Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

arkadaslar merhaba bıraz once catlatma ıgnesı vuruldum sızde ne gıbı etkılerı oldu bende sımdılık kolumda bır agırlık vr

az önce gittim erken gebelik testi aldım tam 20 lıra verdim dayanamadım test yapıyım dedim ama yine negatif yine negatif. ve ben hala adet olmadım ve tam 6 gun gectı adetim adet belirtim dahi yok. bebek olsa muhakkak silik de olsa bi çizgi çıkmaz mıydı. bariz hamile değilim olmayınca olmuyo işte ve ben hiç bişi yapamıyorum. yoruldum gerçekten. umud edıyorum ama hep bı hayal kırıklıgı.. ne olucaksa bı an once olsun ıstıyorum artık. çok şey mi istiyorum rabbimden sadece hayırlı saglıklı bi evlat versin bana. bakıcak gucu olmayanların 3 er 5 er tane cocugu varken neden bana 1 tanesını bıle cok goruyo Allah'ım dusunmekten edemıyorum. kim,ne gore isyan belki ama elimde degil

Canım ben de aynı durumdayım 4 gündür olamıyorum. Psikolojik bizimkisi sanırım. Ben bu ay gerçekten de çok kafaya takmıştım nedense.

Canım baktım benimki de 5.07 çıkmış geçen yıl. Ama bu ne anlama geliyor hiçbir fikrim yok. Yine de seninki de yüksek gibi gelmedi bana pek.
Bu arada bu sabahki yaptırdığım kan testimde de sonuç 0,1 çıktı. Adet regl olmak istiyorum ben yaaaaaaaaaa

Kan testi yaptrdnmi cnm? Sonucu net bir sekilde gormen acisindan iyi olur. Insan gecikme yasadikca hem umudu hem stresi artiyor bebek yoksa bile bu stres adeti geciktiriyor

canım yapma böyle üzme kendini... kimisinin 10 gün gecikmeden sonra çıkıyor.. bilemezsin belki geç döllenme olmuştur.. psikolojikte olabilir.. keşke test alacağına kan testi yaptırsaydın özelde.. ilk idrarla test daha net sonuç veriyor.. sen kendini strese soktukça vücudun da farklı tepkiler veriyor... canım üzülme lütfen... Allahım kucağını boş bırakmasın evlat isteyenlerin.. bak ne güzel demişsin hayırlı bir evlat istiyorum diye.. belki şuan zamanı değildir yapma kendine bunu

Canım ben de aynı durumdayım 4 gündür olamıyorum. Psikolojik bizimkisi sanırım. Ben bu ay gerçekten de çok kafaya takmıştım nedense.

ben de yaptırsam kesın oyle cıkıcak o yuzden son bı kez ıdrar testı yapıyım bu sefer ıyı bı test olsun dedım ama onda da fos cıktım. bu ay ben kafaya takmadım takıp etmedım gezdım annemler bendeydı onlarla ılgılendım mısafır agırladım mısafırlıge gıttım daha ne kadar rahat olabılırdım bılmıyorum. takıp ettıgım aylarda gecıkmeyı bırak erken bıle oldugum olmustu. şimdi sorun ne anlamıyorum. ama çok sıkıldım artık ben de adet olıyım artık hamile olamıycam bu gidişle bari doru düzgün adetim gelsin.

Kan testi yaptrdnmi cnm? Sonucu net bir sekilde gormen acisindan iyi olur. Insan gecikme yasadikca hem umudu hem stresi artiyor bebek yoksa bile bu stres adeti geciktiriyor

yaptırmadım canım ama biliyorum negatif çıkıcak 3 tane gebelik testi de negatif 6 gün gecikmeye ragmen o yuzden artık gerek de yok sanırım.

Canım sen böyle düşünürsen hiç olmaz herşeyin zamanı var demesi kolay biliyorum ama kendini üzmemelisin..
Umudunu kaybetme, olur inşallah.. İsyan etme hem daha belli değilki regl olmamışsın.

Canım bende kist var ve hamileyim bir sorunda yok çok şükür.. Kistin yapısına göre değişebilir demekki.
Canim sen ne gibi belirtiler yasadin peki.. benim kafami karistiran sey usutmussemde neden belimden asagim agridi bukadar kalcalarimim kasik ve bacaklarimin agrimasi bana acaba dedirtti

stres hep var maalesef bebeği düşünmesem başka sebepler muhakkak strese sebep oluyo. benim istediğim hiç bişi benim için hayırlısı olmuyo ki zaten ne istediysem olmadı bu da olmuyo.. şuan sağlıklı düşünemiyorum belki de bilmiyorum korkutugum seylerın basıme gelmesinden çok yoruldum.

Olmazsa yarın doktora söyleyim belki baktırır canım

ama bak düşünme böyle canım.... adet olmamışsın kan testi yaptır için rahat etsin.. en garanti sonuç.. evdeki testler her zaman doğru sonuç vermeyebiliyor.. sen kendine bu şekilde negatif yüklersen olumsuz sonuçlar alırsın.. pozitif düşün asla kötüyü düşünme bak o zaman korkularının başına gelme ihtimali kalmayacak..

Canim sen ne gibi belirtiler yasadin peki.. benim kafami karistiran sey usutmussemde neden belimden asagim agridi bukadar kalcalarimim kasik ve bacaklarimin agrimasi bana acaba dedirtti

Canım aşağıdaki yazım 17 şubatta öğrendikten sonraki yazdığım yazım umarım yardımcı olur.

Regliden sonraki ilk ilişkimiz ve ilk denemeydi. Yaklaşık 10 gün sonra;
Ciddi derecede uyku hali (Uykuya çok düşkün biri değilim) ve çalıştığım içinde bu uyku halini ben gerçekten hissettim
Yine aynı zamanlarda sadece bir gün yatana kadar geçmeyen bir bulantı yaşadım (şiddetli bir bulantıydı) ama kusmadım.
Onun dışındakiler çok hafifti, yaşam durumumu etkileyecek şekilde değildi.
Bide ben normalde kendimi güzel bulurum ama aynadan bakınca kendimi hiç beğenmedim. ( Bu hala devam ediyor :) )
Reglmden 1 hafta önce sivilcelendim normaldede reglm'e yakın çıkar ama 1-2 tane busefer 4-5 tane yüzümde çıktı.
Sık idrara çıkıyordum ama çok su ve sıvı tüketen biriyim oyüzdendir dedim.
İdrarda koyuluk ve koku oluştu, normalde yoktu..
Kasık ağrısı özellikle sağ kasık.
Normalde gastritim var (mide yanması) ilaç kullanıyordum, hamile kalmak isteyince bıraktım ya ilacı bıraktığım için yada hamilelikten dolayı bilmiyorum bunu ama mide yanmamda çok oldu..
Ve tabiki gögüslerimde hassasiyet (özellikle yanlışlıkla dokunulunca ve birine sarılınca daha net hissediyordum acıyı)

Bunların hepsine "psikolojik düşünüosun, psikolojik hissediyosun sen dedim kendi kendime.
Ama bu belirtilerden sonra kasıklarımda 8-9 önce başlayan ağrılarım oldu özellikle sağ kasığımda (idrarımı yaparken daha şiddetli) dedimki tamam sen hepsine psikolojik diyosun ama bu kasık ağrısı kesinlikle psikolojik değil dedim yine kendi kendime Hatta eğer hamilelik değilse başka bir rahatsızlığım oluştu diye düşündüm.

Ben kendimi fazlasıyla dinledim ve bu yüzdende kendime çok kızıyordum, dinlediğim içinde bu belirtileri kesinlikle yaşadığıma eminim. Belki çok dinlemeseydim bunların bazılarını hissetmeyebilirdim.
Düşünerek yazdım ama aklıma gelen birşey olursa eklerim yada sizde sormak isterseniz cevaplarım.

Benimde dun yasadigim agrilardan sonra idrarim cok koyu geldi bende acaba baska bisey varmi diye dusunmedim degil bugunde bel agrim var bunlar benim kafami karistiryor iste bu ay nedense farkli bi his var bende yani bu ay cok umutluyum belkide o yuzden kendimi dinleyip herseyi hamilelige yoruyorumdur :)

İşte canım psikolojik hissetmek sonrasında seni çok üzecektir, eminim. Oyüzden aklından çıkarmaya çalış kafanı dağıt olursa zaten olur olmazsada çok üzülmemiş olmazsın..
Hayırlı olan olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…