- 16 Şubat 2016
- 1.933
- 1.534
- 133
- 35
,Kizlar merhaba benim adetime 10 gun var dun gece biraz rahatsizlandim ve kustum cok fena sürekli bir ögürtü vardi zaten bugunde belimden asagi heryerim agriyo belim kasiklarim kalcalarim bacaklarim bu bir belirti olabilir mi yoksa usuttum falan mi acaba
canım bende şunu merak ediyorum bende geçen ay kist çıktı doktor korunun felan demedi..hatta sorduğum halde gerek yok dedi..bizde korunmadık bu ay..ama araştırdığım kadarıyla kistler dış gebeliğe sebep olabiliyormuş..sen de varmıydı öyle bişey?
Yok canım 0 belirti valla hamilelik aklıma gelmiyor adetim 8 nisan da olcam 11 i de doktora da gitcem bakalım yazarım gelişmeyi , yumurta takibi ve çatlatma iğnesi isticem doktor dan, sen ne yaptın??
@maya_gallo @masalolsunnn @bhchrk @limon06sekerli_seker sweetwitch01 ve diğer kızlar hormon testi yaptıranlar FSH kaçtı hatırlayan var mı? Benim test sonucunda 9 çıkmış endişelenmeli miyim?? Referans aralığı 3.5 -12.5 yazıyo ama netten baktım benimki de bazı sitelerde normal bazı sitelerde sınırda falan diyo
Arkadaşlar ovulasyon testim adetin 9. Gününü gòsteriyor ama internetteki hesaplayıcılar 13.gün diyor ben geçen aylarda 8-9-10.günleri değerlendiyordum 13ü tam olarak değerlendirmemiştim hiç.. hangisine güvenmeliyiz bilemedim
@maya_gallo @masalolsunnn @bhchrk @limon06sekerli_seker sweetwitch01 ve diğer kızlar hormon testi yaptıranlar FSH kaçtı hatırlayan var mı? Benim test sonucunda 9 çıkmış endişelenmeli miyim?? Referans aralığı 3.5 -12.5 yazıyo ama netten baktım benimki de bazı sitelerde normal bazı sitelerde sınırda falan diyo
Merhaba canim senin test yaptiginda gebelik var gosteriyordu değilmi kanda degerin kac cikti benimki bir kusur cikti ona ragmen dahiliyeye gitmistim ama tiroid icin 3gun sonra tekrarla dedi doktor bende catlama ignesi yaptirdim ondan boyledir dedim hayir etkisi kalmamistir onun dedi ama bence kaliyorÇok şükur canım yumurta olsun da nerde olursa olsun hakkınızda hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerle gel inşallah
Amh testi ne oluyocanım ben de adetin 3. günü yaptırdım benimki de 8.33 çıkmış. LH da 10.83 yumurtalık rezervine baktırdın mı? amh testi de yaptır bence kontrol amaçlı. o da aynı şekilde adetin 3. günü yapılıyo
amin canım hayırlısı ne ise o olsun bakalım bu ay kafam dolu telaşlar var ondan galiba bebek olayını hiç takmıyorum ama sevindiğim bişey oldu eşim iş değiştiriyor diğer iş de sürekli izmir dışına çıktığından yumurtlama zamanları adam akıllı birliktelik olamıyordu bu ay olucak inşallah hem yumurta takibi hiç yapılmadı onu da yaptırcam Allah isterse olur diyorum artık bıraktım Allaha.sanada çok geçmiş olsun canım kendine dikkat etAnladım canım :) iyi yapmışsın.. beklemediğin an gelsin bebişin :) ben bekliyorum ayın 13ünü.. belirti aramıyorum bende geçen bi sağ kasığımda batmalar oldu sadece.. ara ara hala batıyor.. göğüslerim şişmedi ama ara ara iğne gibi batıyorlar.. gerçi benim ameliyatın etkisi de olabilir ama hava soğuk değil 30 dereceyine de onu belirti olarak düşünmüyorum... bu ay garip oldu.. hissedemiyorum açıkçası bir şey bakalım ayın 8inde test yapacağım diş için gideceğim için o gün anestezi vs. olursa her ihtimale karşı :) bakalım hayırlısı hakkımızda canım
Evet canım yarın randevu aldım. Aslında takmaya gerek yok dediğin gibi ama yumurtanın çatlamasına engel olabiliyomuş bazen. Onu düşürürüm inş birde şu yumurta rezervini sorcam o daha önemli benim için :)Canım benim ilk ay 10.8 ikinci ay 15.7 sonraki ay testere dişli otu içince de 4.9 a düştü bence normal senin sen onu takma kafaya taktikca stresten yükselir doktor ne diyecek bakalım perşembe gitceksin dimi
Canım bende kağıttaki referans aralığını yazdım sadece bazı sitelerde 10 A yakın olması azalmaya başladığı anlamına geliyo falan demiş o kafama takıldı yoksa üst sınır 12.5 laboratuvara göreCanım hatırlamıyorum testlerimde yanımda değil bakamıorum ama doktor sorun yok demişti.
Bahsettiğin referans aralığına göre normal gb bilemiyorum
Canım ama testini daha yeni burda öğrendim bilseydim ona da baktırırdımcanım ben de adetin 3. günü yaptırdım benimki de 8.33 çıkmış. LH da 10.83 yumurtalık rezervine baktırdın mı? amh testi de yaptır bence kontrol amaçlı. o da aynı şekilde adetin 3. günü yapılıyo
Amh testi ne oluyo
Canım ama testini daha yeni burda öğrendim bilseydim ona da baktırırdımyumurta rezervi için yarın doktora gitcem. Ona nasıl bakılıyor???
amin canım hayırlısı ne ise o olsun bakalım bu ay kafam dolu telaşlar var ondan galiba bebek olayını hiç takmıyorum ama sevindiğim bişey oldu eşim iş değiştiriyor diğer iş de sürekli izmir dışına çıktığından yumurtlama zamanları adam akıllı birliktelik olamıyordu bu ay olucak inşallah hem yumurta takibi hiç yapılmadı onu da yaptırcam Allah isterse olur diyorum artık bıraktım Allaha.sanada çok geçmiş olsun canım kendine dikkat et
Yarın adetimin 4. Günü yapılır mı acaba?hormon testı gibi kan alıyor sadece canım.
E2 ne oluyo peki canim bu arada d vitaminide onemliymis benimki 3 cikti 30 ustu olmasi gerekiyormus tsh vs hayit tohumuyla cok sukur duzene bindi tavsiye ederimyumurtalık rezervine bakıyorlar. yani erken menopaza girip girmeyeceğine
E2 ne oluyo peki canim bu arada d vitaminide onemliymis benimki 3 cikti 30 ustu olmasi gerekiyormus tsh vs hayit tohumuyla cok sukur duzene bindi tavsiye ederim
Yarın adetimin 4. Günü yapılır mı acaba?
Canım bende kağıttaki referans aralığını yazdım sadece bazı sitelerde 10 A yakın olması azalmaya başladığı anlamına geliyo falan demiş o kafama takıldı yoksa üst sınır 12.5 laboratuvara göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?