Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

çok geçmiş olsun umarım yakın zamanda kavusursun bebeğine. peki bişi daha sorucam doktor korunmanızı istedimi?
canım sonuç olumlu da olsa olumsuz da sıkma canını..Allah her şeyin hayırlısını versin..sağlıklı sıhhatli doğru bir zamanda hepimize nasip etsin inşallah..ben iğneyle sonlandırılan dış gebelikler de okudum henüz çok başındasın belki öyle olur..

Yoktu Can'ım kist ben adet olacagım zannettim kahverengi leke geliyordu meğerse dış gebelikmiş hamileliğin bütün özelliklerini belirtilerini yaşadım
çok geçmiş olsun..neden iğneyle sonlandırılmadı peki?geç mi farkettiniz?

Kizlar adetim geceli iki gun oldu goguslerim sis ve agriyolar akintim beyaz sumuksu normalde belim agrirdi bi hafta onceden simdi hic agrimiyo ama kasiklarim batiyo arada bir agriyo sizce hamilemiyimm

Kizlar size birsey sorabilir miyim 4 ay once dusuk yaptim gecen ay 25 gun ustune adet oldum bu ayda 25 gun ustune olurum diye dusunuyorum ama 4 gun gecikti gebelik testi aldim eczaneden 3 tane hepsi negatif cikti siin bir fikriniz var mi ?? Cocuk istiyoruz

Kizlar adetim geceli iki gun oldu goguslerim sis ve agriyolar akintim beyaz sumuksu normalde belim agrirdi bi hafta onceden simdi hic agrimiyo ama kasiklarim batiyo arada bir agriyo sizce hamilemiyimm

adetin gecikmiş ve akıntın var... hamilelik belirtisi olabilir canım.. yarın sabah ilk idrarınla test yap elinde varsa yoksa da kan testi yaptır

Hayırlısı hangisiyse o olsun canm sağolasın. Allah isteyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin

adetin gecikmiş ve akıntın var... hamilelik belirtisi olabilir canım.. yarın sabah ilk idrarınla test yap elinde varsa yoksa da kan testi yaptır
Kasiklarim agridigi icin biraz daha durim dedim ama bu gidislede duramicam merak ediyorum. Ama sonrada uzulmek istemiyorum.

Kasiklarim agridigi icin biraz daha durim dedim ama bu gidislede duramicam merak ediyorum. Ama sonrada uzulmek istemiyorum.

haklısın üzülmemek elde değil anlıyorum ama canım gecikmenin sebebini de öğrenmek gerekli.. zamanında çok gecikme yaşadım inan bebek yoksa regl olmak çok rahatlatıyor insanı.. yani demem o ki korkma ve testi yap veya yaptır stresle başedebilmenin yolu maalesef gerçeklerden geçiyor.. üzülme ve negatif düşünme önemli olan bu

Kizlar size bir soru sormak istiyorum 4 ay once dusuk yaptim gecen ay 25 gun ustune adet oldum bu ayda oyle olur diye tahmin ettim 4 gun gecikti bugun eczaneden 3 tane test aldim ama 3 ude negatif yarin 5. Gun sizin bir fikriniz varmi cocuk istiyorz

Kizlar size bir soru sormak istiyorum 4 ay once dusuk yaptim gecen ay 25 gun ustune adet oldum bu ayda oyle olur diye tahmin ettim 4 gun gecikti bugun eczaneden 3 tane test aldim ama 3 ude negatif yarin 5. Gun sizin bir fikriniz varmi cocuk istiyorz

normalde kaç günde bir oluyordun canım ?

TSH 1,87 T4 Serbest 1,10 Prolaktin 18,19 LH 5,19 FSH 6,54 Estradiol (E2) 28,45 hormon testim canım benimki böyleymiş

canım ne desem yalan olur şimdi.. bana yapmadı hiçbir doktor o kadar söylememe rağmen bilemiyorum o yüzden ama değerin referans aralığında normal duruyor gibi...

Dusuk yapmadan once 33 gunde bir oluyordum canim ama dusukten 4 ay gecti

anladım canım o zaman 33 günü tamamlamayı bekle belki bünye normale dönüyordur.. hala olmazsan kan testi yaptırırsın..o 4 ayda da 25 güne bir olmuşsun... istersen bekle istersen kan testi yaptır.. düşükten sonra ne oluyor nasıl oluyor bilemiyorum...

Evet canm haklisin yarin kan testi yaptirim kesin sonuc. Bide iki ay once kimyasal gebelik gecirdim dusuk yaptim oyuzden birazda sitrese girdim. dogru Erken teshis onemli. Hakkimizda hayirlisi neyse o olsun

TSH 1,87 T4 Serbest 1,10 Prolaktin 18,19 LH 5,19 FSH 6,54 Estradiol (E2) 28,45 hormon testim canım benimki böyleymiş
Canım benim diğer değerler seninki ile az çok aynı 1-2 değer oynuyo yani referans aralığının dışında olan sadece prolaktin.. ama fsh canımı sıktı oda sınıra 3 kalmış hiç bir bilgin var mı bu konuda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…