- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
Evet canm haklisin yarin kan testi yaptirim kesin sonuc. Bide iki ay once kimyasal gebelik gecirdim dusuk yaptim oyuzden birazda sitrese girdim. dogru Erken teshis onemli. Hakkimizda hayirlisi neyse o olsun
Kadında FSH hormonu değeri normalde kaç olmalıdır?Canım benim diğer değerler seninki ile az çok aynı 1-2 değer oynuyo yani referans aralığının dışında olan sadece prolaktin.. ama fsh canımı sıktı oda sınıra 3 kalmış hiç bir bilgin var mı bu konuda?
Haklisin canim tesekkur ederimanladım canım o zaman 33 günü tamamlamayı bekle belki bünye normale dönüyordur.. hala olmazsan kan testi yaptırırsın..o 4 ayda da 25 güne bir olmuşsun... istersen bekle istersen kan testi yaptır.. düşükten sonra ne oluyor nasıl oluyor bilemiyorum...
Bazı sitelerde yumurta rezervine baktırın falan diyo. Ben düzenli adet olan biriyim yumurtam oluşuyor ama yinede kafama takıldı canım perşembe doktora gitcem olmazsa bi danışayım teşekkürler cevap için.canım ne desem yalan olur şimdi.. bana yapmadı hiçbir doktor o kadar söylememe rağmen bilemiyorum o yüzdenama değerin referans aralığında normal duruyor gibi...
Tamam canm cok tesekkur ederim yorumlarin icinhayırlısı olsun canım inşallah hamilesindir ve sağlıkla doğumunu yaparsın :) sonucu bize de bildiiir :)
Evet canım bende bi kaç sitede bunu okudum biraz içime su serpildi. Birde benim yaşım 30 olduğu için korktum galibaKadında FSH hormonu değeri normalde kaç olmalıdır?
Adetin 3. gününde bakılan FSH hormonu değerinin 8-10'un altında olması normal kabul edilir. Adetin diğer zamanlarında bakılırsa daha yüksek çıkabilir ve sonuç yanıltıcı olabilir bu nedenle özellikle foliküler fazın başlangıcında yani adetin ilk günlerinde ölçüm yapılmalıdır. nette öyle diyor 10 nun üstü sıkıntıymış
Canım adetin 2. Günü yaptırdım ben 3. Gün olsa fark eder miydi?canım yanlış oldu pardonikinizde sweet napıyım
Adetin diğer zamanlarında bakılırsa daha yüksek çıkabilir ve sonuç yanıltıcı olabilir bu nedenle özellikle foliküler fazın başlangıcında yani adetin ilk günlerinde ölçüm yapılmalıdır. sende 2.gün yaptırmışsın herhalde etmezdi fark dr a göster bakalım canım umarım iyidir sınır altı amaCanım adetin 2. Günü yaptırdım ben 3. Gün olsa fark eder miydi?
Perşembe inşallah gitcem canım iyi haberlerile gelirmiş inşallah :)Adetin diğer zamanlarında bakılırsa daha yüksek çıkabilir ve sonuç yanıltıcı olabilir bu nedenle özellikle foliküler fazın başlangıcında yani adetin ilk günlerinde ölçüm yapılmalıdır. sende 2.gün yaptırmışsın herhalde etmezdi fark dr a göster bakalım canım umarım iyidir sınır altı ama
Canım benim ilk ay 10.8 ikinci ay 15.7 sonraki ay testere dişli otu içince de 4.9 a düştü bence normal senin sen onu takma kafaya taktikca stresten yükselir doktor ne diyecek bakalım perşembe gitceksin dimi@maya_gallomasalolsunnn @bhchrk Kozlenmis patates @sekerli_seker sweetwitch01 ve diğer kızlar hormon testi yaptıranlar FSH kaçtı hatırlayan var mı? Benim test sonucunda 9 çıkmış endişelenmeli miyim?? Referans aralığı 3.5 -12.5 yazıyo ama netten baktım benimki de bazı sitelerde normal bazı sitelerde sınırda falan diyo
Çok şükur canım yumurta olsun da nerde olursa olsun hakkınızda hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerle gel inşallahArkadaşlar iyi akşamlar bugün kontrol için tedaviye gittim çok şükür rabbim yumurtaliklar iyi gelişmiş yarın iğne vuruncam perşembe kandil gunude ilişki olacak ayarlamak belki bu kadar denk gelmezdi insanlar hakkımızda hayırlısı olur sol tarafında oluşmuş sağda oluşmamış buda onemlimi
Yok canım 0 belirti valla hamilelik aklıma gelmiyor adetim 8 nisan da olcam 11 i de doktora da gitcem bakalım yazarım gelişmeyi , yumurta takibi ve çatlatma iğnesi isticem doktor dan, sen ne yaptın??elma_sekerim01 canım ne yaptın? oldun mu regl ? 11inde doktorda randevun vardı ama olsun ayın 5i bugünnn belki belirtin vardır inşallah bebiş de vardııııır....
benimde 6 gün kaldı dediğin gibi ne karnım ağrıyo ne göğsüm sadece çok fazla akıntı ve arada sağda arada sol kasığımda ağrı gibi kıpırdanmalar batmalar varKizlar benim reglime son uc gun kaldi. Birkac belirtim vardi ama normalde bir hafta onceden goguslerim siser acir simdi hicbir degisiklik yok ve bugun hafif sari ve kokulu akintim basladi. Hamilelikteki akinti nasil oluyor
Benimde batmalar var kasiklarimda ama 15 gundur var. Insallah olmayiz hicbenimde 6 gün kaldı dediğin gibi ne karnım ağrıyo ne göğsüm sadece çok fazla akıntı ve arada sağda arada sol kasığımda ağrı gibi kıpırdanmalar batmalar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?