?
canım bende şunu merak ediyorum bende geçen ay kist çıktı doktor korunun felan demedi..hatta sorduğum halde gerek yok dedi..bizde korunmadık bu ay..ama araştırdığım kadarıyla kistler dış gebeliğe sebep olabiliyormuş..sen de varmıydı öyle bişey?Tabiki Can'ım altı ay korunacaksınız dedıler
Yoktu Can'ım kist ben adet olacagım zannettim kahverengi leke geliyordu meğerse dış gebelikmiş hamileliğin bütün özelliklerini belirtilerini yaşadımcanım bende şunu merak ediyorum bende geçen ay kist çıktı doktor korunun felan demedi..hatta sorduğum halde gerek yok dedi..bizde korunmadık bu ay..ama araştırdığım kadarıyla kistler dış gebeliğe sebep olabiliyormuş..sen de varmıydı öyle bişey?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?